Re: ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 20 038
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 740
Ellah, защото нарушава т.7 от правилата на форума.

# 1 741
Ellah, защото нарушава т.7 от правилата на форума.

Както вероятно ще бъдат премахнати и линковете към блоговете на другите потребители или аз го разбирам грешно?

# 1 742
Грешно.
Моля, прочетете внимателно обясненията в т.7.
Формулирано е точно и ясно какво се забранява.

# 1 743
Благодаря много за насоката.   bouquet
Прочетох ги внимателно и видях явно къде е проблема. Премахнати са линковете към страницата от блога. Не съм целяла продажби чрез него, а просто блог какъвто е на повечето от момичетата във форума.  Peace
Ако има проблем просто няма да слагам повече линк към него.  Peace
Хубав ден.  Simple Smile

# 1 744
  • Там, където ме обичат
Администратори и модератори четат ли темата за новия облик?
Няма по-скоростно списваща се тема.

# 1 745
Защо докато пиша отговор и скролна надолу, горната синя лента с подфорумите изчезва? Докато съм в търсачката също изчезва? Така ли трябва да бъде? Нали за това е сложена на заключена, за да си седи отгоре постоянно? Интересното е, че на местата, на които става така е все още стария облик. Докато беше стария облик не я държах заключена и не ми е правило впечатление. Може ли да се оправи?

# 1 746
Да, четем.

# 1 747
На администратори и модератори им е през оная работа (хайде сега ме баннете ако си оправите скапаната система, в която нищо не работи) за облика на форума.
Не видях нито един отговор, нито едно обяснение защо е цялото това абсолютно безумие в изгледа.
Нито един човек не застана да обясни и да се опита да помогне с нещо.
Пълна боза стана форума....дано остане кой да ви клика на рекламите....

# 1 748
 Mr. Green Абе хора какво ви става ooooh!
Не мога да се стърпя да коментирам-Когато нещо не ви харесва ами просто го игнорирайте..или напуснете..
Ако плащате за това Да имате право да недоволствате!
Но в противен случай-само мрънкане и агресия в изказванията ..на кого помага?

Нямам в предвид конструктивните забележки към облика..
Да и на мен не ми допада новия облик  но не изливам агресия върху тези които работят върху това..
Ако имам конкретни забележки ще ги изложа разбира се където трябва!

Бъдете толерантни!
Ако не ви харесва-никой не ви държи насила в крайна сметка!!

# 1 749
  • В един копнеж!
Вярно е! Аз чак се изумявам, че модераторите решиха да се допитат до хората, посещаващи сайта за новата визия. Нали ви е ясно, че можеха и направо да го обновят без много много обяснения. Дали с вас или без вас, мрънкащите, че туй, че онуй, второ, трето, пето, този форум ще продължи да се посещава...дори и в този си вид!

# 1 750
как да следя тема , без да съм писала в нея / не откривам "онзи" бутон от преди/ ? без да публикувам "запис" и подобните точки, запетайки?

# 1 751
как да следя тема , без да съм писала в нея / не откривам "онзи" бутон от преди/ ? без да публикувам "запис" и подобните точки, запетайки?

От бутон Известия, най-отгоре в темата.

# 1 752
  • На земята, която е всъщност звезда.
Вярно е! Аз чак се изумявам, че модераторите решиха да се допитат до хората, посещаващи сайта за новата визия. Нали ви е ясно, че можеха и направо да го обновят без много много обяснения. Дали с вас или без вас, мрънкащите, че туй, че онуй, второ, трето, пето, този форум ще продължи да се посещава...дори и в този си вид!

Е, ама въпросът не е просто да се посещава, а да запази старите и да генерира нови потребители. Иначе цялата промяна губи смисъл. А това няма как да стане  с промяна, която не се харесва на сегашните потребителите или с показване на виртуални пръсти. Този мач сме го играли вече. Както и да е, мениджърите са наясно с това и съм сигурна, че самите те не са доволни от направеното в момента. Дано успеят да спасят положението.

# 1 753
Този форум е това, което е заради потребителите в него, а не заради облика му. Ако някои потребители не "градяха" имиджа му толкова години, никой нямаше и да знае за бг-мамма. Съгласна съм, че не може да се отговори на всички, но не виждам и опити.

# 1 754
  • София
Да, четем.

Много ви съчувствам за негативните критики, които ще отнесете  Hug

Общи условия

Активация на акаунт