?Въпроси всякакви?

• 5 489 005
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 9 720
Много моля да ми кажете какви са първоначалните изследвания за започване на детска градина - глисти, микробиология и .... какво? И моля за една лаборатория в Пловдив, където мога да дам всичко заедно.

Просто съм изключила от бяс и не мога да мисля, много ми е крив деня.
И бележка от личният лекар, че детето не е в контакт със заразно болни. Както и здравна карта, която ЛЛ попълва за състоянието на детето. Има отделна тема точно за целта. За лаборатория не мога да помогна.
Личния лекар е в друг град, и понеже се сменят два пъти в годината само, аз увисвам.
Конкретно питам - какви са изследванията. Не ме интересува да ми кажете да отида при личния лекар.

Ако сменяш личен лекар от друг град, то тогава може да се сменя по всяко време на годината.

За изследванията, ако са в нова градина, трябва и кръв и урина и изследвания за чревни бактерии,  както и здравна карта и бележка от личния.

Ако продължават в същата, същото без кръв и урина.

# 9 721
  • София
Ако трябва да пропътувам с такси (ОК) в София около 25 км, колко криво-ляво ще ми излезе заедно със задръстванията? Около 30 лева или бъркам?

# 9 722
Трудно е да се сметне така, километърът им е доста под лев на километър и зависи от маршрут и част на деня. Ако искаш, пиши откъде докъде и в колко часа, можем да те ориентираме.

# 9 723
Янтра, аз си смених ЛЛ директно при новата. Казах и че имам оплаквания, личната ми е далеч и няма да се връщам, въведе ме в системата и ми написа направлението още при първото посещение (било е март или април). Опитай, ЛЛ трябва да ти попълни два документа - картон и за имунизациите, а и бележка, че не е контактувало детето със заразноболни. Ние утре ще ходим за изследвания, ЛЛ ни прати в Рамус и да нося всички материали Crazy, всичко там ще правят.

# 9 724
  • Бургас
Колко дълго може да се пие Нистатин? По принцип го дават, че това е единственото противогъбично, което може да се взима дълго време, но колко дълго.

# 9 725
  • София
Трудно е да се сметне така, километърът им е доста под лев на километър и зависи от маршрут и част на деня. Ако искаш, пиши откъде докъде и в колко часа, можем да те ориентираме.

Много благодаря!  Hug
Оказа се, че са с нови цени - дневна тарифа 0.79 лв. В крайна сметка ми излезе 27 лева, но обиколихме, меко казано, цяла София + на два пъти ме изчака докато си свърша работата, значи е съвсем прилично.

# 9 726
  • Варна
Как да стигна от автогарата до Техникума по оптика? Знам ,че е близо знам пътя пеша,но не ми се върви искам с транспорт!

# 9 727
Здравейте, търся хартиени дантелени салфетки в София. Изключвам онлайн магазините, защото ми трябват за днес.

# 9 728
  • В сърцето на любимия човек
Здравейте, търся хартиени дантелени салфетки в София. Изключвам онлайн магазините, защото ми трябват за днес.
Виждала съм такива в магазини Домакини-я.

# 9 729
Да се допитам и до вас - сутринта ми звъня някакъв номер, който ми е непознат, вивакомски. Човекът каза, че сме били изтеглили пари от банка и пр. Не се хванах, понеже не можеше да лъже - не се представи, а направо започна да говори; каза, че сме клиенти на дадена банка, а ние не сме...  Mr. Green Затворих му телефона, че бях още сънена, обаче ме е яд, че не можах да го поразпитам.
Много лош лъжец общо взето. Това обаче, което искам да разбера, е на кого е този телефон. Съмнявам се, че ако звънна на оператора ще ми каже.  newsm78

# 9 730

Благодаря  bouquet

# 9 731
Да се допитам и до вас - сутринта ми звъня някакъв номер, който ми е непознат, вивакомски. Човекът каза, че сме били изтеглили пари от банка и пр. Не се хванах, понеже не можеше да лъже - не се представи, а направо започна да говори; каза, че сме клиенти на дадена банка, а ние не сме...  Mr. Green Затворих му телефона, че бях още сънена, обаче ме е яд, че не можах да го поразпитам.
Много лош лъжец общо взето. Това обаче, което искам да разбера, е на кого е този телефон. Съмнявам се, че ако звънна на оператора ще ми каже.  newsm78

Трябваше да го изслушаш и да провериш, дали не сте теглили кредит, без да знаете. Сериозно говоря.
А може и да е някаква шашма. Но е добре човек да проверява, дали няма някакви неизвестни задължения.

# 9 732
Сигурна съм на 100%... 50 000лв? При положение, че нямаме нужда. Пълни глупости, с вдигането на слушалката каза, че трябва да ги върнем - без да се представи и пр.

# 9 733
  • В сърцето на любимия човек

Благодаря  bouquet

Моля  Hug
Сега се сетих, че има едно магазинче за сладкарски консумативи На Неофит Рилски и Раковски. Ако ти е по-удобно провери там.:
http://www.bgmaps.com/link/AD3BAD349D720925DEB602E55A03C36D

# 9 734

Благодаря  bouquet

Моля  Hug
Сега се сетих, че има едно магазинче за сладкарски консумативи На Неофит Рилски и Раковски. Ако ти е по-удобно провери там.:
http://www.bgmaps.com/link/AD3BAD349D720925DEB602E55A03C36D

о, супер, това е на 5 минути от мен. Отново благодаря Hug

Общи условия

Активация на акаунт