?Въпроси всякакви?

• 5 480 736
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 19 635
204! Осем спирки Crazy ама я си ги изброй по бг мапс, че отговарям по памет

# 19 636
  • София-Младост
204! Осем спирки Crazy ама я си ги изброй по бг мапс, че отговарям по памет
7 по-скоро
Мелекк качваш се на ул.Граф.Игнатиев, без да броиш нея слизаш на седмата.
http://schedules.sofiatraffic.bg/autobus/204

# 19 637
Имам здравен въпрос, но не ми се пуска тема в здравния. От около два месеца съм постоянно болна - два пъти с температура, през останалото време с подути сливици и жестоки болки в гърлото. Направо ми се реве като преглъщам. Пих какво ли не, помага за кратко и после пак се започва. Пръскам Тантум Верде, смуча Нео Ангин, мазах мед и сода - нулев ефект. Миналата седмица пих силен антибиотик, мина ми, два дни след като го спрях пак започна. И така вече два месеца. На какво може да се дължи? Възможно ли е да е някаква алергия? В къщата, където живея, има мухъл... Но пък подути сливици от алергия... Обаче не мога да си обясня от какво може да е, а не мога повече така...
Много е възможно да е от мухъла и от влагата Sad
Имаш ли здравна карта? Или адресна регистрация там където живееш. Има клиники за чужденци, в Лондон със сигурност. Наложи ми се да ходя инцидентно на лекар в Англия преди няколко години и отидох в точно такава клиника, само ми поиска адреса, прегледа ми, даде ми рецепта и си тръгнах.

# 19 638
  • UK
По принцип мога да се запиша при лекар тук, но искам да напускам тази работа и не знам къде ще съм, затова не искам да се записвам към техния лекар. Досега не ми се е налагало да ходя (вече девет месеца съм тук), майка ми ми праща лекарства по пощата, антибиотици и всичко, не е имало проблем с това... Ще се опитам поне в спалнята да го изчистя по добре, обаче прозореца е с една дървена дограма, която е пропита с него, като го отворя и мирише на мухъл много. Затова се замислих, че долу горе от два месеца отварям прозореца за повече време и мирише на мухъл, и от толкова ме боли.

# 19 639
  • София
Има ли разлика между ''Ноктопластика с изграждане с Акрил'' и ''Маникюр с удължители, с лак OPI или SNB''?

# 19 640
  • София
След изтичане на обезщетение (4м.) от бюрото по труда,ходи ли се пак до НОИ за отписване? И с кои документи?

# 19 641
  • София
Има ли разлика между ''Ноктопластика с изграждане с Акрил'' и ''Маникюр с удължители, с лак OPI или SNB''?
Има. Ноктопластиката с изграждане се прави като на върха на твоя нокът изграждат с един гел, който се втвърдява след това. А маникюра с удължители са тези изкуствените нокти които се лепят върху плочката на нокътя и се оформят след това - пак има попълване с малко гел в долната част на нокътя. Opi и SNB са марки лакове за нокти

# 19 642
Да, ако не се лъжа на шесто гише.

# 19 643
  • София
Има. Ноктопластиката с изграждане се прави като на върха на твоя нокът изграждат с един гел, който се втвърдява след това. А маникюра с удължители са тези изкуствените нокти които се лепят върху плочката на нокътя и се оформят след това - пак има попълване с малко гел в долната част на нокътя. Opi и SNB са марки лакове за нокти
Маникюра с удължители ''траен'' ли е? Да не паднат ноктите, както обикновено става с тези обикновени, които си лепиш сам? Laughing

# 19 644
Здравейте, момичета. Предварително се извинявам, ако въпроса ми не е в правилната тема, но имам нужна от съвет!
Искам за подарък да купя охлаждител за лаптоп, до 30лв.
Разглеждах онлайн и си харесах ето тези двата -
1
и 2
Бихте ли ми помогнали да избера, отделно мога да отида до Технополис, понеже техния модел ми хареса повече (на външен вид Laughing)

# 19 645
  • София
Маникюра с удължители ''траен'' ли е? Да не паднат ноктите, както обикновено става с тези обикновени, които си лепиш сам? Laughing
Траен е, но на около 3-4 седмици се ходи на поддръжка. То зависи и от скоростта, с която израстват ноктите ти. След известно време обаче доста се изтощават ноктите и трябва да се почива. По принцип за да се залепи добре изкуствения нокът твоята нокътна плочка се надира с груба пила.
Лично аз съм по-доволна от удължителите, а не от изграждането, защото моите нокти са много меки.

# 19 646
  • Другата България
Onna-bugeisha,

Скрит текст:
хареса ли Ви това, което Ви препоръчах за Видин?

# 19 647
  • София
Да, Merri_An!  Вкусни пици си похапнахме! Благодаря ти много Hug

# 19 648
  • Другата България
Радвам се, че съм била полезна!
И аз много обичам да похапвам там!

# 19 649
  • София
....
Искам за подарък да купя охлаждител за лаптоп, до 30лв.
Разглеждах онлайн и си харесах ......

Имам втория и го ползвам вече втора година.
Доволна съм.
Който и вентилатор да избереш от тези двата, които си харесала, е добър.
Ако има възможност може да вземеш и такъв, с два вентилатора.
Зависи какъв е лаптопа.
Най-добре говори с продавачите на място, за съвет.
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт