жена ми не иска анален как да постъпя?

• 58 420
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
preyala, имай предвид, че често в такива теми пишат всякакви откачалки, включително копрофили. Друг голям % са тийнове, които само още не са сънували какво е секс, камо ли анален, но редят градските легенди за люспите от домати и т.н. Хващам се на бас, че всеки има по един познат, на който му се "случило". Не смятам, че тези източници са достоверни Simple Smile
За клизмата, не мога да кажа от опит, но от медицински лица знам, че много превъзбужда червата, така че едва ли е най-подходящото средство за този случай.
Горното да не се приема като агитация  Joy

# 466
Точно тъй - ти даваш ли си задника за анален? Ако отговора е не, защо тя да дава Simple Smile

Peace

Много интересна тема. Питам се  newsm78:
Не ви ли е гнус да си заврете еди кое си ... еди къде си?

# 467
Как да не е влажно бе, нали е пълно с лайна.
Shocked При теб ако е така, сигурно ходиш с памперси...
Л.... са нормално в дебелото черво, и то само малко преди да получиш позиви за изхождане.
В сфинктера на здрав човек няма л....., камо ли да е "пълно".

Да бе да Laughing

Мъж(по стечение на "случайността" български турчин) ми е казвал че единствeния минус на аналния секс е че като си го извади е намазан с лайна и смърди.
Ама пак си предпочита задната дупка де.

Една моя приятелка пък се нави да прави такъв секс, после ми се оплакваше че цяла седмица има диярия.

Аз още оттогава се зарекох, че бих пробвала само ако имам запек и нужда от клизма.

Оня същия турчин ми каза, че обикновено кара кадъната си да си прави клизма преди секс.

Laughing Laughing  Ново 20..Аналния влияе на перисталтиката Joy Joy Joy

п.п.Може да бъде омазано с фекалии само при недостатъчен интелект и хигиена. Whistling

# 468
Много интересна тема. Питам се  newsm78:
Не ви ли е гнус да си заврете еди кое си ... еди къде си?

То и устата не е много чиста  Simple Smile

# 469
Аз още малко ако чета писанията на Преяла, може да стана Преповръщала... Rolling Eyes

# 470
п.п.Може да бъде омазано с фекалии само при недостатъчен интелект и хигиена. Whistling
Интелигентните жени са със самопочистващи се ректуми.  Crazy

# 471
  • София - Рим и обратно
За интелигентните не знам, но за здравите - да, чисти са. Ректумът не е "торбичка пълна с л...", както явно средно интелигентните смятат ooooh!

# 472
Хайде сега да видим кой е по-по-най-"интелигентен" Laughing

# 473
Аз още малко ако чета писанията на Преяла, може да стана Преповръщала... Rolling Eyes

Да , малко се попрекали май с физиологичните подробности. А как безмалко , темата да завие към оралният секс.Къде , къде по чисто е!

# 474
  • Пловдив
Тук взе да става много лайняно.

# 475

Да , малко се попрекали май с физиологичните подробности. А как безмалко , темата да завие към оралният секс.Къде , къде по чисто е!
По-чисто, но е къде-къде по-безинтересно smile3503

# 476
 Ех, темата беше толкова забавна в петък.... а сега направо .....

между другото, петък вечерта дочух много интересен разговор на спирката  ми (не подслушвам, просто бяха доста близо до мен! )  та мъжа непрекъснато повтаряше като развалена плоча" Ма, аз не съм ревнив като турчин" (това ме накара да слушам) та той искал тройка....с още един мъж ( ooooh!) ама тя май не беше съгласна................

та в този случай си спомних примера дето даде Реми за палтото.....истински пример е този:
Аз да искам от моя любим да прави секс с мъж, защото само това може да ме възбуди Twisted Evil тогава и тема пусната тука няма да ми помогне да го склоня  Joy
е, тогава колкото и да ме обича и да е луд по мен, най-вероятно ще ме зареже скоропостижно.... Laughing

В една влюбена двойка, ако мъжът не получава това, което иска в секса, значи не знае как да си поиска.   Grinning   
И най-възвишената любов на света не е в състояние да ме склони да върша неща, които не са ми приятни.  Peace

Taка е Simple Smile АБСОЛЮТНО СЪМ СЪГЛАСНА!
Ако любимия иска нещо, което не ми е по вкуса, колкото и да ми е болно, ще го разкарам. Не мога да разбера репликите "Аз ненавиждам еди кое си, ама насила го правя заради него"...Сори ама не съм парцал, още по-малко съм мазохиска..... Crossing Arms

Е ти пък като поискаш палто колкото 2 ( две ) средни месечни заплати ( около 1000 + лв ) , да не се чудиш що ти отказват.Да не е мазохист.

# 477
УмрЕх  от смЕх, вдигна ми се настроението с тая тема(как съм я изтървала)
та чак ми се отяде,което е добре да не ровя в хладилника  Confused

Оралния и той бил зле като вариант,Марая нот Кери казваше,че който го практикува ще хване рак  Mr. Green

# 478
УмрЕх  от смЕх, вдигна ми се настроението с тая тема(как съм я изтървала)

ами да, аз четвъртък и петък непрекъснато се смеех, докато я четях....

а и уикенда, колкото пъти се сещах толкова се засмивах.....

# 479
  • Galaxy 13197853088
Имаше някъде направен профил на жената правеща анален секс.
Бяла, вишистка, интелигентна над средното, успяла в кариерата...

Общи условия

Активация на акаунт