?Въпроси всякакви?

• 5 481 277
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 19 620

При Глобул със сигурност не е така. Смених си тарифата и не ми е подновяван договора, а изтича след година и нещо.
или не може да се разберем за какво говорим ,или аз не схващам.  Laughing
сменяваш тарифата (предполагам с по-скъпа), до края на стария договор ти остава повече от година. но през този период ти няма да плащаш такса по цена на старият тар.хлан , а на нова , по-скъпа цена - цената на новият тар.план. нали така  newsm78

Точно така. Бях на тарифен план - 12 лева за 500 минути, смених я на 14 лева за 2000 минути и договорът ми не е пипнат.
Условието е новата тарифа да е с по - висока месечна такса.

# 19 621
Точно така. Бях на тарифен план - 12 лева за 500 минути, смених я на 14 лева за 2000 минути и договорът ми не е пипнат.
Условието е новата тарифа да е с по - висока месечна такса.

какво излиза ? - не плащаш по стар договор , а по нов. т.е. имаме нов договор с продължителност година и нещо.

# 19 622
Подписала съм "Заявление за смяна на абонаментна програма", а не нов договор. При положение, че оставащото време до изтичането на въпросния договор си остава същото, не го смятам за нов.

# 19 623
ами на практика само времетраенето се е запазило.  Laughing

# 19 624
Подписала съм "Заявление за смяна на абонаментна програма", а не нов договор. При положение, че оставащото време до изтичането на въпросния договор си остава същото, не го смятам за нов.

Една тарифа е един договор, друга тарифа е друг договор. Причината е, че условията са различни. Най-вероятно имаш анекс към стария договор, в този анекс е упоменато, че има нови условия и какви са те. Но договорът ти е нов, защото си с нова, различна тарифа, дори да е до края на периода на стария договор.

# 19 625
  • UK
Имам здравен въпрос, но не ми се пуска тема в здравния. От около два месеца съм постоянно болна - два пъти с температура, през останалото време с подути сливици и жестоки болки в гърлото. Направо ми се реве като преглъщам. Пих какво ли не, помага за кратко и после пак се започва. Пръскам Тантум Верде, смуча Нео Ангин, мазах мед и сода - нулев ефект. Миналата седмица пих силен антибиотик, мина ми, два дни след като го спрях пак започна. И така вече два месеца. На какво може да се дължи? Възможно ли е да е някаква алергия? В къщата, където живея, има мухъл... Но пък подути сливици от алергия... Обаче не мога да си обясня от какво може да е, а не мога повече така...

# 19 626
  • София
Имам здравен въпрос, но не ми се пуска тема в здравния. От около два месеца съм постоянно болна - два пъти с температура, през останалото време с подути сливици и жестоки болки в гърлото. Направо ми се реве като преглъщам. ..................
Трябва да ти се вземе проба за изследване да няма бактерии в гърлото и ако е отрицателна да се направи алергична проба за мухъл. Не е неприятна пробата, става с едно тампонче преди да си измиеш зъбите, сутрин. За алергичната проба е малко по-сложно, но не е невъзможно.

# 19 627
  • UK
Да, за съжаление тук просто няма как, тукашното здравеопазване не е като нашето. Антибиотика оправи нещата за ден и бях добре докато го пиех, но два дни по късно всичко е както преди... И кашлям, но малко, и то по един странен начин, не типична суха кашлица, ами все едно гърлото ми е свито и не мога да издишам нормално...

# 19 628
  • София
Да, за съжаление тук просто няма как, тукашното здравеопазване не е като нашето. Антибиотика оправи нещата за ден и бях добре докато го пиех, но два дни по късно всичко е както преди... И кашлям, но малко, и то по един странен начин, не типична суха кашлица, ами все едно гърлото ми е свито и не мога да издишам нормално...
Съжалявам, няма как да ти се помогне отдалече. Зная, че си в ....така. Не може да нямаш лечен лекар, нали или съм в грешка.?? Там където работиш, твоите работодатели имат такъв, който би могла да ползваш или...не знам повече какво да ти кажа. Явно с елементарни лекарства няма да мине, а ти трябва лекар.  Peace

# 19 629
  • София
Не може ли да отидеш на друг лекар?Не е нормално да те боли гърло толкова време и да не минава...Да не те плаша ама леля ми от продължителни болки в гърлото стигна до операция...Сега е добре.

# 19 630
  • София
С какво може да се стигне от Люлин 10 (метростанция ''Западен Парк''), до жк. Красно Село,
ул.”Пирински проход” №35?

# 19 631
  • София-Младост
С какво може да се стигне от Люлин 10 (метростанция ''Западен Парк''), до жк. Красно Село,
С метрото до сп.Стадион Васил Левски и след това 204 до сп. 36 ОУ и след това има стотина метра пеша. Или с нещо до Орион и оттам авт.83

# 19 632
  • София
С метрото до сп.Стадион Васил Левски и след това 204 до сп. 36 ОУ и след това има стотина метра пеша. Или с нещо до Орион и оттам авт.83
Да, точно до 36 ме интересува как да стигна. Благодаря.

# 19 633
  • София-Младост
Тролей 2 и 9 също спират там, да го имаш като ориентир.

# 19 634
  • София
Тролей 2 и 9 също спират там, да го имаш като ориентир.
А от метростанция ''Стадион Васил Левски'', колко спирки са с 304 до училището?

Общи условия

Активация на акаунт