Февруарските майчета чакат своите зайчета! III

• 16 361
  • 230
  •   1
Отговори
# 195
Виждам имаш ICQ... можеш ли да го ползваш в момента??? Да си плямпаме там... ако искаш де.

# 196
Здравейте девойки!

И мен ме мъчат хормоните Imp Снощи вкъщи ревах като магаре, ей така, без причина. Голям тормозан съм станала. Днес съм с едни подути очи, абе луда работа. Иначе пък спя като пън Simple Smile Гушна татето и айдеее Sleeping , и едни хубави цветни сънища сънувам като това, че съм гадже с Антонио Бандерас.  superuu  Laughing

# 197
Добро утро момичета

За спането вчера бях писала че при мен не се получава. Плюс това спя странично с една възглавница под крака това ми е най удобната поза, но ... по някое време се усещам че съм се извъртяла по корем. Какво ще правя след няколко месеца.
Как беше училището днес?

# 198
Zdraveite i ot men Simple Smile

Dnes se sabudih v 6.30 i se umulkvah do okolo 8 chasa okolo badestia tati  Grinning  Gorkia kak mu se spi a na men ne.  Inache si liagam kam 11 vecerta i zaspivam, bebo ne se obazda  nostem iavno i toi spi ili krotuva, ama sutrinite sam kokuriak Grinning
Dnes hodih do ucilisteto v CUM no kato vidiah kwa talpa e i si tragnah.Niakoia ot vas beshe li? To az sa uchila psihologia i malko medicina ta da me pita chovek kwo ochkavam da chuia oste tam ama pone razgledah CUM.
Vidiah che niakoi imat ICQ - eto nomera mi koito iska da me nameri i da si lafim i po q-to za po udobno Grinning
37410878

# 199
Дааа... а ако пък имате MSN Messenger и можем да си лафим много на веднъж... групов чат, един вид!

# 200
  • Sofia
Zdraveyte, mam4eta!
Vklu4vam se nabyrzo da vi pozdravya!
Dobyr i hubav den na vsi4ki!
Az snosti si izpratih gostite i plakah kato magare  Sob .Tolkova mi stana my4no za tyah i mi lipsvat, ama sa mi obestali predi Koleda pak da doydat, 4e na men ne mi se pytuva, a i nikoy(nito myjyt mi, nito mama) ne mi razre6ava da pytuvam tolkova dylgo (do Dobri4)! Cry

Blagodarya, za pozdravetite po povod RD na mayka mi! Mnogo ste mili coolcool
Sega iz4ezvam, zte hodya do GP-to za bolni4en, 4e da si pomyrzeluvam vkysti 10 -ina dni luvbed i da si lafya s vas  typeuu
Dnes byah i na konsultaciya s bydestiya tatko. Be6e opulil golemi o4i, dokato gleda6e akrobatskite nomera na Beboran4o. Vidya mu pi6kata (koyato be6e v erection Grinning  Shocked  Shocked )i se zahili kato ryapa Grinning  Grinning D-rkata kaza, 4e beb4o e edri4yk i may raste byrzi4ko, koeto e dobre Hug
A, i kilcata sym poka4ila Embarassed
Ina4e kontrakcii i az imam 4at - pat, ama ne se pritesnyavam i ne sa minepriyatni.
4ao, devo4ki, sledobyad pyk sym on- line!

# 201
Gena koga ste vidim snimkite s bialata pola? Az imam edno bialo palto za zimata v koeto oste vlizam ama neznam s kakvo da go nosia. Chakam da slozish niakoia snimka s pola da vidia kak izglezdash s neia Wink

# 202
Анайс... хайде влизай в това ICQ, че от що време чакам...

# 203
Цитат на: Мама от Финландия
Анайс... хайде влизай в това ICQ, че от що време чакам...

az sam tam non stop.......

# 204
  • Sofia
Anaise, polata, koyto imam predvid e mrysno byala,рletena i dylga do praseca. min. godina si ya kupuvah i oste mi sedi dobre. Simple Smile

Kато ми изпратят снимките на майл - а, ще ги сложа, за да се информираш  Wink

# 205
Az si kupih minalata godina edna superska valnena pola za zimata tamno siva , dalga i sega vece ne mi stava v taliata ..........

# 206
  • Sofia
Цитат на: Anaise
Az si kupih minalata godina edna superska valnena pola za zimata tamno siva , dalga i sega vece ne mi stava v taliata ..........

Ами, занеси я на шивачка, да ти измисли нещо Sign Exclamation  - да махне колана и да сложи ластик или връзки, моята е с връзки и е  ок, разтягам я на воля  Wink

# 207
Какво правите бе, девойки? Айде всички в нета! Аз съм сама, любимият още е навън по задачи, и скучая, та викам я да ги видя февруарките как са, че ми липсват Simple Smile

# 208
  • Sofia
Охо, Пола! Как сме? (Това го докарах като на кренвиршката реклама с Пепи-то  Wink  Laughing )
И аз съм саминка, с Беб4о, де Joy . Моят благоверен е на бридж и аз се ровя в Нет - а и гледам ТВ.
Само чакаля някоя маминка да влезе във форума и да я "нападна"

# 209
И ти ли си саминка? Аз днес съм по-добре от вчера, хормоните не ме тресат и пиша е-мейли на приятели в странство. Айде и теб да те видя в събота, че изостанахме с клюките #Onfire  Joy

Общи условия

Активация на акаунт