Re: ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 20 011
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте.
Преди няколко часа публикувах нова тема в раздел "Клюкарник". В мнението си съобщавам, че провеждам проучване, което да използвам за образователни цели и моля членовете на форума да попълнят създадена от мен анкета, която е абсолютно анонимна, а резултатите ще бъдат използвани само за целите на образованието ми. В края на мнението си съм дал връзка към самата анкета.
В резултат срещнах остро мнение, което едва ли не ме обвини, че смятам участниците във форума за  опитни мишки и градивна критика с цитат от правилата, според който нямам право на проучвания във форума и трябва да се свържа с вас.
Въпросът ми е, имам ли право да отворя такава тема във форума и ако не, какъв е реда да помоля участниците да си дадат мнението по една, според мен, изключително важна и актуална тема.
Благодаря за съдействието и се извинявам ако съм нарушил правилата на форума.

# 151
Здравейте! Ако  може да ми отговорите на въпроса - от доста време непрекъснато ми излиза, че имам 33 публикации -   дори и след като ми се публикува мнението по дадена  тема, бройката остава същата. Някакви специални изисквания ли има към публикациите  за да се отчитат? Благодаря!

# 152
Здравейте.
Преди няколко часа публикувах нова тема в раздел "Клюкарник". В мнението си съобщавам, че провеждам проучване, което да използвам за образователни цели и моля членовете на форума да попълнят създадена от мен анкета, която е абсолютно анонимна, а резултатите ще бъдат използвани само за целите на образованието ми. ...
Въпросът ми е, имам ли право да отворя такава тема във форума и ако не, какъв е реда да помоля участниците да си дадат мнението по една, според мен, изключително важна и актуална тема.
Благодаря за съдействието и се извинявам ако съм нарушил правилата на форума.

Изпратете ми на мейла (видим е в профила ми) информация за анкетата, за какво точно ще се използва (проект/курсова/дипломна работа/тема и т.н.).
Фактът, че анкетата е във Фейсбук, дори и обявена като "анонимна", би отблъснал доста хора.
Има доста сайтове, които предлагат възможност за създаване на онлайн анкети. Напр. http://freeonlinesurveys.com

Здравейте! Ако  може да ми отговорите на въпроса - от доста време непрекъснато ми излиза, че имам 33 публикации -   дори и след като ми се публикува мнението по дадена  тема, бройката остава същата. Някакви специални изисквания ли има към публикациите  за да се отчитат? Благодаря!

ПРЕДИ да попитате, уверете се, че отговорът на въпроса Ви не се "крие" в някоя от ЗАКОВАНИТЕ ТЕМИ в този подфорум.

На въпроси от рода "защо не ми се отчитат публикациите" и "защо не мога да публикувам обява", чиито отговори са ясно видими в закованите теми, няма да бъде отговаряно.

БРОЙ МНЕНИЯ, рангове, видове потребители, брой ЛС, права и ограничения!!!

.:: Моля, не пускайте тема "ЗАЩО НЕ МИ СЕ ПРОМЕНЯ БРОЯТ НА  … ЦИИТЕ? " ::.

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 13:59 от Mamma

# 153
  • Варна
Здравейте, защо тази тема е заключена?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=676844.720

Много хора се интересуваме от развитието на събитията в нея и сме готови да помогнем. Със сигурност не е по желание на авторката.

# 154
Отговорила съм подробно по-нагоре в тази тема.

# 155
  • Варна
Отговорила съм подробно по-нагоре в тази тема.

Да, сега видях.. Отговорът обаче е твърде незадоволителен. Темата има общо със заглавието си, защото става въпрос именно за пострадалия при този инцидент и неговото семейство.
Предложението да се направи нова тема във подфорум Благотворителност, е  доста странно, защото подкрепата оказвана на авторката в тази тема е предимно морална и тя със сигурност има нужда от такава.
Доста безсмислени и дебилни теми навъртат стотици страници, защо тази тема ви подразни толкова, че да я заключите без коментар ?
Благодаря за отговора.

