?Въпроси всякакви?

• 5 477 791
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 13 875
Ще ти пиша по-късно на лични  Peace
Искам да попитам, в Технополис какво значи характеристиката "мултифункционална фурна" на готварските печки? Трябва ми печка с вентилаторна фурна, котлоните не ме вълнуват дали са керамични, но много държа на вентилатора. Ако МФФ е с вентилатор и мога да готвя по 2 неща, би било перфектно, ама като не пишат пустите му "специалисти"...

# 13 876
  • София-Младост
Искам да попитам, в Технополис какво значи характеристиката "мултифункционална фурна" на готварските печки? Трябва ми печка с вентилаторна фурна, котлоните не ме вълнуват дали са керамични, но много държа на вентилатора. Ако МФФ е с вентилатор и мога да готвя по 2 неща, би било перфектно, ама като не пишат пустите му "специалисти"...
По принцип значи, че са с доста функции улесняващи готвенето, но какво има и няма в даденият модел...

# 13 877
Искам да попитам, в Технополис какво значи характеристиката "мултифункционална фурна" на готварските печки? Трябва ми печка с вентилаторна фурна, котлоните не ме вълнуват дали са керамични, но много държа на вентилатора. Ако МФФ е с вентилатор и мога да готвя по 2 неща, би било перфектно...

Кой точно продукт те вълнува? Или кои?  newsm78

# 13 878
  • София
Къде в София се продава хубава боза? Аз лично не обичам боза и не мога да опитам, но искам да занеса на приятелка в чужбина, за да я зарадвам. Трябва да е прясна със сигурност.

# 13 879
  • София
Задължително гледай да има 2 скари тогава, щом искаш по две неща да готвиш. Ако няма, питай да си закупиш допълнително.
Обърни внимание на посочените класове - на печене, енергиен разход и т.н
Мултифункционалност значи, че има различни програми за готвене - вентилатор, вентилатор+грил, за сладкиши, грил печене, за тестени изделия, размразяване и т.н
Удобство са телескопичните тръби и самопочистващите се панели Peace

Къде в София се продава хубава боза? Аз лично не обичам боза и не мога да опитам, но искам да занеса на приятелка в чужбина, за да я зарадвам. Трябва да е прясна със сигурност.
Ако не е дълъг пътя, във Фантастико има истинска боза със захар и без всичките Е-та.
Иначе във всяка баничарница Peace

# 13 880

Ако не е дълъг пътя, във Фантастико има истинска боза със захар и без всичките Е-та.

В ЛИДЛ също, дори ферментира, оставена няколко дена. Има два вида - със захар и с подсладител. Хубавата е със захар и е по-скъпа от другата. Peace

# 13 881
  • София
Не е дълъг пътя - 3 часа със самолет, като бозата ще е в чекирания багаж, така че ще е на хладно.
Във Фантастико коя марка да търся? (рядко ползвам магазина и не познавам марките там  Rolling Eyes)

# 13 882
Ако има на Хармоника, вземи нея. http://harmonica.bg/produkti/boza/

# 13 883
# 13 884
  • София
Може да ми се смеете, но ми трябва хипнотизатор  Embarassed Трябва да поработи със силно стресиран след катастрофа човек, на когото страхът му пречи на физическото подобрение. За София става дума. Ако кажете и цени на тази услуга, ще съм благодарна, защото нямам никаква представа.

Потърси добър психолог или психиатър (в последното няма нищо обидно и срамно).

# 13 885
  • В един копнеж!

Без ирония ти го казвам...в Лидъл. Бозата-Гушанска. Аз по-хубава от нея не съм пила.

# 13 886
Не става дума за обидно изобщо - проблемът е, че роднините му искат да му вземат имотите. Дори хипнотерапевт би било проблем - няма как да не се разбере, че ползва такива услуги, а това ще даде чудесен повод на роднините му да поискат да го поставят под запрещение. Могат да подпомогнат нещата с рушвет, ако се налага.

# 13 887
  • Sf

Функции на фурната: Долен реотан, горещ вентилатор+горен реотан, грил, горен+долен реотан, горен+долен+горещ вентилатор.

Източник http://ru.hansapost.ee/p/elektricheskaia-plita-zanussi-zce55001wa/903792297

# 13 888
бонбонбон - Еми има си вентилатор(и) у фурната печката, повече инфо явно е намерила Morna, аз не успях  ooooh! Не ми се види нищо особено печката, но изглежда добра! И цената тоже...  Wink

Не е дълъг пътя - 3 часа със самолет, като бозата ще е в чекирания багаж, така че ще е на хладно.

Гледай да е опакована бутилката добре, да издържа на як удар отвън от други големи куфари, че да нямаш изненади след пристигането  Grinning

# 13 889
Благодаря   bouquet И аз търсих на други езици, но ми показва само варианта на същата печка с керамичен плот. Още сега ще я поръчам.

Общи условия

Активация на акаунт