?Въпроси всякакви?

• 5 490 857
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 9 675
И тук да питам: Колко градуса трябва да е температурата в хладилника? На коя позиция трябва да се настрои, няма цифри моя, само мин и макс.....И му е все тая май  #2gunfire

# 9 676
От кой сайт може да се изтеглят книги за четене на компютър? Не за електронен четец. Български книги.

# 9 677
  • Mediterraneo
И тук да питам: Колко градуса трябва да е температурата в хладилника? На коя позиция трябва да се настрои, няма цифри моя, само мин и макс.....И му е все тая май  #2gunfire

Целогодишно е на 5 градуса нашият. Фризерът на минус 16.

# 9 678
Ако пробвате нещо, не използвано досега, на малък участък кожа, да не се получи пък раздразнение някакво, и дано няма алергия някаква майка ти.  Peace

Разбира се, само че нищо от посочените не помогна.  Confused
Ще си ходи така май... Благодаря ти още веднъж за отделеното време!   bouquet

KaRoLa, аз съм сваляла от http://chitanka.info/ файлове в *.txt формат, но на мен лично не ми е удобен за четене.

L0v3d, аз на твое място не бих рискувала.

# 9 679

Shocked Моя е между 13-16 градуса. На каква позиция трябва да е? Каква е логиката на степените? Какво значи минимум- най- ниски градуси, или напротив.....

# 9 680
  • софия
Какво означава обръщението "чане"? Някакъв си диалект е.

# 9 681
Saudadе, да пробва с ампула витамин Ц.

# 9 682
  • София
От кой сайт може да се изтеглят книги за четене на компютър? Не за електронен четец. Български книги.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=568486.0

Книгите, които са само във формат за четец могат да се конвертират. Има и много онлайн конвертори.
Освен това има и програми за windows, които четат epub.

# 9 683
  • София-Младост

Shocked Моя е между 13-16 градуса. На каква позиция трябва да е? Каква е логиката на степените? Какво значи минимум- най- ниски градуси, или напротив.....
Обикновенно се върти по часовниковата стрелка, завърти го до край и виж градусите.

# 9 684
Какво означава обръщението "чане"? Някакъв си диалект е.

към "чинка" - стринка Peace

# 9 685
Знаете ли къде се сигнализира за изоставен автомобил, вече солидно пълен с боклуци?

Цитирам питането с надежда някой да помогне, че и на мен ми трябва.

попаднах на това. нямам идея до колко е актуален номера, но може би има такава служба в съответната община и може да се пита  Hug

Цитат
Специално за Варна:

Цитат

450 автомобила във Варна отговарят на условията да бъдат репатрирани, а на ден от улиците на града се извозват средно между 5 и 10 автомобила, съобщи за Димитър Алатов, старши инспектор репатриране към Дирекция опазване и контрол на обществения ред в община Варна. Преди да се пристъпи към крайната мярка се спазва процедурата по проучване на автомобила по данни на КАТ и уведомяване на собственика за предстоящи санкциониращи действия. "Практиката показва, че 75 процента от гражданите се отзовават на уведомителните писма, посочи още Алатов. Според едно от законовите основания на репатриране подлежи автомобил, който не е преминал технически преглед в продължение на две години. 602 201 е телефонът, на който гражданите могат да сигнализират при наличие на спрян от движение автомобил по варненските улици.

За София телефона е 02 / 983-67-47

и това http://www.nordmetals.com/static.php?content_id=39

Благодаря. Точно за София ми трябва.

# 9 686
  • Русе/София
Днес явно не ми върви с техниката у дома.Телефона на детето е нокия 100,цяло лято не съм го зареждала.Сега го извадих да го заредя и изненада-не се включва въобще.Не е падал,зарядното е на ред.Къде може да е проблема?

# 9 687
Дълго време не е бил зареждан. Остави го на зарядно и след половин-един час опитай пак да го включиш. Би трябвало да стане.
  Peace

# 9 688
  • Русе/София
Дълго време не е бил зареждан. Остави го на зарядно и след половин-един час опитай пак да го включиш. Би трябвало да стане.
  Peace

Благодаря.Дано да стане.  bouquet

# 9 689
  • при моите деца .....
Колко време ще отнеме да се предвижа  от автогара Подуяне до автогара Овча Купел?
Има ли маршрутка?
А колко ще излезе - приблизително - с такси?

Общи условия

Активация на акаунт