# 156
  • София
Здравейте!Предварително се извинявам за въпроса ми ако не е за тука:
Искам да си смена аватара.Избрах си от темата за "аватари и подписи",копирам снимката,качвам я в снимка.бг,там незнам в какъв размер е,но е мн.размазана,след това не иска да ми се качи в профила/явно не е в нужния размер/.Какво трябва да направя?
Ето, и в подписа не ми се отваря...

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 17:09 от Магика

# 157
Темата има общо със заглавието си...

Както съм писала вече, развитието на темата няма почти нищо общо с първата публикация от нея, а именно "Моля ако има свидетели или запис на случката...".

В последните страници се обсъждат инициирането на кампания, нужди, банкова сметка и т.н.
Всичко това може да бъде обобщено, както се прави при организиране на благотворителна акция, и да бъде публикувано като тема в подфорум Благотворителност.

Здравейте!Предварително се извинявам за въпроса ми ако не е за тука:
Искам да си смена аватара.Избрах си от темата за "аватари и подписи",копирам снимката,качвам я в снимка.бг,там незнам в какъв размер е,но е мн.размазана,след това не иска да ми се качи в профила/явно не е в нужния размер/.Какво трябва да направя?
Ето, и в подписа не ми се отваря...

Моля, укажете точния адрес на изображението, което се опитвате да поставите за аватар.
Що се касае до подписа, там е поставен линк към страница, а не адрес на изображение.

# 158
  • София
http://m1g1.snimka.bg/children/madlena.710638.29699231
Тази снимка в компютъра ми е с размери 239/200

# 159
Магика, това отново не е линк към изображение, а към страница, в която то се съдържа.
В допълнение - албумът е заключен с парола.
И още - максимално допустимите размери за аватар са 160х200 пиксела.

# 160
  • София
Добре,харесах си снимка от темата за "аватари...",качих си я на моя комп.,оразмерих я 160/200,качих я на снимка.бг,но там ми излезе размазана и с по-голям размер,и не ми дава да и копирам URL адреса по посочения от вас начин....
Ето,регистрирах се и в друг сайт за снимки,пак същите стъпки и пак нищо...http://www.bgphoto.net/Image.aspx?PhotoId=8644695
Размера е о.к. на  URL адреса няма jpg...накрая...
Успях!
Сега се мъча с подписа...
Добре,имам 2 снимки в подписа,защо се показва само едната?
И още нещо,снимката в подписа ми е 200/400 при допустими 200/600,ако е с вашите указани размери ще бъде ужасно дълга...защо така се получава?

Последна редакция: пт, 15 фев 2013, 08:50 от Магика

# 161
  • Sofia

И още нещо,снимката в подписа ми е 200/400 при допустими 200/600,ако е с вашите указани размери ще бъде ужасно дълга...защо така се получава?
Максимално допустим размер на изображения в подписите:
ширина - до 600 пиксела
височина - до 200 пиксела, а не обратното Simple Smile
Тази част, която се вижда в подписа Ви е от изображение с размери: ширина 200/височина 451, в резултат на което се визуализира само горната ѝ част, а другото изображение с размери 200/200 и долната част на първото са скрити.

# 162
  • Под гъбата
Никога не съм предполагала, че ще се интересувам дали форумът предлага опция "Кой е преглеждал профилът ми" newsm78
P.S Вече знам потребителското име и имейла на човека
Днес публикациите ми са следени 4 пъти. Вчера и в сряда пак през целия ден. Знам,че мултиакантинга е забранен и се чудя как да продължа в този форум?

Последна редакция: сб, 16 фев 2013, 00:19 от I am the same

# 163
Форумът не предлага подобна функция (Кой е преглеждал даден профил) и няма как да знаем кой чий профил е разглеждал.
По отношение на мненията - форумите са публично достъпни и всеки може да прочете всяка тема и мнение, които не са изтрити.
Да, за преглед на профила на даден потребител е нужна регистрация, но регистрацията е бърза, а и може лесно да се намерят конкретни мнения както чрез форумната търсачка, така и чрез Google.

# 164
  • София
Не съм сигурна дали проблема е при мен или при Карфур. Може би аз виждам някакви кеширани стари реклами, но ми се струва напълно идиотско рекламата да е за подарък - автомобил през ноември 2012 и 2900 подаръка през периода 11-25 декември 2012 с коледна елхичка. Tired

Общи условия

Активация на акаунт