Смърфи, мен пък ме е страх от корабите...
Нещо ново, който следи нещата от Миленка - нацвъкала нещо - не разбирам какво говори, но стоически изгледах... - http://www.youtube.com/watch?v=XtSaZcD69SM

Връщам се и ще минавам проверка.Обаче съм се барнала аз с едно коланче.На първия чек го свалих на втория не.И като писнаха тея аларми.Чудо.Опипаха ме отвсякъде.После. със същото коланче ме проверяваха и в Метро, че и там пищя:-) 
Връщам се и ще минавам проверка.
Бях обещала на Моренка да и вдигна телефона, когато ми позвъни, ама нали съм на 105 години и недочувам баби, шА ме извиниш.
Ама ти пробвай пак някой ден да ми позвъниш, аз ще те чуя...Много са хубави девойките, намерих ги в кондиция, посрещнаха ме с усмивки на лице и някои от тях пиеха бира...в това студено време да им се неначудиш ...познайте кой беше това. Както ви казах, наш`та Креми е стъпила здраво на земята, разумна и точна, Валето....ох...Валето ...излъчва такова спокойствие, усмивка чудесна, Ма-ко с онази прекрасна коса и разговорлива, чудесна е и най-накрая дойде и Моренка с онова прекрасно създание....ееееее, няма такова дете, или аз не познавам такова. Красива е!! Флуидна!! С едни тънки кости, пръсти, коси прекрасни, а какви очички има, а колко е възпитано това дете...нямам думи. Моренка, моите поздравления!!! Казвам го с цялото си сърце! Моренка е тиха и тактична, а ние с Креми сме шумни и дърдориви. Направих обзор на една прекрасна среща, е, пак мога да отида някой път. Беше чудесно. Пихме и кафе, ние с Креми повторихме, така че това беше и за вас ...за Калинка и Смърфи и всички които не бяха днес. Да, трябва да се направи среща национална!!! Задължително.!! Аз поемам седем човека, някой друг да кара кола.. 

Аз съм много лошава и гриБа го е шубе от мен!
Пълни ми се колата с дечурлига. Макар че моя мъж нещо се е размечтал за мини ван, пък да видим... Може да подкарам някой танк след месец-два-пет.
Аз съм много лошава и гриБа го е шубе от мен!
Пълни ми се колата с дечурлига. Макар че моя мъж нещо се е размечтал за мини ван, пък да видим... Може да подкарам някой танк след месец-два-пет. 
, а ти с бебенцето
Не, душа. ММ ще го гледа, нали..