ИСТАНБУЛ в очакване на лалетата [тема 28]

• 50 444
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
  • Велико Търново

Шебече, благодаря за темата, прекрасна както винаги.  Hug

Тези автобуси изглеждат много добре, жалко, че пътуват само от София.  Sad Така тук трябва да се задоволим с местните фирми...

# 16
Билета в едната посока ли е 95лв?

Двупосочен от София.

Аз съм съгласна с цената, ако ме возят с новия автобус.  Laughing

# 17
Шебек   bouquet
И на мен ми харесва автобуса за тази цена.

# 18
Ох, накарахте ме да мечтая, че съм в този автобус и пътувам към Истанбул. Двупосочен билет не искам  Rolling Eyes

# 19
И аз бих дал 95 лева, но за новите им автобуси. Доколкото разбрах обаче те пътуват само денем за Истанбул.

# 20
И аз бих дал 95 лева, но за новите им автобуси. Доколкото разбрах обаче те пътуват само денем за Истанбул.

Аз съм пътувала и денем - даже го предпочитам.
Недостатък е, че губиш цял ден, но на мен не ми пречи - просто увеличавам нощувките.  Laughing

# 21
  • у нас
Благодаря за прекрасната темичка   bouquet

Наслаждавахме се, с детето, на прекрасната гледка от Пиер Лоти. Ех, .......  Hug

Автобусите са много готини. Фирма Метро имат офис и в Бургас, но цените им са високички.

# 22
  • София
да не ви изпусна много ми се ходи в Истанбул Simple Smile

# 23
# 24
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Само сутрин да. То няма лошо да се пътува през деня, даже ще е интересно, ама часа на пристигане е  Confused

Освен да го напиша и него. Разписание на Сюит автобусите:

Сф-Ист
7:15 - 16:00
9:00 - 18:00

Ист-Сф
17:20 - 2:00
20:30 - 4:30

Между другото, обикновените автобуси също имат ентъртеймънт, просто седалките са нормално разположени. Аз съм се возила на автобус с 3 седалки тип кресло и беше странно, честно казано.

Обикновени автобуси (Класик)
Комфортни седалки
Индивидуални монитори
Wi-Fi Wireless сигнал в автобуса
Безплатен бюфет

Но, доколкото помня от Госпожата и Матпу имат ентъртеймънд, или бъркам?  newsm78

# 25
  • София
Момичета, страхотни сте   bouquet . Чета ви с най-голямо удоволствие, въпреки че скоро пътуване не се очертава  Cry

# 26

Но, доколкото помня от Госпожата и Матпу имат ентъртеймънд, или бъркам?  newsm78

И при Матпу е така:

# 27
  • Севлиево
От старата тема, хайде и аз тук с моя въпрос:
Интересува ме дали увеселителният парк "Виаленд" ще работи в първите дни на април тази година. Имаме оферта да посетим Истанбул тогава и искаме да заведем дъщеря си за 10-годишния й юбилей. В сайта на парка пише, че ще е отворен, но не съм много сигурна. Моля, ако някоя от вас има информация -  нека я сподели  Praynig, за да знаем дали да записваме и нея за екскурзията.
Предварително благодаря  bouquet

# 28
майчето , Vialand би трябвало да работи, но за водните атракциони ми се струва много рано. От собствен опит мога да ти кажа, че бях мокра до кости  umbrella е има сешоари ...

# 29
Айде Караджъ турс ме обра
Път и нощувки за двама- 313.90лв
Застарховка за двама -10лв.
Нощен Истанбул за двама 46.92лв.
Долмабахче за двама само екскурзовод - 46.92лв.*много скъпо беее*
Входна такса Долмабахче сарай за двама- 60лв.
и отиде коня у ряката  Mr. Green 478лв. а честито  Whistling

Сега ми направете евтинка самостоятелна обиколка, че иначе ще стоя три дена на Крайбрежната да чакам някой да снима сцена там за сериала си та поне очи да оплакна  Wink

И въпрос като съм платила за Долмабахчето, а не съм платила за разходка по Босфора как ще стане номера ке ми кажат в колко часа да сме там ли  newsm78 и в такъв случай в колко да хванем корабчето та да сме там навреме.

Общи условия

Активация на акаунт