?Въпроси всякакви?

• 5 625 116
  • 96 496
  •   8
Отговори
# 59 565
  • на последния етаж
Имам книга на издателство Оргон (Шантарам), която се разпадна преди да е четена - много лошо качество на печат. Не мога да намеря контакти на това издателство. Какво мога да направя в случая? Книгата ми е подарък.

# 59 566
  • София-Младост
Имам книга на издателство Оргон (Шантарам), която се разпадна преди да е четена - много лошо качество на печат. Не мога да намеря контакти на това издателство. Какво мога да направя в случая? Книгата ми е подарък.
Да попиташ в някоя книжарница, примерно Буктрафик?

# 59 567
На колко дни  платени болнични имаме право за една календар година?  Или се изчисляваше за три?
45 дни. След това се минава лекарска комисия до 6 месеца. После ТЕЛК.
Благодаря за отговора, но няма ли някакъв лимит за дните....аз скоро правя 6 месеца болнични.Ако догодина пак ми се наложи? Болничните са за тежка фрактура.
Аз съм в подобна ситуация и съм в болнични повече от година. Както вече писах след 180 дни болнични се ходи на ТЕЛК. Те преценяват дали може да се удължи, като ако решат, че все още имаш нужда от лечение дават до 60 дни. След това отиваш пак. Лимит реално няма.
Ако примерно догодина ти се наложи пак болничен, но през последните 365дни си ползвала тези 180, пак ще трябва да минеш ТЕЛК.
Дано да се разбира.

# 59 568

Лита, ТУК има някакви данни за контакт с издателството и форма за контакт. Peace

# 59 569
Една птица на@ка велурената ми чанта. Забърсах с мокри кърпи, но мирише гадно и то точно на дръжката, която е на рамото ми Sick Мога ли да пусна чантата в пералня или ще я съсипя?

# 59 570
  • София
Една птица на@ка велурената ми чанта. Забърсах с мокри кърпи, но мирише гадно и то точно на дръжката, която е на рамото ми Sick Мога ли да пусна чантата в пералня или ще я съсипя?

Пускай тото.  Mr. Green

# 59 571
  • София
Някой да знае как се казва филма, даван по бтв в събота от 22.30? Разказвало се е за една жена болна от рак и семейството й.

По бтв в събота са давали холмаркския "На пълни обороти"  - Living out loud
Благодаря  bouquet

# 59 572
Момичета, искам да купя люлка на Нютон, но не от тези китайските пластмасови дето спират след 2-3 удара, а хубава метална. Да сте виждали/купували такава от някъде?

# 59 573
На колко дни  платени болнични имаме право за една календар година?  Или се изчисляваше за три?
45 дни. След това се минава лекарска комисия до 6 месеца. После ТЕЛК.
Благодаря за отговора, но няма ли някакъв лимит за дните....аз скоро правя 6 месеца болнични.Ако догодина пак ми се наложи? Болничните са за тежка фрактура.
Аз съм в подобна ситуация и съм в болнични повече от година. Както вече писах след 180 дни болнични се ходи на ТЕЛК. Те преценяват дали може да се удължи, като ако решат, че все още имаш нужда от лечение дават до 60 дни. След това отиваш пак. Лимит реално няма.
Ако примерно догодина ти се наложи пак болничен, но през последните 365дни си ползвала тези 180, пак ще трябва да минеш ТЕЛК.
Дано да се разбира.

След като минах лимита от 365 дни за 3 години, вече за следващ болничен ме викаха в НЕЛК в София.

# 59 574
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Мисля, че имам проблем с болничен, има ли тема за болнични, обезщетения?

# 59 575
  • Телиш/Плевен
Мисля, че имам проблем с болничен, има ли тема за болнични, обезщетения?
Тази?

# 59 576
  • София
Някой ползвал ли е АЦЦ синус? Има ли този спрей леко кафеникав цвят?

# 59 577
При почернял от сажди таван как се процедира?
Дали латекса ще хване newsm78 или грунд някакъв трябва, или шпакловка....някой ако е имал подобен проблем, моля да сподели и даде акъл Praynig

# 59 578
Само латекс ще помогне, може да се наложи да се сложат повече ръце.

# 59 579
При почернял от сажди таван как се процедира?
Дали латекса ще хване newsm78 или грунд някакъв трябва, или шпакловка....някой ако е имал подобен проблем, моля да сподели и даде акъл Praynig

teta75, не знам дали е същото, но майка наскоро беше устроила минипожар (добре, че е усетила, че можеше и макси да стане) в антрето. Стената зад печката е почерняла яко, таванът опушен, стените в коридора също опушени и целите в едни като паяжини черни свалях, може и сажди да е. Все още стои така, не е оправяно, само опитах върху стената с латекс да намажа, върху най-черното си хвана идеално. Така че, даже съм се главила за бояджийка, но първо тавана трябва някой да оправи, че има напукано. Та туй от моя опит. Peace

Общи условия

Активация на акаунт