?Въпроси всякакви?

• 5 641 203
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 82 005
Пипнете радиаторите, ако не са еднакво топли целите, най-вероятно не е обезвъздушена сградната инсталация. Трябва да подадете сигнал, може да се наложи допълване. Това с жалба няма да се оправи. Обадете се на телефона за аварии.

# 82 006
Може ли някой да препоръча сауна в района на Орлов мост, храм-паметник Ал. Невски, Оборище?

# 82 007
  • Перник
Пипнете радиаторите, ако не са еднакво топли целите, най-вероятно не е обезвъздушена сградната инсталация. Трябва да подадете сигнал, може да се наложи допълване. Това с жалба няма да се оправи. Обадете се на телефона за аварии.
Нашият ТЕЦ казват така при проблем с вътрешната инсталация ние не отговаряме. Ние сме до абонатната. Търсете си някой на частно да ви ги оправи. Казвам добре тогава защо при отказ от парно искате да плащаме за тръби като по тази логика са си моя собственост. Мълчи тази на телефона... Та няма оправя с ТЕЦ - а. Водата която подават трябва да е 65градуса а тя не е повече от 45-50 и в момента при тец сме пуснали и климатик

# 82 008
  • София
Може ли някой да препоръча сауна в района на Орлов мост, храм-паметник Ал. Невски, Оборище?
Във фитнеса в Сан Стефано плаза има сауна - финландска, инфрачервена

# 82 009
Явно зависи от коя Топлофикация е оплакването. Миналата година, към края на отоплителния сезон, радиатора в едната ни стая престана да топли. Обадих се, дойдоха и допълниха системата. Оказа се в последствие, че в един от необитаемите апартаменти са отворили радиаторите, спаднало е нивото на водата и от там е дошъл проблема. При условие, че никой от живущите няма достъп до абонатната станция и ключ има само в Топлофикация, няма как да си решим сами проблема. Преди години имаше ключ в домоуправителя, но откакто EVN купиха ТЕЦ-а, нещата са по-различни.

# 82 010
Детето ми е с температура. Дадох му Нурофен сироп, но 10 или 15 минути след това по върна. Притеснявам се, че не знам дали и сиропа замина или да дам отново. Какво ще ме посъветвате?

# 82 011
На колко е детето? Най-добре притичай до аптеката за свещички Ефералган и (ако нямаш)натриев цитрат. Не бих дала повторно Нурофен преди да са минали поне три часа. Евентуално след час Панадол, но може и него да повърне.

Последна редакция: сб, 22 дек 2018, 22:01 от Анонимен

# 82 012
На колко е детето? Най-добре притичай до аптеката за свещички Ефералган и (ако нямаш)натриев цитрат. Не бих дала повторно Нурофен преди да са минали поне три часа. Евентуално след час Панадол, но може и него да повърне.
На 7 години е. Не посмях да давам повторно, а от притеснение съвсем забравих за свщичките, благодаря за подсещането!

# 82 013
Премери температурата и ако е много висока, слагай - те са с парацетамол. Ако е търпима, изчакай да минат 2 часа от Нурофена, за да можеш ако поддържа през нощта да ги редуваш - Нурофена е на 4, свещичките на 6 и ще имаш през 2-3 часа по нещо да даваш.

# 82 014
Благодаря отново. Заспа детето, с 38.5 е в момента и сега класиката - свещичките са с изтекъл срок на годност... Отивам до аптеката.

# 82 015
  • София
Коя марка ще ми препоръчате,от този модел апарати за кръвно?
Благодаря ви!

# 82 016
  • ту тук, ту там
Нурофен се дава на 8 часа, не на 4!!!

# 82 017
  • Перник
Аз за нурофена знам на 6 часа, а между прием на нурофена и панадол поне 2 часа.
Аз друго да питам. Тренах се вчера силно на една греда в главата. Рана няма, естествено мястото боли и днес имах лека замаяност. Според моя мъж е нормално да е така ден два, някой с подобни пратила да сподели мнение.

# 82 018
От студа клепачите ми се подуват и болят, кожата се цепи. Не ползвам сенки.
С какво да се мажа?

# 82 019
  • Перник
От студа клепачите ми се подуват и болят, кожата се цепи. Не ползвам сенки.
С какво да се мажа?
Има крем бебешки на Бочко срещу студ и вятър, но не зная за клепачите дали е ок.

Общи условия

Активация на акаунт