СЪРБИЯ, Белград, Ниш, Златибор и всичко останало…

• 204 993
  • 780
  •   1
Отговори
# 435
Ако планираш разходка и вечеря в (центъра на) града, Палилула е доста по-добре.

# 436
  • София
Препоръчайте ми хубаво заведение в Ниш, ще имаме годишнина.Дали е нужна резервация.Ще отседнем в хотел Лотос, може и близо до него.Мерси Hug

# 437
Ако планираш разходка и вечеря в (центъра на) града, Палилула е доста по-добре.

Да, планирам и двете и  по тази причина май ще си оставим резервацията в Палилула.

# 438
Препоръчайте ми хубаво заведение в Ниш, ще имаме годишнина.Дали е нужна резервация.Ще отседнем в хотел Лотос, може и близо до него.Мерси Hug
Здравей savina123,
Ние бяхме миналата седмица в Ниш и отседнахме точно в хотел Лотос. На близо е един ресторант "Душанов конак", препоръчвам ти го. Това заведение на нас ни хареса много. Друго заведение, което аз знам в центъра и се казва Стара Сърбия. За него трябва задължително резервация, и то от България. Ние на обед не можахме да резервираме за същата вечер, нямаше свободни места.
На нас ни хареса "Душанов конак", и освен това е много близко до хотел Лотос.
Весело изкарване!

# 439
  • София
Благодаря ти много, ще се пробва Hug  С резервация ли е

# 440
Искаме да отидем за два дни през празничните до Белград. Да имате идея как стои въпросът с гастарбайтерите по граници и магистрали?

# 441
  • welcome to the Jungle
Да имате идея как стои въпросът с гастарбайтерите по граници и магистрали?
Никак не е приятно. Минах в четвъртък, чака се около час и половина за влизане в Сърбия, въпреки, че всички гишета и на двете граници работят. На тол-системата след Ниш също се чакало адски много.

Та ... едни 2-3 часа в повече ще имате само от опашки в посока Сърбия. На връщане няма грижи, но пък след Ниш карате срещу тежкия трафик и не малко наглеци сред тези шофьори. Бих изчакала поне да мине началото на септември.

# 442
Да имате идея как стои въпросът с гастарбайтерите по граници и магистрали?
Никак не е приятно. Минах в четвъртък, чака се около час и половина за влизане в Сърбия, въпреки, че всички гишета и на двете граници работят. На тол-системата след Ниш също се чакало адски много.

Та ... едни 2-3 часа в повече ще имате само от опашки в посока Сърбия. На връщане няма грижи, но пък след Ниш карате срещу тежкия трафик и не малко наглеци сред тези шофьори. Бих изчакала поне да мине началото на септември.
И аз ги засякох преди три дни на бензиностанции по АМ Тракия- ужас #2gunfire Няма такавй цигания. Буквално на последната най-дясна лента за  зареждане на горива, леко в страни, проснали одеяла на асфалта и по тревата, и  плюскат, лежат, цапат, говорят високо....!!! ooooh! Качили се на класни автомобили, най-вероятно рента-кар с холандски и немски регистрации,  иначе със шалварите и шамийте! С една такава облечена със шлифер и вълнени чорапи, но пък с чехли, чаках за тоалетна. Ужасна смрад на пот се носеше от нея. Сори, ама не ги понасям.
Тези до кога най-късно се изнасят към Европа? Ако действително трябва да изгубя 3 - 4 часа на КПП и на толтаксите, то дали да не пробвам друг маршрут. През кое КПП може да ми по-близко от София?

# 443
Кофти работа. И ние тръгваме в тази посока.

# 444
То циганията им е най-малкият проблем на тия  Sick - карат на тумби, а най-лошото е, че не спят, и резултата от това го четем или виждаме по медиите в тъжните статистики. Да не говорим, че в България карат както си искат, като ги видя на магистралата, ми се изправя косата. Познати споделят, че в чужбина били примерни шофьори, но тук явно се чувстват безнаказани. Confused

Последна редакция: сб, 27 авг 2016, 19:57 от Lemy

# 445
  • София
Тези до кога най-късно се изнасят към Европа? Ако действително трябва да изгубя 3 - 4 часа на КПП и на толтаксите, то дали да не пробвам друг маршрут. През кое КПП може да ми по-близко от София?
На 17 септември бил краят на Курбан Байрама. Тези, с учениците трябва да се изнесат до края на август, но другите най-вероятно ще останат за празниците.  Wink

Ние сме минавали през Трън и Стрезимировци на 1 септември и бяхме единствена кола. Но целта ни беше Лесковац. На връщане минахме през Калотина и съжалихме. Чакахме 1,5-2 часа, за да влезем в България. А се предполагаше, че опашките са само към Европа. Simple Smile

Последна редакция: сб, 27 авг 2016, 12:06 от Тaня67

# 446
Ако сте ходили на фестивала на скарата в Лесковац, разбираемо е защо сте чакали толкова, на прибиране.  Peace
Трябва да ходим да пазаруваме за туршиите - оцет, захар, сол, а не ми се тръгва като знам, че може да уцелим групи мустакати германци. Миналата година май по това време стигнахме до Калотина, и като видяхме опашката направихме обратен завой.

# 447
Знам какво става на Капитан Андреево. Била съм в този ад, затова сега се замислих.  4 и 5 септември би трябвало да е спокойно, ама знае ли се.
Пък и камерите на граничния пункт не работят....

Последна редакция: сб, 27 авг 2016, 17:36 от ASSAMARIS

# 448
Решихме да пътуваме по нощите, дано е по-споко. Наши приятели ще пътуват със самолет. Заради бежанците и турските коли. Страх лозе пази.

# 449
  • София
Ние ще ходим на 24-25.09-надявам се тогава всичко да е окей

Общи условия

Активация на акаунт