Домакини-28

• 31 610
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
Ще се оправи Peace Аз възприемам болестите като нормално състояние - те са част от нас. Важно е да не губим добро настроение и купона да продължава. Завиждам ви за срещата утре  bouquet

# 541
Да ти пратя свеки? Артистично ги подрежда - вид, цвят, размер. Уникална е!

# 542
Да ти пратя свеки? Артистично ги подрежда - вид, цвят, размер. Уникална е!

Ти сега искаш да й помогнеш или да се отървеш от свеки?  hahaha

# 543
  • София
Някой да дойде да ми просне прането, после и мен в леглото  Rolling Eyes
Имам един излишен у дома, да ти го пратя. ...нищо друго няма да има, споко. Малко е досаден откъм спорт и новини,  само това...а, и яде и дъвчи ежеминутно в повечето случаи.  Joy
Смърфиииии... Heart Eyes
.......... Завиждам ви за срещата утре  bouquet
Мммм. ....ти пък...ние ще се изпокараме, коя е по-красива ... Joy

# 544
Е затуй са снимките, де - ние ще сме журито.
А, свеки не си я давам за нищо на света, злато ми е. Само на заем. Joy

# 545
  • при късмета
Знам си аз, че веднага ще се притечете на помощ  Hug
Проснах и отивам да спя, че утре аз ще изглеждам най-зле, защото ще стана най-рано.
Даже вчера момчето в магазина ми вика "много уморена изглеждаш",   ooooh! а беше 10 сутринта
Лека нощ красотни!

# 546
  • ул. "Мечтание"
Дзак!  Mr. Green
Какво си прайкате, мадами?

# 547
  • София
Дзак!  Mr. Green
Какво си прайкате, мадами?
Хильотим се.  Simple Smile Нищо лошо. Ти закъсня. Лягам си.

# 548
  • ул. "Мечтание"
Бравус!

Сладки сънища, МарчеWink

# 549
Хората, станали свидетели на северното сияние, са категорични, че този феномен е едно от най-красивите неща на този свят. Магнетичният цвят, в който се облива небето, се среща в полярните райони на Земята. Явлението може да се оприличи на поразително красив танц на разноцветни светлини. Очаква се утре около 14ч. местно време да се наблюдава и по нашата ширина   bouquet   bouquet   bouquet

# 550
Нощни - Ами ние, дето утре няма да сме на първата домакинска среща, се опитваме да убедим участничките в нея да се снимат, а ние после да определим коя е по-Убава и красотна.
Ама те нещо си правят оглушки и викат: Ние снимки не щем. А ние как да преценим и изберем?
Поне има леееек напредък - реши се поне дрес кодът на събитието - по нощници с финтифлюжки, а който няма пижами, по голо д***.  hahaha
Та такиви работи си правим.   Wink

# 551
  • София
Нощни - Ами ние, дето утре няма да сме на първата домакинска среща, се опитваме да убедим участничките в нея да се снимат, а ние после да определим коя е по-Убава и красотна.
Ама те нещо си правят оглушки и викат: Ние снимки не щем. А ние как да преценим и изберем?
Поне има леееек напредък - реши се поне дрес кодът на събитието - по нощници с финтифлюжки, а който няма пижами, по голо д***.  hahaha
Та такиви работи си правим.   Wink
rotfImbo rotfImbo rotfImbo не мога да си легна от вас в кревата. Така се изхилих, че ММ подскочи от леглото и ме гледа невярващо... Joy

# 552
  • ул. "Мечтание"
шматкиииии!  smile3532
Мога да дам за временно ползване една нощница с финтифлюшки!  newsm47 Ма който я вземе да ми я изпере преди да ми я върне.  smile3534

# 553
Нощни, веднага да я даваш на Ма ко, че тя милата си нямала такава и току-виж утре дойде по без нощница. Та навън студено, ще вземе да настине тази жена, не може така.

Ти какво правиш? Как си? При вас има ли много сняг?

# 554
  • Sofia
То тая среща на пижамено парти замяза бре.  Grinning  Викам да си нося възглавката?!  newsm78
Аз не се бутам в класацията, ако случайно взема, че до'дЪ.
Марче ти пък ще вземеш всички титли бре, народа хич да се не надява... тичала, с кокошките легнала...   Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт