Домакини-28

• 31 575
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Еха, пия си кафенцето с толумбичката , ммммм

Момичета трябва да са приключили със срещичката, чакам да се похвалят Peace

# 616
Мастерче - права си с вица - не съм учител, но не ми се ще българин да не знае български и история на България...
Нещо не разбрах......То и сега стават големи "патаклами" с историята на България.....То и затова учениците ни все ги "люшкат" от една тема на друга и всичко остава за сметка на децата,за съжаление.......Пък "ония" от върховете дето "уж" трябвало да се грижат за децата........."Вятър ги вее на ...........Зелен кон" ...... - простете пререфразирането...... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green.......Повече ги интересуват "материалните облаги" от.......издаването на даден учебник......

Мастер много истини си написала,но колко хора ги разбират и спазват. Thinking (единици!)
Трябва да ценим малките неща,по важно от здравето няма. Naughty Но го оценяме едва като го загубим.(така е!,ама насила акъл не се "налива")
Картинките,които слагаш оправят настроението на всеки в тази тема. Hug Heart Eyes (благодаря ти!...Оценявам!)
Много пишете момичета,но нещо не ми се пишеше тези дни....(....С нещо да помогнем???????  Rolling Eyes .....С каквото и да е,ако бих могла да съм от полза - пиши на ЛС!!!)

лЮСКА......мНОГО ВЯРНО Е ТОВА ДЕТО КАЗА........

Леко е да се преструваш, трудно е да бъдеш (Легко казаться - очень трудно быть)

Браво за машината,че е оправена вече..... newsm10

П.П. Офффффф.....И аз все надничам за новини от срещичката.......  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 617
  • София
Компотът е донесен... Дадох една лъжичка на Петьо - и той вика - Да не искаш да ме отровиш, нали знаеш, че мразяМ соковете и чайовете  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Казах му, че е новото лекарство... Обеща след 30 минути пак да изпие една лъжичка... Laughing

# 618
Ох, душичка малка, дано да оздравява вече. А температура има ли?

# 619
  • София
Ох, душичка малка, дано да оздравява вече. А температура има ли?

Не е висока - 37,1-37,5 - не повече..., дано само да не повръща повече, че няма къде да простирам Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 620
  • София
Дзак!
Аз оставих мацките към 15,40 и мислех, че вече някоя от тях е писала...тия хубавици да не са запрашили после към някое кръчме, м?!
Ох, хубава срещичка, събрахме се пет- коя по нощница, коя по  без нощница, коя с оскубани вежди, коя без, с една дума- коя от коя по-красиви. Всъщност бяхме шест, най-красива , естественно, беше Гушкан на Моренка.
  Люска, дано Петьо не повръща повече.
Аз сложих да пека едно филе от бяла риба, ама каква беше рибата- забравих. И едни картофки по селски ще направя . От мен толкоз. Crazy

# 621
  • ул. "Мечтание"
Лус, надявам се, че Петьо вече се оправя!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Много се радвам, че срещичката е била хубава. Simple Smile

Аз сготвих най-сетне бобеца, дето го гласях за вчера. Simple Smile И сега се чудя от къде да я подхващам. Вкъщи е мини кочинка.  Crazy

# 622
Дано Петьо бързо се оздравее, сладур, не обичал сокове. Wink Аз обожавам компоти - от череши, праскови и ананас са ми любими, но сега заради захарта само ги гледам в магазина.  Sad

Добрите хора са добри, а лошите лоши по природа, но парите... ами те променят. Променят до неузнаваемост хората, които не са готови за тях/придобити по неведоми пътища, особено в общества като нашето. Общество без морални и социални ценности и устои. Когато липсва морал, става страшно. Сега поне имам наблюдения върху други общества, където забогатяването е в резултат на отлично образование и мнооого труд, било то за собствен бизнес или за кариера в голяма фирма. Тогава започваш за цениш парите по друг начин, различен от нашата грозна показност и парадиране. Тук богатите са скромни, като ги видиш и не може да разбереш, че този човек например има собствена банка. Нито по дрехите, нито по колите, нито по темите на разговор, които води. Семейството и фамиалията е на първо място, приятелите са приятели и в добрите, и в лошите времена. Говоря от лични познанства и преки наблюдения тук и в Аржентина.

