Re: ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 20 008
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 135
Мога ли да попитам кой и по каква причина изтри линка в подписа ми, без даже да ме уведоми?! Shocked

# 136
ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ЗАЩО НЕ МОГА ДА СЕ РЕГИСТРИРАМ В BG MAMA.ПРАВИЛА СЪМ МНОГО ОПИТИ НО НЕ ПОЛУЧАВАМ КОД ЗА РЕГИСТРАЦИЯ В ЕЛ.ПОЩАТА СИ.

# 137
Здравейте,
искам да попитам има ли възможност да бъде махнат този апостроф от потребителското ми име, защото заради него по никакъв начин не мога да вляза от айфона си във форума.

# 138
Потребителското име Карамел е заето от друг потребител.

# 139
Здравейте искам да попитам, защо немога да публикувам обяви, изчетох правилата, но мисля, че притежавам изискваните брой мнения и др. Какво е необходимо още, какво изпускам  newsm78 newsm78 благодаря

# 140
  • София
Здравейте, имам проблем  може ли някой да ми помогне или поне даде съвет?
Смених си паролата и пощата на профила в следващият момент ми се заключи тема.Писах и до модераторите, но все още нямам отговор.Какво би могло да е станало? 

# 141
ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ЗАЩО НЕ МОГА ДА СЕ РЕГИСТРИРАМ В BG MAMA.ПРАВИЛА СЪМ МНОГО ОПИТИ НО НЕ ПОЛУЧАВАМ КОД ЗА РЕГИСТРАЦИЯ В ЕЛ.ПОЩАТА СИ.

Препратете ми едно от празните писма за активация на имейл mamma (at) bg-mamma.com като укажете и потребителското име, с което сте се регистрирали.

Здравейте,
искам да попитам има ли възможност да бъде махнат този апостроф от потребителското ми име, защото заради него по никакъв начин не мога да вляза от айфона си във форума.

Може да се логнете, като вместо потребителското си име въведете имейл адреса от регистрацията.

Здравейте искам да попитам, защо немога да публикувам обяви, изчетох правилата, но мисля, че притежавам изискваните брой мнения и др. Какво е необходимо още, какво изпускам  newsm78 newsm78 благодаря

Имате необходимите права. Ето справка от правата, които има профила Ви за подфорум Продавам, предлагам, подарявам и Търся, купувам наемам:

Post new topics    Дадени от: Ентусиаст
Post replies to topics - Any topic    Дадени от: Ентусиаст

Т.е. имате право да публикувате нова тема и да отговаряте в теми.
Да не би да се опитвате да пишете във вече заключена тема?

Здравейте, имам проблем  може ли някой да ми помогне или поне даде съвет?
Смених си паролата и пощата на профила в следващият момент ми се заключи тема.Писах и до модераторите, но все още нямам отговор.Какво би могло да е станало? 

Смяната на паролата и пощата нямат връзка с темата.
Доколкото виждам темата почти е достигнала 50 страници, като огромна част от нея няма връзка с първоначалната публикация.
Моля, ако е нужна благотворителна кампания за набиране на средства, публикувайте нова тема в подфорум Благотворителност, като съответно подадете необходимата информация - каква сума, за какво е нужна и т.н., така че първият постинг на темата да е достатъчно информативен и темата да е целенасочена.

# 142
Да вече мога. Благодаря   bouquet

# 143
  • София
Писах вчера на модератор, но може би не са успели, та да помоля и тук да заковете тази тема в клюкарника докато се съберат парите:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=662100.0

# 144
Редактирах първата публикация, като добавих информацията от save-darina и заковах темата.
Успех!

# 145
  • София
Редактирах първата публикация, като добавих информацията от save-darina и заковах темата.
Успех!
Благодаря много, не исках и с редакции да Ви занимавам, но съм много признателна Embarassed

# 146
Много моля да бъде изтрит профила ми имам стар който ще си ползвам.Благодаря!

# 147
Аз съм бившата Дани Хаджийска много благодаря!Бих желала да ползвам имейла на Дани с това име опитвам се да го променя но не става.Сегашният имейл е на друг човек искам да го сменя с моя си.

# 148
Моля, опитайте сега отново.

# 149
Цитат
(Без заглавие)
« Изпратено до: *Semora* : Ср., 13 Февр. 2013, 17:50 »

LR Health and Beauty systems разгледайте тази група http://www.facebook.com/groups/478810045517151/
Тук са показани част от продуктите на компанията LR дава възможност както да се грижите за себе си и вашата красота така и възможности за бизнес

Получих това на ЛС от потребител с ник Hot News.. newsm78

P.s. току -що получих 2ро такова съобщение. #Cussing out

Последна редакция: ср, 13 фев 2013, 18:10 от *Semora*

Общи условия

Активация на акаунт