Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде ще родя?
Какви са мненията относно избора на име за бебето?
Какво мислите за идеята да създадете галерия със снимки на семейства и бременни коремчета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде ще родя?
-
Какви са мненията относно избора на име за бебето?
-
Какво мислите за идеята да създадете галерия със снимки на семейства и бременни коремчета?
-
Какви допълнителни подробности могат да бъдат включени в списъка с термини?
-
Какви съвети има за упражненията и активността на бебето в корема?
Снощи вкъщи ревах като магаре, ей така, без причина. Голям тормозан съм станала. Днес съм с едни подути очи, абе луда работа. Иначе пък спя като пън
Гушна татето и айдеее
, и едни хубави цветни сънища сънувам като това, че съм гадже с Антонио Бандерас.
Gorkia kak mu se spi a na men ne. Inache si liagam kam 11 vecerta i zaspivam, bebo ne se obazda nostem iavno i toi spi ili krotuva, ama sutrinite sam kokuriak
.Tolkova mi stana my4no za tyah i mi lipsvat, ama sa mi obestali predi Koleda pak da doydat, 4e na men ne mi se pytuva, a i nikoy(nito myjyt mi, nito mama) ne mi razre6ava da pytuvam tolkova dylgo (do Dobri4)!
i da si lafya s vas
- да махне колана и да сложи ластик или връзки, моята е с връзки и е ок, разтягам я на воля
. Моят благоверен е на бридж и аз се ровя в Нет - а и гледам ТВ.