?Въпроси всякакви?

• 5 640 939
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 82 035
  • София
До обяд на Коледа в хладилника няма да им стане нищо, спокойно. Приятно хапване

# 82 036
  • Буркина Фасо
Вчера купих кралски скариди от Метро.Страх ме е да не се развалят.Ако ги сваря сега и ги държа в хладилника , става ли?

става бре.
в Метро предлагат скариди сварени преди  n-години и замразени.  Laughing

# 82 037
  • Сф
Чисти са.Оставям ги.Мерси .Аз не съм по рибите и подобни.И без това се изгърбих от пазари и подаръци. Мм си намери колонката за рож.ден на Коледа и ме тормози с Моторхед за 28 път, че и да му превеждам Wink
Минавам на Венъм и завтарям уискито. Айде и аз да отдъхна малко.Весели празници!

# 82 038
  • Sofia
Преди седмица си боядисах косата,но не ми харесва цвета.
Може ли пак да я боядисам с по-тъмен нюанс?

# 82 039
можеш, сложи и една лъжица зехтин в боята

# 82 040
  • Варна
можеш, сложи и една лъжица зехтин в боята

С каква цел се слага зехтин?

И аз се боядисах в цвят, който очаквах да е по-тъмен, ама не... и се чудя кога най-рано мога пак да се боядисам, за да не увредя много косата...

# 82 041
по-щадящо е за косата

# 82 042
  • Sofia
Аз не се боядисвам цялата,а само корените около челото,но този път станах леко рижава...боята която утре мисля да ползвам е мус пяна и по цялата коса ще я нанеса,дано поне стане равномерен цвета навсякъде Blush

# 82 043
Бях си купила една боя за коса, която съдържаше и нещо щадящо. Мажеха се дължините преди боядисване, за да не се увредят. Беше на ЛОреал, но не помня кой вид. Наистина, не ми изгоря косата, въпреки че беше много светлоруса.

# 82 044
Екселанс на Л'Ореал има такъв балсам, който се нанася преди боядисване. Любимата ми боя, но понякога ми се налага да обикалям доста, за да купя две кутии от моя номер. Че пуста дължина… добре, че на няколко месеца я боядисвам цялата, иначе само корените.

# 82 045
Аз обикновено се боядисвам на фризьор, но понякога ми се налага да се направя без да имам време за фризьор. Тогава гледам да купя някоя по-скъпа боя, предполага се, че е по-качествена.

# 82 046
  • софия
защо не пробвате с къна, има всякакви цветове. Вярно че е голяма мацаница и стоиш час и половина , но моята коса след това си удвоява обема и цветът държи по-дълго.

# 82 047
Преди години го правех. Но вече съм прекалено побеляла.

# 82 048
Козметиката от dolce.bg и по-специално Shiseido оригинална ли е?

# 82 049
защо не пробвате с къна, има всякакви цветове. Вярно че е голяма мацаница и стоиш час и половина , но моята коса след това си удвоява обема и цветът държи по-дълго.
Каква къна използваш?
Аз на два пъти се боядисвах с къна, но дали е точно къна - в тубичка от DM я купих и според указанието
се стои с нея час.

Общи условия

Активация на акаунт