ИСТАНБУЛ в очакване на лалетата [тема 28]

• 50 601
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
В предаването на БТВ за българи реализирали се в Истанбул видях ,че джамията Ортакьой е разопакована явно е достъпна и за посещения . newsm78

# 331
Здравейте, котанки  Hug,
Не е ново, но много ми беше интересно да го изгледам пак:

Непознатите 2010г.-1 част
Непознатите 2010г.-2 част
Непознатите 2010г.-3 част

# 332
  • София
В предаването на БТВ за българи реализирали се в Истанбул видях ,че джамията Ортакьой е разопакована явно е достъпна и за посещения . newsm78

A дали предаването е ново? Иначе би било хубаво ако най-после са я оправили.

# 333
Ако говориш за предаването с Нахиде Дениз, и аз първо се зарадвах, но после се усетих, че това е джамията Долмабахче  Simple Smile
Скрит текст:
Двете неслучайно си приличат, проектирани са от Garabet и Nigoğos Balyan (баща и син)
Тяхно дело са и Долмабахче, и Кючюксу...

# 334
Ако говориш за предаването с Нахиде Дениз, и аз първо се зарадвах, но после се усетих, че това е джамията Долмабахче  Simple Smile
Скрит текст:
Двете неслучайно си приличат, проектирани са от Garabet и Nigoğos Balyan (баща и син)
Тяхно дело са и Долмабахче, и Кючюксу...
Вярно ,че е Долма бахче ,явно много ми се е искало да е Ортакьой ooooh! ooooh! ooooh!.

# 335
От години се каня да посетя Истанбул. Тази тема ще ме подтикне да го направя най-сетне. Много полезна информация!

# 336
Готино клипче за Истанбул, пък макар и рекламно на ТА

# 337
От цялото клипче, май само в дискотеката не сме ходили.  Laughing
Хареса ми.

# 338
Ох това е Рейна/дискотеката/ за нея си мечтая, но една мацка ще срази с цени smile3515 /нещо от около 800-1000 ТЛ. на маса/ така че ще изчакам първо шестицата от тото 6/49 да спечеля

# 339
  • Бургас / UK
Привет момичета!
Най-напред да благодаря за добрите думи относно разказа с моите Бешикташки приключения. Съвсем неочаквано забелязах, че много хора са разглеждали снимките и гледам - от бг мама. Благодаря най-сърдечно!
И имам питане - някой ходил ли е по това време в Истанбул - много ли е ветровито? Познати ще пътуват, пък не мога да им отговоря.
shedi ,не е от личен опит,а от достоверен източник  Mr. Green Хладно и ветровито е,но  е по-добре  от България.Аз,понеже съм от Бургас,съм забелязала,че температурите в двата града много са близки винаги.Дано познатите ти попаднат на хубаво време и да си изкарат незабравимо.

# 340
  • Бургас / UK
Ох това е Рейна/дискотеката/ за нея си мечтая, но една мацка ще срази с цени smile3515 /нещо от около 800-1000 ТЛ. на маса/ така че ще изчакам първо шестицата от тото 6/49 да спечеля
Диди, и на мен тази Рейна ми е мечта от доста време Heart EyesЗа цените и аз съм чувала,че са доста високи,ама накрая ше взема да се прежаля и да отида  Mr. Green Пък знам ли,някой младеж може да реши и да почерпи  Praynig,за някои това са джобни пари  Mr. Green

# 341
Диди, и на мен тази Рейна ми е мечта от доста време Heart EyesЗа цените и аз съм чувала,че са доста високи,ама накрая ше взема да се прежаля и да отида  Mr. Green Пък знам ли,някой младеж може да реши и да почерпи  Praynig,за някои това са джобни пари  Mr. Green

Аз като ви казвам, че е време да отидем по женски .... Една маса ни е баш тамам, все ще се справим със сметката, предполагам, че като е толкова скъпа, влизат и питиетата, може би бутилка нещо, пък накрая ще видим кой ще плаща !  Wink

# 342
  • Бургас / UK
Госпожооо,  Hug никакъв проблем аз съм ЗА  Mr. Green Пък сметката все ще я платим някак си,ако трябва после и чашите ще мия един-два месеца там,за да се издължим  Mr. Green

# 343
Хаймани, само за скитане мислят.  Mr. Green

ПП Аз съм ЗА.

ППП Спрете се, бре, не мога да публикувам.

# 344
Госпожооо,  Hug никакъв проблем аз съм ЗА  Mr. Green Пък сметката все ще я платим някак си,ако трябва после и чашите ще мия един-два месеца там,за да се издължим  Mr. Green

Аааа, ей как веднага гледаш да се уредиш, значи ?! Говори за двама - може да имат нужда и от чистачка - месец, два - колкото дойде !  Wink

Общи условия

Активация на акаунт