жена ми не иска анален как да постъпя?

• 58 267
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Е, поне един състоятелен съвет получи, ние се пообразовахме....
Подкрепяме Mr. Green

# 661
Авторе, айде пий едно бренди, запали ароматните свещи и давай смело. Пък после ще кажеш, че по погрешка си умерил малко по-нагоре  Laughing Че то и в казармата автоматът дава 30 градуса откат, пък камо ли такъв по-сложен биологичен инструмент  Laughing

# 662
  • София
Авторе, айде пий едно бренди, запали ароматните свещи и давай смело. Пък после ще кажеш, че по погрешка си умерил малко по-нагоре  Laughing Че то и в казармата автоматът дава 30 градуса откат, пък камо ли такъв по-сложен биологичен инструмент  Laughing
Мда, то е баница -режи та яж ooooh!
Отката с точния изстрел общо няма, ама....

# 663
Ах, няма Simple Smile Като вземе да рипа, вече след четвъртия куршум всичко отива над мишената  Laughing
Мъжки работи, не ги разбираш  Laughing Laughing Laughing  Peace

# 664
  • София
Ах, няма Simple Smile Като вземе да рипа, вече след четвъртия куршум всичко отива над мишената  Laughing
Мъжки работи, не ги разбираш  Laughing Laughing Laughing  Peace
Със сигурност не разбирам, след 10 хил. куршума.
И аналните постъпления не са на принципа - "опа". Женски работи, не ги разбираш  Laughing Laughing Laughing

# 665
Сещам се само за един вариант - Минчев да ми ги обясни лично Embarassed Embarassed Embarassed
Понанието си изисква жертви  Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing  Ама да те видя тогава  Stuck Out Tongue

# 666
Минчев, тука май ти дават зелена светлина  smile3544 smile3544 smile3544

# 667
  • София
Иииииии, ето как се тръгва по наклонената гей плоскост hahaha

# 668
Даже после сама ще си иска. Набутвай го и не му мисли.
Аман от комплексирани простаци. Що не дадеш на теб да ти го набутат. Повдига ми се от такива мъже.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: сб, 08 фев 2014, 20:49 от azaliya_m

# 669
Даже после сама ще си иска. Набутвай го и не му мисли.
Да, ще иска. Ама не това, което на вас ви се иска. Честно, ако мъж ми ми скрои такъв номер, няма да доживее да види ще си поискам ли. Умни съвети давайте само когато се касае за вашите дупки.

Апелирам да се въведе опция " Харесвам " Браво  La Sombra

Последна редакция: сб, 08 фев 2014, 20:50 от azaliya_m

# 670
Да ви кажа, аз съветите на Минчев ги одобрявам. С тях може да се постигне нещичко. А съветите на Нофелет също са добри, само че са само за мъже. Вие що четете чужди съвети, а? tooth

Последна редакция: нд, 09 фев 2014, 10:44 от Надежда :)

# 671
Оня съвет за засилката,щом  е бил на Nofelet, значи се е бъзикал...

# 672
Да ви кажа, аз съветите на Минчев ги одобрявам. С тях може да се постигне нещичко.
И аз тва викам.      Нофелет не ща да го коментирам.

# 673
Чел съм, че в китайските бойни изкуства майсторите специализират в две насоки - пътят на отворената длан и пътят на стиснатия юмрук. Първите са избрали философията на на спокойния тон, защитните техники и  хармонията. Другият път е за хората, които са експанзивни, разчитат на силата на волята и хаоса. И двата пътя се стремят към универсалното личностно осъвършенстване.

Да кажем, че тук нашите "черни колани" в аналния секс Минчев и Нофелет не би трябвало да се делят на добър и лош, а просто имат различни методи и разбрания за постигане на една и съща висша цел  Laughing

# 674
Чел съм, че в китайските бойни изкуства майсторите специализират в две насоки - пътят на отворената длан и пътят на стиснатия юмрук. Първите са избрали философията на на спокойния тон, защитните техники и  хармонията. Другият път е за хората, които са експанзивни, разчитат на силата на волята и хаоса. И двата пътя се стремят към универсалното личностно осъвършенстване.

Да кажем, че тук нашите "черни колани" в аналния секс Минчев и Нофелет не би трябвало да се делят на добър и лош, а просто имат различни методи и разбрания за постигане на една и съща висша цел  Laughing

О, аз с отворена длан мога съвсем спокойно да възпроизведа доста силен удар.

Общи условия

Активация на акаунт