?Въпроси всякакви?

• 5 641 007
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 82 020
Коя марка ще ми препоръчате,от този модел апарати за кръвно?
Благодаря ви!

Този на снимката го имах и не става. Купих си Sendo и и съм много доволна.

# 82 021
  • ту тук, ту там
Ами на опаковката си пише на 8 часа, три пъти в денонощието! Внимавайте при всички случаи, силно лекарство е.
Да оздравява детенцето!

# 82 022

3 дози за 24 часа е Нурофена, но минималният промеждутък е 4 часа. Поне според листовката и моя педиатър.

# 82 023
  • София
В много студено време аз ползвам околоочен крем от щраусова мас. Слагам го на цялото лице, че от две години насам от студа лицето ми става на червени подути петна.

# 82 024
  • софия
аз съм с много остра студова алергия - кокосово и бадемово масло ползвам и на нивеа гъстото кремче за след маслото. Спасяват положението.

# 82 025
  • от Луната
Пипнете радиаторите, ако не са еднакво топли целите, най-вероятно не е обезвъздушена сградната инсталация. Трябва да подадете сигнал, може да се наложи допълване. Това с жалба няма да се оправи. Обадете се на телефона за аварии.
За съжаление проблема не е заради въздушни възглавници в системата. Половината град е със по-слабо топлоподаване и това е 3 година поред, в която покрай празниците има някакъв проблем. За съжаление на този етап няма как и да се разведем напълно с теца. Сега имало обяснение, че въглищата били нискокалорични и за това нямало достатъчно топлина. Истината е, че хич не им дреме, а и скоро отнесоха глоба, заради горене на боклуци и силно замърсяване на въздуха. Собственика си подържа другия ТЕЦ в Бобовдол, че там произвежда и продава и ток и има голяма печалба, а ние да се оправяме, както можем и правата са ни само на хартия.

Благодаря на всички ви за помощта!

# 82 026
И от мен един въпрос във връзка с ТЕЦ. Тези, които ползвате вода от Топлофикация, случва ли ви се от студения кран да тече топла вода? Ние сме сме в апартамента от няколко години и винаги от студения кран в кухнята  е текла леко топла вода. Мислех, че може да е от смесителя, но скоро го сменихме, понеже се развали, но пак е същото положение. Понякога се случва и в банята, но много рядко. Преди живеехме в апартамент, в който ползвахме и бойлер и ТЕЦ. Помня, че ни казваха, след ползване на бойлера,да го спираме от кранчето, понеже се смесвала водата в инсталацията. Сега един водопроводчик ни каза, че вероятно някой съсед ползва бойлер, може би малко бойлерче в кухнята, от което се смесва водата в тръбите. Не, че ми пречи, но понеже имам голям страх от проблеми с ВиК, тъй като съм преживявала неприятни ситуации с протекли тръби и се чудя дали не е проблем.

# 82 027
  • от Луната
Независимо дали кухня или баня в началото като пусна студената вода е леко хладка, като лятото, за да пия студена вода трябва да оттече добре. Според мен идва от това, че тръбите са една до друга. Ако някой се е къпал и пусна студената вода си тече доста студена, но това е защото се е оттекла добре. Дано обясних правилно. Сестра ми е в апартамент и са на бойлер и никога не го спират и при тях е така, защото блока е топлофициран и съседите си ползват ТЕЦ

# 82 028
  • София
И от мен един въпрос във връзка с ТЕЦ. Тези, които ползвате вода от Топлофикация, случва ли ви се от студения кран да тече топла вода? Ние сме сме в апартамента от няколко години и винаги от студения кран в кухнята  е текла леко топла вода. Мислех, че може да е от смесителя, но скоро го сменихме, понеже се развали, но пак е същото положение. Понякога се случва и в банята, но много рядко. Преди живеехме в апартамент, в който ползвахме и бойлер и ТЕЦ. Помня, че ни казваха, след ползване на бойлера,да го спираме от кранчето, понеже се смесвала водата в инсталацията. Сега един водопроводчик ни каза, че вероятно някой съсед ползва бойлер, може би малко бойлерче в кухнята, от което се смесва водата в тръбите. Не, че ми пречи, но понеже имам голям страх от проблеми с ВиК, тъй като съм преживявала неприятни ситуации с протекли тръби и се чудя дали не е проблем.
Да, имам го този проблем, често студената вода не е достатъчно студена и трябва да се източва. Получава се основно от разпределителя в абонатната или от бойлер който не е спрян достатъчно и леко се смесва водата, но  това не е проблем, споко.

# 82 029
И аз не мисля, че е проблем. Някой от съседите е с развален обратен клапан. Явно не е забелязал по-галемия си разход за ток (ако е с бойлер).

# 82 030
  • Перник
Пипнете радиаторите, ако не са еднакво топли целите, най-вероятно не е обезвъздушена сградната инсталация. Трябва да подадете сигнал, може да се наложи допълване. Това с жалба няма да се оправи. Обадете се на телефона за аварии.
За съжаление проблема не е заради въздушни възглавници в системата. Половината град е със по-слабо топлоподаване и това е 3 година поред, в която покрай празниците има някакъв проблем. За съжаление на този етап няма как и да се разведем напълно с теца. Сега имало обяснение, че въглищата били нискокалорични и за това нямало достатъчно топлина. Истината е, че хич не им дреме, а и скоро отнесоха глоба, заради горене на боклуци и силно замърсяване на въздуха. Собственика си подържа другия ТЕЦ в Бобовдол, че там произвежда и продава и ток и има голяма печалба, а ние да се оправяме, както можем и правата са ни само на хартия.

Благодаря на всички ви за помощта!
Явно говорим за един и същи ТЕЦ... Simple Smile

# 82 031
  • Сф
Вчера купих кралски скариди от Метро.Страх ме е да не се развалят.Ако ги сваря сега и ги държа в хладилника , става ли?

# 82 032
  • София
Ще ги държиш до кога?

# 82 033
  • Сф
До обяд на Коледа.Аз сега ги изплакнах хубаво и открити в една чиния ги върнах пак в хладилника.Добре изглеждат.

# 82 034
  • София-Младост
Почисти ги поне и пак в хладилника. Поне ще са готови за приготвяне.

Общи условия

Активация на акаунт