?Въпроси всякакви?

• 5 623 864
  • 96 496
  •   5
Отговори
# 59 505
  • София
Скрит текст:
Има ли тема за тъпи никове?
Какъв ник срещна, че търсиш чак тема?
Ха-ха, интересно ми стана. Laughing
Скрит текст:
Вери - малката Етърва М.А.
Това е закачка м/у група съфорумки.

# 59 506
  • София
Скрит текст:
Здравейте, може ли да ми дадете инфо за онлай банкирането. Искам да си наравя акаунт в интеренет за мое удобство, защото напрмер ще ми спести ходене до банкомаат да проверч баланс, както и таксата за това ( на Уникредит съм). Как се процедира, до офис ли трябва да ида и какво струва за да имам такова онлайн банкиране?
Към Уникредит имам активно банкиране по програма Модула. Таксата ми е 2,60 лв./месец.
За пасивното банкиране май няма такса. По-късно мога да проверя една такава сметка и ще пиша дали има.
Проверих. Оказа се, че и пасивното банкиране е по програма Модула и има такса, но не можах да схвана какъв е принципа при нея Thinking За последните 8-9 месеца таксата варира. Била е 1,00 лв., след това 1,50 лв., после пак 1,00 лв. и за последния месец 2,00 лв.   

# 59 507
Така . От солта пълнее ли се ?  newsm78
Знам,че задържа течности в организма,но пък те се "изхвърлят" , точно с повишаване на приема вода . Къде  е истината ? #Crazy

# 59 508
  • София
Така . От солта пълнее ли се ?  newsm78
Знам,че задържа течности в организма,но пък те се "изхвърлят" , точно с повишаване на приема вода . Къде  е истината ? #Crazy
Не мисля, е от солта се пълнее, виж от други храни със сигурност.

# 59 509
  • София
Скрит текст:
Здравейте, може ли да ми дадете инфо за онлай банкирането. Искам да си наравя акаунт в интеренет за мое удобство, защото напрмер ще ми спести ходене до банкомаат да проверч баланс, както и таксата за това ( на Уникредит съм). Как се процедира, до офис ли трябва да ида и какво струва за да имам такова онлайн банкиране?
Към Уникредит имам активно банкиране по програма Модула. Таксата ми е 2,60 лв./месец.
За пасивното банкиране май няма такса. По-късно мога да проверя една такава сметка и ще пиша дали има.
Проверих. Оказа се, че и пасивното банкиране е по програма Модула и има такса, но не можах да схвана какъв е принципа при нея Thinking За последните 8-9 месеца таксата варира. Била е 1,00 лв., след това 1,50 лв., после пак 1,00 лв. и за последния месец 2,00 лв.   
И аз съм с Модула. Със сигурност никога не са ми взимали такса за онлайн акаунта ми. Ползвам го само да си проверявам наличностите и движението. Има такси, ако се получава информация чрез смс-и - цената на самите смс-и.

# 59 510
  • София
Аз заявих онлайн банкиране със създаване на картата ми. Обаче взех та си смених паролата, уж да я запомня и да не търся всеки път първоначалните.. и я забравих. Опцията за забравена парола не работеше. А в банката ми искаха 5лв, за да ми изкарат нови (ДСК) .  #2gunfire
И в ОББ е така. Забравен код- 5лв такса за издаване на нов.

# 59 511
  • София
Къде в София мога да извадя дубликат на здравна книжка (синята)? Какви документи ми трябват?
(След някаква училищна екскурзия "затрих/ме" книжката на сина ми)

# 59 512
  • София
И аз съм с Модула. Със сигурност никога не са ми взимали такса за онлайн акаунта ми. Ползвам го само да си проверявам наличностите и движението. Има такси, ако се получава информация чрез смс-и - цената на самите смс-и.
В случая със сметката, която проверих няма активирано известяване със смс, но си има такси всеки месец.  

# 59 513
  • here and now
Аз заявих онлайн банкиране със създаване на картата ми. Обаче взех та си смених паролата, уж да я запомня и да не търся всеки път първоначалните.. и я забравих. Опцията за забравена парола не работеше. А в банката ми искаха 5лв, за да ми изкарат нови (ДСК) .  #2gunfire
И в ОББ е така. Забравен код- 5лв такса за издаване на нов.
И в Пощенска е така. Аз набързо си го припомних, като чух сумата.
 Самото банкиране е безплатно, таксата за превод чрез него е 1,20 (на гише е 2 лв.)

# 59 514
Аз съм много доволна от банкирането на ДСК. Работя и с ЦКБ. Ей няма такава ужасна банка!!!! Никога не знам кой колко ми е превел, кога колко съм изхарчила. ДСК са песен!!!

# 59 515
  • София
Някой да знае как се казва филма, даван по бтв в събота от 22.30? Разказвало се е за една жена болна от рак и семейството й.

# 59 516
  • София (Възраждане)
Living out loud в оригинал, не знам как е преведено заглавието на български. И аз го търсих след филма, но не го открих. Не го разбрах докато гледах, тъй като в програмата на БТВ беше обявено заглавие на съвсем друг филм.  Sad

# 59 517
  • София
Някой да знае как се казва филма, даван по бтв в събота от 22.30? Разказвало се е за една жена болна от рак и семейството й.
В момента гледам програмата от 22.04 и от 22.30- по БТВ  са давали "Добре дошли в джунглата", а от 0.20 ч "На пълни обороти" - драма комедия. Нещо да не бъркам, ама мисля, че не.

# 59 518
  • София

Харесал съм тези два модела...

Имат и антирефлекс от вътрешната страна (в оптиката от 4 варианти на един модел, три от тях нямаха антирефлекс - това беше кода RB3183 004/9A 63-15, на тези с антиреф.):

http://www.ray-ban.com/uk/sunglasses/RB3183%20MALE%20019-rb3183- … ategory_Id=317111

Тук ги намерих за 209Е  (по нашите оптики май под 240лв не съм ги виждал, но поне мога да видя дали са с антирефлекс). Страндартна цена е 270лв
https://www.amazon.de/Ray-Ban-RB3183-Sonnenbrille-schwarz-Einhei … YHS0KAKCGAJXZMDM2

http://www.ray-ban.com/uk/sunglasses/RB3542%20MALE%20012-rb3542% … ategory_Id=317183
127Е:
https://www.amazon.de/Ray-Ban-RB3542-C63/dp/B01BU2DLYI?th=1

У нас дали ще паднат с над 30%? Не открих официален магазин/представител в София?!

Дали могат да се намерят по-евтино?
 Поляризирания вариант.

# 59 519
  • Телиш/Плевен
Нещо да не бъркам, ама мисля, че не.
Виж мнението преди твоето. Peace

Общи условия

Активация на акаунт