?Въпроси всякакви?

• 5 557 839
  • 96 496
  •   4
Отговори
# 68 595
На Теленор жалбите се подават чрез онлайн форма на сайта. Преди години щях да пускам и аз такава жалба...от нагло отношение на служител и на управител-последният едно нагло момченце....
С обаждане на оператор си свърших все пак работата  в офиса, ноооо отношението още го помня.
От тогава им въртя червата при всеки изгоден случай, разбирай когато имат нужда от подписа ми или от друго....

# 68 596
  • София
Търся фирма в София, която да се грижи за апартамента ни. По-точно да го даде под наем и след това да се занимава с наемателите - сметки, ремонти, въпроси, наглеждане на имота и т.н. Има ли такова нещо в София? 🙂

https://www.realnet.bg/bg/

# 68 597
Някой да знае за компрес при болезнено място от инжекция, но различен от
риванол или зелев лист?

# 68 598
  • Deutschland/HE
Ако не е тайна в какво се изразява компенсацията?

Един месец не платих абонамента такса за един номер

Скрит текст:
Техен служител беше извършил промени по абон. план, поискани от неупълномощено лице

# 68 599
Някой да знае за компрес при болезнено място от инжекция, но различен от
риванол или зелев лист?
Когато слагахме ваксините на децата ми, личната им лекарка ни съветваше да взимаме от лентичките Kool patch, които са за температура. На себе си не съм пробвала, но на децата слагах след всяка ваксина.

# 68 600
Още един глас за Cool patch.

# 68 601
  • в шоки-land
Здравейте!

Може ли някой да ми помогне с линк за гледане на живо на тенис турнира в Бризбейн? Само за информация - не живея в момента в България и нямам достъп до българска телевизия....
Благодаря предварително!

# 68 602
Eurosport ако хващате там пробвай.

# 68 603
  • София
Дали работят пистите на Мальовица? Мислим да водим децата да карат ски в неделя там и не мога да намеря никъде актуално инфо.

# 68 604
  • София
При провеждане на конкурс в държавната администрация, след като излязат резултатите от теста има ли срок до който трябва да бъде обявена дата за интервю или мога да си почакам и до 2019г...

# 68 605
Зависи, при нас интервюто е в деня на теста.

# 68 606
  • На брега на реката
На два конкурса съм се явявала. И на двата датата за интервюто бе оповестена на самия публичен списък с допуснатите до интервю. Може да се обърнеш към отдел/дирекция Човешки ресурси на съответната институция и да попиташ.

# 68 607
В Закона за държавния служител също може да е упоменато. Ще проверя...

# 68 608
  • софия
По скоро в Наредбата за конкурсите би трябвало да е.

# 68 609
Мдам, ЗДСл са го променили, но си остава изискването условията и датите да са обявени предварително и/или да са публикувани на общодостъпно място.

Конкурсът от миналата година ли е започнал? Защото от 01.01.2018г са в сила нови неща, централизиран етап и децентрализиран има, и още други нещица....

Общи условия

Активация на акаунт