?Въпроси всякакви?

• 5 490 636
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 9 660
Благодаря ви момичета! Сега ще пробвам.

# 9 661

Ако пробвате нещо, не използвано досега, на малък участък кожа, да не се получи пък раздразнение някакво, и дано няма алергия някаква майка ти.  Peace

# 9 662
  • Там, където ме обичат
Знаете ли къде се сигнализира за изоставен автомобил, вече солидно пълен с боклуци?

Цитирам питането с надежда някой да помогне, че и на мен ми трябва.

# 9 663
  • Русе/София
Имам таблет  престижо,който до вчера работеше нормално.Днес при включване ми се изписва в един правоъгълник гугъл спря да работи,антивирусната спря да работи и започва да се върти този правоъгълник постоянно.Рестартирах ,но положението е същото.Таблета не е изтърван.Каква може да е причината?

# 9 664
  • Sofia
Имам много видео касети,най-вече детски филмчета...какво да правя,не ми се изхвърлят...

# 9 665
Дали има лекари в тази тема  newsm78
При дълготрайна употреба на лекарства (макар и имуностимулиращи) - това по някакъв начин, ако вече е вредно за черния дроб например, ще се отрази ли при изследвания за кръв и урина? В смисъл може ли да се отчете там такава промяна или те не са показател за това?

# 9 666
  • в огледалото на живота
Аваст или Авира като антивирусна на лаптоп да инсталирам?
НОД 32 вече не се обновява....

# 9 667
  • Русе/София
Аваст

# 9 668
  • в огледалото на живота
Имам много видео касети,най-вече детски филмчета...какво да правя,не ми се изхвърлят...
Нещо такова например:
Скрит текст:
От тук:
http://greenliving.bg/%D1%87%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8-%D0%BE%D1%8 … 0%BD%D1%82%D0%B8/
Или това:
Скрит текст:
От тук:
http://www.novate.ru/blogs/300608/9655/

Аваст
Благодаря   bouquet

# 9 669
  • София

Аз бих ги подрила на някое дете, което има видео. Simple Smile

# 9 670
  • Sofia
И аз това се сетих/мислих си за дом или детска градина/,но не познавам вече такива...то си е антика тази вещ...

# 9 671
  • София
Пусни ги в продавалинк, може да ги пуснеш и без цена.

# 9 672
  • София
Да, и това е доста добра идея! Но в продавалника търсенето доста е спаднало.Simple Smile

# 9 673
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Знаете ли къде се сигнализира за изоставен автомобил, вече солидно пълен с боклуци?

Цитирам питането с надежда някой да помогне, че и на мен ми трябва.

попаднах на това. нямам идея до колко е актуален номера, но може би има такава служба в съответната община и може да се пита  Hug

Цитат
Специално за Варна:

Цитат

450 автомобила във Варна отговарят на условията да бъдат репатрирани, а на ден от улиците на града се извозват средно между 5 и 10 автомобила, съобщи за Димитър Алатов, старши инспектор репатриране към Дирекция опазване и контрол на обществения ред в община Варна. Преди да се пристъпи към крайната мярка се спазва процедурата по проучване на автомобила по данни на КАТ и уведомяване на собственика за предстоящи санкциониращи действия. "Практиката показва, че 75 процента от гражданите се отзовават на уведомителните писма, посочи още Алатов. Според едно от законовите основания на репатриране подлежи автомобил, който не е преминал технически преглед в продължение на две години. 602 201 е телефонът, на който гражданите могат да сигнализират при наличие на спрян от движение автомобил по варненските улици.

За София телефона е 02 / 983-67-47

и това http://www.nordmetals.com/static.php?content_id=39

# 9 674
Ще ходя на място, където водата не ставала за пиене(Гърция). Няма да имам проблем да пия водата, ако я пречиствам с каната си за филтриране, нали?

Общи условия

Активация на акаунт