СЪРБИЯ, Белград, Ниш, Златибор и всичко останало…

• 204 861
  • 780
  •   1
Отговори
# 675
  • София
А препоръка за заведение в/около Пирот? Очертава ни се  ходене в този район.На сръбските пазари не съм ходила досега.Все от магазините си взимаме по нещо.Какво конкретно си купупвате от там?

# 676
  • гр. София
Ние честичко ходим на пазара в Пирот. Взимаме яйца, сироп, сирене, кашкавал, едно тяхно мезе казва се Paprica u pavlaci. Не знам дали го написах съвсем правилно. Чесън, червен пипер, салата, рукола, боб, сладко.... Най-вече дюлева ракия Sunglasses
Хапваме във Варошка ноч. Много е хубаво и вкусно.

# 677
  • София
Оазо по-добро ли е от Капица или? Чудя се къде да отидем да хапнем.
Лукавички млин, около няма и километър преди Капица в дясно. По добре е от Капица според мен.

# 678
А препоръка за заведение в/около Пирот? Очертава ни се  ходене в този район.На сръбските пазари не съм ходила досега.Все от магазините си взимаме по нещо.Какво конкретно си купупвате от там?

Препоръчвам етнокомплекс " Нишавска долина" в близост до Пирот.

# 679
Какво конкретно си купупвате от там?
Всичко каквото ми хареса, зависи и от сезона.
Иначе аз предимно от магазините пазарувам.

# 680
Дали ще работят сега на 6 май магазините? Мерси.

# 681
  • София
Здравейте,искаме да отидем за  един ден с децата до Пирот,може ли да ме препоръчате изгоден хотел и интересни забележителности в града?

# 682
Пирот е малко градче и няма какво толкова да се види, че да си заслужава спането там, спокойно може да отидете сутринта, и вечерта да се приберете.
Другият вариант е да го комбинирате с екскурзии до манастирите наоколо - Погановският, Темският, Завойското езеро...

# 683
  • 1st floor
До Пирот ходихме миналия месец. Освен за кратко минаване, за друго не става.  Laughing Съчетахме с Погановския манастир. И сега съжалявам, че не отделихме повече време за второто. Нооо, нищо. Пак ще се ходи. В тоя ред на мисли - на къде продължава пътят след манастира? Има ли нещо интересно? С кола ли да обиколим или пеша? Ждрелото е много живописно! Heart Eyes

# 684
  • София
Препоръчвам Темският манастир и водопадите след него.ЧУдно място.Ходихме скоро и страшно ни хареса

# 685
Къде са тези водопади?

# 686
  • София
Малко след манастира.Ето малко повече инфо https://drumivdumi.com/темски-манастир-и-водопади/

# 687
# 688
Здравейте,какво може да се види в района на Власинското езеро ?  Решили сме август месец да си направим почивка там,а ми се ще и да обиколим наоколо.

# 689
Власинското езеро, може да се посети и за един ден. Ако искате да останете за няколко дни,може да го съчетаете с фестивала на Лесковачката скара ( мисля, е се организира последния уикенд на Август).

Общи условия

Активация на акаунт