Re: ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 20 037
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 755
Проблема е, че няма нито един отговор, нито един опит за разяснение и помощ.
Хората си пишат, питат...и едно голямо нищо.
Ако не са потребителите, форум няма да има.
И със сигурност ако не се нанесат определени корекции ще има доста голям отлив...

# 1 756
  • Талант на 2012,2013 г.
Моля за отговор. Има ли раздел "Родители изгубили децата си? и" Родители отглеждащи сами децата си"?

Не ги намирам.

# 1 757
Моля за отговор. Има ли раздел "Родители изгубили децата си? и" Родители отглеждащи сами децата си"?

Не ги намирам.
При мен са си в Дом и семейство.

# 1 758

Не ги намирам.

http://www.bg-mamma.com/index.php?board=36.0

http://www.bg-mamma.com/index.php?board=33.0

# 1 759
  • Талант на 2012,2013 г.
Благодаря. Flutter

# 1 760
В мобилната версия, в нови отговори, бутонът ново на най-горната тема е толкова близо до лентата Маркирай като прочетено, че най-редовно маркирам всичко като прочетено, а не искам...

# 1 761
Здравейте,
въпросът ми е към всеки, който може да ми отговори:

Откъде се трие профил?

Може би аз не се ориентирам, но не мога да видя такава опция в Настройки-те.

Благодаря.

# 1 762
Не се трие.
Може да се замрази само, което според мен е безсмислено.

# 1 763
Ясно, мерси.
Естествено, че е безсмислено. Реално продължава да съществува.  Sick

# 1 764
  • София
С тази нова визия на сайта май повече се объркаха нещата. Влизам в "Отговори", на дадена тема натискам "Ново" и ми излиза първа старница на темата, а не новите коментари. В темите само горе в дясно има бутон "Отговори" и ако страницата е към края трябва да се връщаш нагоре....... newsm78

# 1 765
  • София
С тази нова визия на сайта май повече се объркаха нещата. Влизам в "Отговори", на дадена тема натискам "Ново" и ми излиза първа старница на темата, а не новите коментари. В темите само горе в дясно има бутон "Отговори" и ако страницата е към края трябва да се връщаш нагоре....... newsm78

Натисни "Виж новото" - от дясната страна  Peace

# 1 766
Ами не става ,зодиите пречат.Ужас е този нов облик!

# 1 767
  • София

Натисни "Виж новото" - от дясната страна  Peace

Благодаря! Ще пробвам.

Защо след като съм влизала в дадена тема и пислал коментар, ако има нов коментар и влезна отново пак ме праща на 1-ва страница, а не както беше преди - на новия коментар?  newsm78 newsm78

# 1 768
Преди няколко седмици използвах бутона "извести",като не разбрах ,че известяването е чрез електронния адрес.Мислех ,че се отнася за тези прозорчета , който се намират в най - горната лента ,до лентата на търсачката.
После пожелах да изключа тази опция няколкократно ,но успех никакъв!Пощата ми продължава да се залива от известия от БГ мама.Като натисна  "извести"ме пита дали искам да активирам тази услуга , това означава ,че би трябвало да ми е деактивирана , а на практика не е така?
Какво да направя за да спра този "поток"от съобщения?

# 1 769
Понеже пропуснах да попитам пиша пак!
Има ли опция да изберем стария вариант на аранжировка на форума и ако има как може да стане  това!
Извинявам се ,че го казвам , ама новата Ви визия не ми допада! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт