Домакини-28

• 31 633
  • 730
  •   1
Отговори
# 465
  • при късмета
Добро утро, днес много сме закъснели с кафето

Аз съм заспала като се върнах от градината и сега пия второто.
Вио, аз бях разбрала, че вчера трябва да е на лекар Дея  ooooh! Дано не те тръшне и теб грипа  Praynig
Поли успешна сесия
Кака Дака, лек път
Ста ди, честита придобивка, със здраве да си я ползвате
Вале ще те чакам да ми пишеш
Люси, радвам се, че ще дойдеш
Имам мусака от вчера, днес няма да готвя.
Много ми е мързеливо и много ми се спи.
Кой спомена за винен кебап назад? сватя? Ако може да излиза от рецептата. Бях забравила за тая манджа
После пак ще дойда
А Морена сложила кафе

# 466
  • Sofia
Сватя, какво за винения кебап, че не те разбрах? Simple Smile
А! Забравих, че ме питаше, прибра се ММ - този път не са толкова добре в представянето.

# 467
  • при късмета
Ти ли беше правила винен кебап? Забравих кой го каза. Рецепта ми трябва

# 468
  • София
Здравейте момичета!

Петьо от снощи е болен, засега има температура, но притеснително е, че го боли главата....

Утре ще дойда, но няма да стоя повече от 1 час, че моите боледуват с много висока температура...

# 469
  • Sofia
Аз, да, ето: Simple Smile

Винен кебап

Месото варя 10 мин., сменям водата и сварявам до полуготовност или за още 20-25мин. После нарязвам на хапки (или на порции).  Задушавам моркови и лук (нарязани на дребно), също и малко чесън. Подправям с червен пипер и сол, добавям месото, наливам бульона от месото и слагам дафинов лист и зърна черен п-р - варя 10мин. Тогава добавям домати (блендирани, пасирани, настъргани) и уплътнявам до желаната гъстота с каша от бяло вино и брашно. Варя още малко (5-6мин.) да се изпари алкохола. Поднасям с гарнитура - ориз пилаф или картофено пюре.

Люска, дано пързо да оздравява Петьо!  Hug

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 11:58 от Morena

# 470
  • при късмета
Мерси, Моренка
Люси, дано Петьо да свали бързо Т
Марче спиш ли още?

# 471
  • София
Мерси, Моренка
Люси, дано Петьо да свали бързо Т
Марче спиш ли още?
Ехо... не,  не спя, мотам се и си допивам кафето и ставам да тичам.  Mr. Green щот`трЕбЕ  да съм красотна утре, затова ще тичам.  Нали знаеш, че сутрин ама хич не съм в кондиция.  Crossing Arms

# 472
  Здрави сме newsm44
Сега хапваме с Ванко и лягаме да спим. После може до баба ми да отидем, че взе да ни се стяга душата тука. Ванко като се качвахме по стъпалата една такава тъжна физиономия направи, и вика "не ми се прибира, мамо"  Tired
Люска, бързо да оздравявате  Hug
Ма ко, ти как си?
На всички много прегръдки от мен  Hug Hug Hug

# 473
  • при късмета
Много се радвам за Дея  Hug И на моя все му се ходи навън като е по-хладно, че направо студено. Жегата не понася. Играе им се на снега на децата.
Пооправих се аз. Иначе по цяла зима ми е скапано и пред разболяване  ooooh!
Ох, не мога да се събудя

# 474
Хоп-троп от затънтена Силистра  Hug
Коконче,съжалявам да го чуя,но всичко ще се нареди,колкото и страшно да е точно сега!
Тити,дано и при теб се нормализират нещата.
Среща,а???Ще чакаме снимков материал,поне духом ще сме с вас.
Люси,бързо оздравяване на Петьо.
Аз ще правя руло Стефани за довечера,че акъла ми не стига вече какво да готвя.
Днес излизахме,цял час се търкаляхме с детето.Е,изчистихме и колата.Горката,толкова натрупа,че снега бе над предницата,изобщо всички МПС-та са точно като някакви малки къщички,я видиш прозорец,я не,ама знаеш че там трябва да ти е колата.Онзи ден в големия снеговалеж и вятър пак си показахме носовете,но на 10-тата минута и сама поиска да се прибира.Тук е наистина много снежно,вчера започнаха да чистят в кварталите,ама...от паркинга е абсурд да излезеш.
Кокошчицата се събуди,бягам   bouquet

# 475
  • Fort Worth, TX
Добър ден.Голям студ.От сутринта съм в действие.Готвене, чистене, пазар.Ходих до Лидл и Карфур.В Карфур перилните препарати са в промоция и яко се натоварих с течен прах и Коколино:-)
Люси, нали разбра, че сме в Хепи:-)

# 476
  • ул. "Мечтание"
Само се чеквам, че снощи се прибрахме от София и вече съм на линия. Simple Smile Peace

Днес сигурно за вечеря ще правя боб, но ако се помотам още малко и не го сложа да се накисне, ще стане за утре тоя боб...  Crazy

# 477
Аз пък направих пиле с гъби и картофи, кьопоолу и сега забърквам един кекс с тиква, да видим какво ще се получи.
Коконче, съжалявам за майка ти. Дано започне по-скоро терапията.

# 478
Здравейте момичета! Чета ви от известно време и реших да се присламча към добрата компания/ако ме желаете де/. За мен накратко - за първи път се регистрирам във форум Shocked всичко ми е пълна индия #Crazy но ми хареса компанията ви! След 25г. трудов стаж взех решение да съм домакиня и емигрант Peace Живеем от 8м. в северна Англия. Имам прекрасен съпруг, едно съкровище-момче на 9г. и верен приятел ротвайлер-също на 9г. Та това ми е първия пост-дано съм се справила Hug

# 479

От мен - за разведряване на следобеда!

Общи условия

Активация на акаунт