За СМГ, Жени, нали на мъжа ми брат му е там, много е разочарован от съучениците си, няма среда, той не е някакъв матем. гений и не обича много да играе комп игри, а там само за това се говори, сега завършва и иска да кандидатства финанси в УНСС само и само да избяга от компютрите, а най-силният му аргумент според него е средата, която не може да понася, колкото и да се опитваме да му обясним с мъжа ми, че програмистите са готини хора, а и че не е нужно като учи компютри да е точно програмист, той не ще и не ще, та не съм сигурна при Стани какво ще се получи. Луиза, за Мишето ли става въпрос, той и Стани не разбира от гаджета и не знае какво е това, те водолеите в това отношение са малко отнесени, ама поне не го питат защо не е лакиран
)))))))))) Уффф, трябва да го решаваме този въпрос с училището вече, че не на есен, ама догодина на есен ще се тръгва с песен някъде, Мишето сега като е в градината после ще кандидатства ли за 1-ви клас или директно си влиза? За частно училище не мисля, поне до 7 клас, след това ще видим...преди 1-ва Английска е била добра, сега Немската е на мода, кой знае какво ще стане след 7-8 години 
Иве, винаги и навсякъде има недоволни. Деца, родители, учители... Затова не е добре да се осланяте на едно-единствено мнение.
За брат му на мъжо ти за мен е чудно, защо е влязъл в СМГ след 7 клас? Или не се е преместил през годините? Защото, там от гимназията всичко е мат и инф - и това е общоизвестен факт
Има нещо друго, според мен 
И средата там е една от най-здравословните и здравите в момента, вЕрвай ми. Дори и ти самата, ако искаш просто някой ден влез в даскалото, в двора им, пообщувай с децата. Избери си ти самата тема, не е задължително да е игри

Немската (91) не е просто на мода. Тя е страхотна в някои отношения и дава незаменим трамплин за нататък. Както и АК. Абе, ще стигнете и дотам, ще му мислите. Пък дотогава сигурно ще се сменят най-желаните. Рано е още. Апропо, има тема в мамата за всяка дет. гр и у-ще. Влезте и читуткайте. Общувайте с родителите, задавайте им въпроси. Възползвайте се от интерактивността и анонимността - хората доста нещо си казват. И ще добиете някакви впечатления.
Абе, за тортата се майтапех беее. Их, как с теб нещо не се получава - за N-ти път не се разбираме

Keeping up appearances се казва или на бг го превеждат "Какво ще кажат хората".
? Ей, имам комплекси вече, че съм много лоша и само хапя.