СЪРБИЯ, Белград, Ниш, Златибор и всичко останало…

• 204 952
  • 780
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте момичета, иска ми се да се разходим до Сърбия за 1 ден през деня с главна цел сръбски обяд  Laughing и понеже съм била в Пирот,Ниш и Белград единственото по близко местенце понеже ще е 1 дневна разходка остава Димитровград и региона!Има ли къде да се разходим из града нещо като център,пешеходна улица или парк като изобщо не ме интересуват пазари и тем подобни или не си заслужава ходенето до там?
Благодаря ви

# 361
  • София
Здравейте момичета, иска ми се да се разходим до Сърбия за 1 ден през деня с главна цел сръбски обяд  Laughing и понеже съм била в Пирот,Ниш и Белград единственото по близко местенце понеже ще е 1 дневна разходка остава Димитровград и региона!Има ли къде да се разходим из града нещо като център,пешеходна улица или парк като изобщо не ме интересуват пазари и тем подобни или не си заслужава ходенето до там?
Благодаря ви

mooon
Ако това ще ти свърши работа, ето го Димитровград
и хотела в който може да нощувате, ако искате.
А хапването ТУК
Карта

# 362
  • София
Здравейте момичета, иска ми се да се разходим до Сърбия за 1 ден през деня с главна цел сръбски обяд  Laughing и понеже съм била в Пирот,Ниш и Белград единственото по близко местенце понеже ще е 1 дневна разходка остава Димитровград и региона!Има ли къде да се разходим из града нещо като център,пешеходна улица или парк като изобщо не ме интересуват пазари и тем подобни или не си заслужава ходенето до там?
Благодаря ви

Заслужава си хапването.Разходка по главната улица може да си направите,но не знам има ли 500 метра или не.Магазините поне за мен са тип тукашните всичко по левче, а инак има месарница,хлебарница, млекарници,аптека и хранителни стоки.За кръчма за хапване и аз съм ходила само в посочената Капица.Всъщност кръчмата е хубава, храната също, обаче лично на мен хич не ми хареса,че вътре се пуши.Може би е по-добре да я посетим през лятото когато градината вече е доста по-атрактивна.
Някой ще препоръча ли друга кръчма в района на Димитровград, тъй като и самата Капица е извън града, но да не се пуши вътре?

# 363
  • Paradise
В Димитровград повече от 2 часа (за ядене, пиене на кафе) няма какво да се прави. За един ден може да посетите някои манастири - Темски, Суковски, Погановски. Пътят за Погановския е през ждрелото на река Ерма, но на сръбска територия. Много е красиво. Точно срещу манастира има мн хубава кръчма, където може да ядете. Приемат и левове. Добре е, обаче, там да се ходи в топло време, за да седнете вън

# 364
  • Paradise
Във всеки един от изброените манастири има разни неща за купуване - в Темския монахините правят целебни мехлеми, продават ракия и мед. В Суковския монасите имат стопанство, прдават тяхно производство сирене и кашкавал, в продавницата има ракия, орехов ликьор. В Погановския също има ракии.

# 365
  • София
Здравейте,бих искала да попитам някой знае ли за мероприятие от рода на Фестивал на ракията ,виното и храните в Пирот на 12.03.2016г.?

# 366
  • София
Здравейте,бих искала да попитам някой знае ли за мероприятие от рода на Фестивал на ракията ,виното и храните в Пирот на 12.03.2016г.?

Фестивалът в Пирот беше в края на януари...
Тази дата е за фестивала в Струмица.
Всяка година в началото на великденските пости...

# 367
  • София
Трябва да има нещо и там,след като туроператорите го оферират в момента.Благодаря ви много!

# 368
Трябва да има нещо и там,след като туроператорите го оферират в момента.Благодаря ви много!
Може ли линк за тези оферти, да ги видим?

# 369
# 370
  • Paradise

явно тази фирма така разбира обикновената еднодневна екскурзия до Пирот, защото и за други дати (вече минали) е писала Фестивал на ракията, виното и храните (т.е., заблуждава): http://grabo.bg/den-v-sarbiia-0b3ddh

# 371
  • София
Явно е така,то аман вече,няма на кого да се довериш.Ако някой все пак знае за подобно мероприятие скоро в Сърбия нека пише.Хубав ден на всички!

# 372
Лятото е фестивала на скарата в Лесковац, до тогава май няма друго.

# 373
  • София
Има ли някой ходил до Златибор? Търсачката нищо не ми изкарва  Peace

Чудя се къде да отскочим другата седмица за 4 дни, Сърбия е удобен вариант. Белград и Нови Сад също ги мисля, че съм минавала сто пъти покрай тях транзит и все не е оставало време за разглеждане и нощувки.

# 374
  • София
Има ли някой ходил до Златибор? Търсачката нищо не ми изкарва  Peace
Чудя се къде да отскочим другата седмица за 4 дни, Сърбия е удобен вариант. Белград и Нови Сад също ги мисля, че съм минавала сто пъти покрай тях транзит и все не е оставало време за разглеждане и нощувки.

Tаис
Добре се чудиш, ще дам пълна информация за теб относно Златибор...

Просто питай...
Само трябва да кажа, че съм ходила и минавала няколко пъти, но в топли сезони.

Може така:

Може и така:

Виж ТУК

Общи условия

Активация на акаунт