Домакини-28

• 31 616
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Марче, ма направо ме успокои, лягам си в мир със себе си !  Hug
Утре по нощничка ли ша додеш? Мойта е розАка, баш на прасенце приличам.
hahaha Joy Joy
 Ма, да дойда, ама ще ми е малко Ладно. Аз съм с небесно син цвят на малки розички.,.. финтифлюшка е. Ама никой и не ми обръща Фнивание.
пп Забравих. На Калинка - добре дошла!
Мързи ме и да пиша ...емотиконче за мързел няма ли???

# 511

Нещо ми е,  като нищо. newsm78...

...Пу! еЙ ГО На - ЕДНО МИ Е НИКАКВО.........
Как позна, точно, точно... hahaha Joy Joy

Хихихихихихихи......Знам аз......

Абе момичета......Да споделя......Получих на ЛС едно странно нЯщо......Пише ми непознато същество.....Гледам,че е регистрирано скоро......Има няколко писания в няколко теми и пак са странни.....
В едната тема пише,че детето й става на три години.......В другата тема пита за болница в която да роди първото си дете..... Shocked ooooh!
А ЛС-то гласи......

Скрит текст:
Здравей TheNMaster,

Искаме да ти направим един подарък, така че ако може да ни дадеш твой емайл, на който можем да те открием

Благодарим ти предварително за доверието и хубава и спокойна вечер

Да бе,да! Повярвах и веднага шА пратя мейл......Нали.....Ама......Чудно ми стана и питам защо е всичко това.......

# 512
  • при късмета
Ау, пропуснала съм, че трябва да сме по нощници, аз нямам Shocked
и с кво да дойда сега

Мастър Ич са не връзвай

# 513
  • София
Мастерче, пиши на администратор или модератор, на измама ми прилича.

Значи утре- парти по нощници! Кат не ни обръщат Фнимание на финтифлюшките, да си ги развеем по улиците...ми така де..финтифлюшките да си развеем, сега, да не си помислите нещо!

# 514
  • София
Ау, пропуснала съм, че трябва да сме по нощници, аз нямам Shocked
и с кво да дойда сега

Мастър Ич са не връзвай
Ти.....ще дойдеш гола!!
Мастер....пусни я да тече някъде.

# 515
  • Fort Worth, TX
Аз пък съм се притеснила. Марчето каза, че се е понаправила за утре още по-красотна, тя не че иначе не е, сигур всички сте некакви мацки...а аз ...маааани! Мислех днеска да се боядисвам, ма не остана време .
Ти изсвятка ли:-) Аз тъкмо се изкъпах и си опнах косата:-) На това , ако му викаш супер раькрасяване:-) И аз съм за боя, така че споко.Днес  опуках всичко и не ми стигнаха за боя, а после ме домързя да излизам.Много бързо нещо ми порасна тоз месец.Всъщност даже няма и месец от последното боядисване.
Специално за теб във Фб да видиш как съм се разкрасила:-)

# 516
  • София
Мастерче, пиши на администратор или модератор, на измама ми прилича.

Значи утре- парти по нощници! Кат не ни обръщат Фнимание на финтифлюшките, да си ги развеем по улиците...ми така де.финтифлюшките да си развеем, сега, да не си помислите нещо!
Е, аз си го помислих  Joy Joy Joy

# 517
  • София
Е, знам, Марче, че така ще си помислиш, знам, затова се доуочних!

Креми, ти си готина мацка, баш днеска ти гледах една снимка, недей ми говори ти...утре ще си оскубя веждите, че съм като маймуна и съм готова. Само да сме здрави. Малкото от снощи нещо носа и се запушва, няма хрема, няма кихане, добре се чувства, ама се запушва пущината. Пръскам там нещо, ходи на училище, сега зарад един запушен нос няма да я спра, ама утре ще видим.

# 518
  • Fort Worth, TX
Бях, душко, бях готина преди да родя дребния.Сега с петнайсет кила отгоре съм рекламно лице на мескома:-)

# 519
  • София
Бях, душко, бях готина преди да родя дребния.Сега с петнайсет кила отгоре съм рекламно лице на мескома:-)
hahaha Посмяхме се, Креми, с мъжа ми  на това с мескома, добре ни развесели!
Утре ще се почувстваш слаба, като се видим, споко.

# 520
Марчеее, как ме разсмяхте с Мастърчето.

Валенце Hug

Смърфи, стопли ли се ? Не се разболявай !  Hug

Лусс , дано се оправи детето и теб да те подмине грипа.  Praynig Hug

# 521
  • при късмета
Отпусни ми поне някое палтенце, Ша умрА от студ
Смърфи и на теб ли ти е студено? Как се намръзната така, че не можеш да се стоплиш?

# 522
  • София
Отпусни ми поне някое палтенце, Ша умрА от студ
.........

ША взема едно родопско одеалце да не ти е студено, да се загърнеш от тук оттам, колкото можеш и каквото скриеш, скриеш.  Joy

# 523

...утре ще си оскубя веждите, че ....

Видях тЪ......

Марчеее, как ме разсмяхте с Мастърчето.

Радвам се!  Hug

Оффффф.......Писах на Татти......Да видим кой-кого и какво.......Яхнах метлата.....

Аз пък днеска сА качих на кантарчо да ми каже коя е най-красивата на света и ......Таквоз.....

# 524
  • София
Мастер.... rotfImao rotfImbo rotfImbo hahaha Joy Ша сЪ напикая от смях. Ама ще ви пусна онова кантарче отново...отивам да го потърся.

Общи условия

Активация на акаунт