Re: ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 20 429
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 165
Имало е такава кампания, която обаче е приключила на 21 декември.
Явно виждате кеширана информация и е нужно да изчистите кеша на браузера, тъй като вероятно това не е единствената кеширана информация, която Ви се показва.

# 166
  • София
Благодаря. Ще почистя!

# 167
здравейте, от няколко дни се опитвам да влезна във форума на бг мама от таблет, но ми казва, че профилът ми е забранен и не ме пуска Sad
от телефон и компютър - няма проблем.
възможно ли е да има нещо общо, че таблетът е от САЩ?  newsm78

# 168
Няма значение откъде е закупен таблетът.
Най-вероятно има някакво ограничение по IP адрес, което Ви засяга.
Моля, изпратете ми на имейла (видим е в профила ми) информация за IP адреса, с който излиза таблетът, както и точното съобщение за грешка, което Ви се изписва.

# 169
Моля за смяна на името на темата в подфорум Клюкарник: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=702797.0 от Национален протест против своеволията на ЧЕЗ, ЕНЕРГО-ПРО и ЕВН - 10.02. 11 ч. на Национален протест против своеволията на ЧЕЗ, ЕНЕРГО-ПРО и ЕВН - 17.02. - 11 ч.

# 170
Въпрос към администратор,
Имам 4 публикации, а в профила ми пише-  Публикации: 0
Бихте ли ми казали как може да ми отчита броя на публикациите правилно
(предполагам, че е някъде в настройките, но поразгледа профилът ми и не намерих от къде да се брои
Благодаря

# 171
  • София
От известно време само в този форум не ми е активна клавишната комбинация "копи-пейст"  Tired, налага се да работя с мишката. Имам подозрението, че това се случи когато без да искам активирах "Режим на клавиатурата" горе в десния ъгъл (само подозрение, защото не мога да се сетя дали стоеше там или просто не съм му обръщала внимание). Ще съм благодарна ако някой модератор го махне, ако е възможно или да каже къде другаде може да е проблемът Praynig

# 172
  • Германия
(предполагам, че е някъде в настройките, но поразгледа профилът ми и не намерих от къде да се брои
Благодаря

Не съм модератор или администратор, но този въпрос е задаван стотици пъти и съм сигурна, че на тях им е омръзнало да отговарят. Отговорът му се "крие" в 2 от закованите теми, намиращи се точно под тази. Ето една от тях: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=336416.0. Тази е със само част от информацията (тази, която те интересува), но в нея има линк и към другата тема.

# 173
Моля ви, ''заковете'' тази тема, помогнете на татко!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=703904.new#new

# 174
Благодаря

Не съм модератор или администратор, но този въпрос е задаван стотици пъти и съм сигурна, че на тях им е омръзнало да отговарят. Отговорът му се "крие" в 2 от закованите теми, намиращи се точно под тази. Ето една от тях: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=336416.0. Тази е със само част от информацията (тази, която те интересува), но в нея има линк и към другата тема.

Благодаря за информацията и помощта.

# 175
Моля ви, СПЕШНО Е!!!!!!!!!!!!!, много е важно баща ми се бори за живота си, пуснала съм тема, но не знам как мога да я ''закова'' на първа страница, имам нужда от вашето съдействие, той е в крирично състояние и ни трябва непосилна сума за нас, която да платим в болницата. Моля за съдействие за темата!!!

# 176
Съдействайте ни, за да можем да Ви помогнем.
Подайте някакъв документ... просто нещо, което да може да послужи за уверение.
Искаме да помогнем, но фалшивите зовове за помощ са толкова много, че не можем да си позволим без да сме уверени в истинността да заковем темата.
Не е нужно и да е публично. Може да го изпратите и на мейла ми (видим е в профила ми).
Другият вариант е някой, когото познаваме реално, да може да гарантира истинността.

# 177
За съжаление аз съм в София, а той е в болницата в Пещерско шосе в Пловдив, казва се Владимир Димитров Петров, днес братовчед ми ще отиде от Стара Загора да помоли за някакъв документ,  но всяка минута е ценна...как  ще лъжа за нещо такова:(((((((((((((

# 178
Julia_21, колкото и да не Ви се вярва, има страшно много случаи на измами с невероятни истории.
Съжалявам за забавянето, но преди да имаме потвърждение за истинността, нямаше как да помогнем.
Имам потвърждение вече за реалността на случая, заковавам темата.

# 179
Безкрайно ви благодаря и наистина недоумявам как някой може да злоупотребява със болести и смърт на роднини Tired

Общи условия

Активация на акаунт