?Въпроси всякакви?

• 5 556 242
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 61 395
  • UK
Може да се пътува, но с отделни резервации за полетите отиване и връщане.
От чужбината  си резервираш полет до тук с данните отстарата  карта. Идваш и плащаш за експресна услуга. Като си получиш новата ЛК си резервираш полет за връщане с данните от новата. Е, връщаето няма да е на най-изгодната цена, но няма как.
Непоискан съвет - докато си тук си извади и задгр. паспорт. Не пречи и не тежи да го имаш.
Така планирам. Билетите се купуват само с име, без данни от личната карта, така че това не е проблем, само се надявам да не ми направят проблем заради изтичащата карта, но аз отивам в България с нея все пак, предполагам обратното би било проблем. Simple Smile Ама питам, да съм сигурна. Simple Smile

# 61 396
  • Mediterraneo
Но с шофьорска книжка едва ли може да се пътува.

# 61 397
  • София
Мами, да попитам - ще пътуваме със самолет до Варна - детето с какъв документ пътува? Предполагам със задграничен паспорт....Ако сме женени и с еднаква фамилия, друго трябва ли ни? Има вероятност мъжа ми да е върне по-рано, а ние с детето по-късно - трябва ли ми пълномощно от него за да пътуваме двете ( само в рамките на страната, София-Варна-София, със самолет).

# 61 398
  • София
Не ти трябва пълномощно за вътрешен полет. Детето пътува с документ, какъвто има за възрастта. Ако няма задграничен паспорт, искат акт за раждане.

# 61 399
  • София
При покупка на кола със софийска регистрация, когато новият собственик също е софиянец, колата кара ли се в КАТ или само с документите се ходи за прехвърляне на собствеността? Колата има ГО и преглед за тази година.
Само с документи.
Някаква идея на кои гишета се отива?

# 61 400
Здравейте,
Един казус, ако се загуби лична карта в чужбина, лицето може ли да пътува обратно до Бг със самолет като представи шофьорска книжка?
Не може. Трябва да се обърнеш към българското посолство или наша консулска служба, за да ти издадат пасаван.

# 61 401
  • София
При покупка на кола със софийска регистрация, когато новият собственик също е софиянец, колата кара ли се в КАТ или само с документите се ходи за прехвърляне на собствеността? Колата има ГО и преглед за тази година.
Само с документи.
Някаква идея на кои гишета се отива?
Там си пише, ще прочетеш на кое гише. Поне така беше.

# 61 402
Търся сайт с подробни технически харктеристики на автомобили. Специално в случая на Ford Transit 2.5d бус. Трябва ми да има описание и разход на гориво- извънградско.

# 61 403
Google не стига ли?

# 61 404
  • Варна
Шофьорската книжка не е документ за самоличност, т.е. не може да се пътува с нея.
За вътрешен полет за дете е нужен само акт за раждане, ако няма лична карта.

# 61 405
  • Варна
Търся сайт с подробни технически харктеристики на автомобили. Специално в случая на Ford Transit 2.5d бус. Трябва ми да има описание и разход на гориво- извънградско.
Виж в сайта на Форд. В раздела за технически характеристики.

# 61 406

Трябва ми да го отпечатам като документ. В Гугъл ровя вече 1 час.

# 61 407
Виж в сайта на Форд. В раздела за технически характеристики.
Или напиши в гугъл модела и би трябвало да ти излезнат характеристиките.

# 61 408
И коя година е също.

# 61 409
Дата на първа регистрация е 2007ма. Намирам модел 2.2, но 2.5 не

Общи условия

Активация на акаунт