ИСТАНБУЛ в очакване на лалетата [тема 28]

• 50 592
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
malkoto84 , Танче златни сте  Hug

# 316
  • София
Г-жа Нервакова Миналата година обядвахме в съседно  заведение до това за което питаш на Джан /знам защо  Wink/  и аз се бях се запътила към него, но като видях цените и тотално се отказах, а и отвън бяха на спирали само луксозни коли и решихме да седнем в съседното, но гледката към Босфора си и втория мост си заслужава  Hug

# 317
# 318
Нервакова,  Heart Eyes , джанъм, ти ли пита как може да се стигне до онова прекрасно местенце срещу Къз Кулеси ?  Намира се точно отстрани на мястото, от където тръгват малките корабчета за кулата, а отсреща, през булеварда, е спирката на мармарайчика - Юскюдар !  Peace Та може да се стигне хем бързо, хем лесно, хем ще се повозите на метро под Босфора !  Hug

# 319
Нервакова има много приятни заведения и на Ортакьой/ до първия мост/ с невероятна гледка, ако не ти се пътува много можеш да акостираш в тях

# 320
Миличка Госпожо аз питах ама ми е извън плана , оставям ги за второ трето посещение.
Ще послушам Димитрова и ще се задоволя с Ортакьой и околностите  Hug
Благодаря ви   bouquet

# 321
Този хотел е № 1 по отношение на цена/качество в Истанбул. Жалко, че е отдалечен от центъра (кв. Газиосман паша), като най-близката спирка на T4 е на 500 метра от него. Но от друга страна е близо до увеселителния парк Виаленд.

http://www.booking.com/hotel/tr/gumus-palas.bg.html?

# 322
  • София
     Паспорта ми е с изтекъл срок, а ще пътуваме на 07.03.2014г. за Истанбул. Има ли някакъв срок от датата на подновяването?

# 323
     Паспорта ми е с изтекъл срок, а ще пътуваме на 07.03.2014г. за Истанбул. Има ли някакъв срок от датата на подновяването?
Не.

# 324
Едва ли ще ми се усмихне щастието тази година да отскочим до Истанбул, но надеждата умира последна  Simple Smile Затова се записвам да ви следя и да се радвам на вашите планове.
Помня, че миналата година коментирахте, че по-рано са прецъфтяли лалетата. Някой помни ли дали в края на април имаше достатъчно?
Сега с ниския курс на лирата по-евтино ли излиза посещението - входни такси, джобни, ресторанти, хотел или просто цените са по-високи и е същото като преди?

# 325
# 326
Привет момичета!
Най-напред да благодаря за добрите думи относно разказа с моите Бешикташки приключения. Съвсем неочаквано забелязах, че много хора са разглеждали снимките и гледам - от бг мама. Благодаря най-сърдечно!
И имам питане - някой ходил ли е по това време в Истанбул - много ли е ветровито? Познати ще пътуват, пък не мога да им отговоря.

# 327
# 328
Що отворих?!!!!!!!!!! Banghead Припаднах от глад!

# 329
Здравейте,отдавна не бях влизала в темата,бях на вълна лятна почивка,но вече отново започвам да правя планове за любимият град Heart Eyes. Събрали сме се група приятели и засега плануваме за фестивала на лалетата или за майските празници да сме там. Дано тази година плановете ни да се осъществят Praynig

Общи условия

Активация на акаунт