Аааа, Валенце, не така! Ние знаем, че сте красотни, ама нещо по-така от срещата да разкажеш, снимчица за архива има ли?

# 623
  • София
Смърфи, в крайна сметка решихме, че красотата ни трябва да се види само на живо, а не да се вее по форумите. А и подозирахме, че от толкова много красота на едно място на снимката много ще лъска, блести и така или иначе няма нищо да се види. Flutter

# 624
  • София
Айде, капна 1/3 филийка мекичкото в малко сол.... Чакаме резултата... Ако до 30-на минути не "върне", ще дам още малко...  И пи лъжичка "лекарство" - компот Wink

Валенцето, радвам се, че сте прекарали добре... Hug

# 625
Писенце – мартеничките са невероятни  bouquet
Мастерче – ние сме в Англия  bg
За парите и хората наблюденията са ми като на Смърфиетка...
Образованието, ценностите, правата, задълженията, уважението – това бяха част от нещата които наклониха везните да тръгнем – не беше лесно решение, но като ударихме чертата на за и против....тръгнахме. До сега където и да сме ходили знаехме, че не е за постоянно, но детето вече е на училище и докато учи ще сме тук.
Еха Валенцето се завърна доволна   bouquet Завид, завид....
Лус щом започва да хапва е добре  Peace

# 626
  • Fort Worth, TX
Тук съм.Доволна съм.Срещата мина супер, но трябваше да е по-дълга.
Добри момичета сме.А Марето да не и вярвате че е на 105 на 200 е.
Гушкан на Морена е неверотно сладко и културно дете.Браво Моренче добре си се справила.
Предлагам скоро пак.
Вале, Мако целувки.

# 627
  • Бургас
Пишете за срещата,че и аз нямам търпение да разбера как е минало. Grinning
Днес ме боли ръката,някакъв нерв е възпален и нищо не мога да правя.Ще ядем в Хепи.
Едвам тледам от болка,после пак ще пиша.

# 628
Е ,
Смърфи, в крайна сметка решихме, че красотата ни трябва да се види само на живо, а не да се вее по форумите. А и подозирахме, че от толкова много красота на едно място на снимката много ще лъска, блести и така или иначе няма нищо да се види. Flutter
защо така бе девойки , една едничка не можахте ли да направите Sad
Днес съм се хилила цял ден на простата ми глава.
Сутринта като повечето са забелязали съм станала в 5 ч, аз така си се будя малко преди часовника да звънне , пих кафе, приготвих се и събудих децата, измити облечени и точно в 6:55 обути с ръкавици, шапки и чадъри в ръцете звъня за такси ooooh! :"Добро утро , може ли едно такси за .....?" , първоначално се зачудих защо ми вдигнаха , а не ме набраха, ама нали бързам и чувам отговор:"Хубаво , ама аз съм госпожа ...."  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Вместо на такси съм се обадила на възпитателката на големия, събудила съм я жената.Тази вечер се качих до стаята да и се извиня , цял ден се хиля колко съм проста.
Смърфиетка как са нещата при вас , всичко наред ли е ?
luss дано се подобри,водихте ли го на лекар ?
pisenxeto много са хубави мартеничките Simple Smile

# 629
  • ул. "Мечтание"
Моите ми лазят по нервите тая вечер.  ooooh! Не спряха да ме питат кога ще си дойде баща им и кога ще вечеряме (започнаха 5 минути след като се напапаха стабилно следобедно!  Crazy).

Общи условия

Активация на акаунт