Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са опциите за паркиране в Истанбул?
Какви са възможностите за пътуване от София до Истанбул?
Какви са цените на билетите за пътуване от София до Истанбул?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са опциите за паркиране в Истанбул?
-
Какви са възможностите за пътуване от София до Истанбул?
-
Какви са цените на билетите за пътуване от София до Истанбул?
-
Какви са популярните дейности за забавление в Истанбул?
-
Какво е работното време на двореца Долмабахче в Истанбул?
На отиване знаехме само за 15 без буква, а на връщане се качихме на каквото дойде, но имаше дори 2 букви след номера.
Бяхме стигнали пеша след втория мост. На Чамладжъ сме се качвали в друг ден, но не пречи да се хване автобус от двете известни спирки Чамладжъ или Чамладжъ туристик до Юскюдар и след това да се хване 15-ка. Или първо да се отиде до Кючюксу, после да се слезе до Бейлербей и от там имаше автобус до Чамладжъ, който спира на спирка Курал. Иначе и от Юскюдар има доста автобуси към Чамладжъ. Имай предвид, че двореца затваря сравнително рано - около 16-17 часа най-много. Но както казах, там има достъп до водата без да се влиза в двора на двореца. Иначе по спомен билетът не е скъп. Май беше няколко лири, но и това, което се вижда не е много - 2 етажа с по 4 стаи и разкошно стълбище. Пак се влиза на групи. Бяхме 7-8 човека. Екскурзоводът не знаеш и дума на английски. Каза няколко думи на турски и ни остави сами да разглеждаме. Поне можеше да се снима на воля.

- да има паркинг,точно до входа за двореца е от ляво,ето и на картата се вижда. аз съм ходила организирано и автобуса ни чакаше на паркинга,имаше и лични автомобил паркирани там,до колкото помня беше платен но не знам цени