?Въпроси всякакви?

• 5 488 576
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 9 735
Здравейте,
интересува ме от къде мога да купя високи кожени кецове, момичешки? newsm78
Ако пък някой се сеща да има в Парадайз, ще съм много благодарна.  bouquet

# 9 736
Здравейте,

В магазина на Инсомния май съм виждала такива, но не знам дали са тези, които търсите. Вижте тук: http://www.insomniacollective.com/onlineshop.php?cat=42

# 9 737
  • В сърцето на любимия човек
Здравейте,

Провери в магазина на Mat Star в Парадайз, видях, че имаха отдел за спортни обувки, може да имат и това, което търсиш.

# 9 738
Много благодаря и на двете ви!  bouquet
От 3 месеца мрънка за кецове, и сега като дойде ред за училищното пазаруване, мисля да взема такива. Така или иначе ходи с маратонки, дано издържат до зимата поне. Tired Praynig

# 9 739
Отбелязана съм на чужда снимка във фейсбук, как да премахна отбелязването?  ooooh!

# 9 740
  • София
Отбелязана съм на чужда снимка във фейсбук, как да премахна отбелязването?  ooooh!

Мисля, че не можеш. Sad

# 9 741
Да се допитам и до вас - сутринта ми звъня някакъв номер, който ми е непознат, вивакомски. Човекът каза, че сме били изтеглили пари от банка и пр. Не се хванах, понеже не можеше да лъже - не се представи, а направо започна да говори; каза, че сме клиенти на дадена банка, а ние не сме Mr. Green Затворих му телефона, че бях още сънена, обаче ме е яд, че не можах да го поразпитам.
Много лош лъжец общо взето. Това обаче, което искам да разбера, е на кого е този телефон. Съмнявам се, че ако звънна на оператора ще ми каже newsm78

Много странно.
3а всеки случай отиди до въпросната банка и провери за какво става въпрос - това, за да знаеш какво да предприемеш, ако не дай боже, е налице злоупотреба с лични данни например.

# 9 742
 Embarassed

Снощи платих тока ни по интернет, от интернет банкирането ми към банката ми. Обаче мъж бе заспал и не му казах. Сутринта той тръгнал на работа, без да ме буди, и отишъл до каса...и той платил същия ток.....

Явно от късното ми плащане по интернет транзакцията ми не е била минала и сутринта на него му е даден неплатен ток.....

Какво следва от тук нататък? Как ще си вземем парите за двойното плащане на ток или...моля за съвет!

# 9 743
Embarassed

Снощи платих тока ни по интернет, от интернет банкирането ми към банката ми. Обаче мъж бе заспал и не му казах. Сутринта той тръгнал на работа, без да ме буди, и отишъл до каса...и той платил същия ток.....

Явно от късното ми плащане по интернет транзакцията ми не е била минала и сутринта на него му е даден неплатен ток.....

Какво следва от тук нататък? Как ще си вземем парите за двойното плащане на ток или...моля за съвет!

http://www.cez.bg/bg/za-klienta/chesto-zadavani-vaprosi.html
Цитат
4. Какво се случва, когато има надвнесена сума от месечни плащания?

Ако имате надвнесена сума, Вие можете:

да подадете писмено заявление за възстановяване на наднесената сума по банков път в Център за обслужване на клиенти
    да я оставите за усвояване от следващото дължимо плащане

# 9 744
Здравейте,

върти ми се в главата едно стихче, което баба ми (лека и пръст) ми казваше много често. Спомням си само първите редове, а ми се иска да се сетя за цялото.

Понеделник беше, ситен дъжд валеше,
Вторник се измина, влажен през комина,
Сряда.....
В четвъртък
......
Събота ще женим старите ергени,
а Света неледя платното ще белим.

Някой има ли спомен за цялото?

Благодаря предварително!

# 9 745

Мисля, че не можеш. Sad

Еее, много гадно така... Sad
 Мама Цоцоланка , защо не попиташ някъде, където се плаща ток, дали парите не остават на плюс и да се приспаднат в следващи сметки /че за връщане трудно може да се говори  Laughing /

# 9 746
  • София-Младост
Embarassed

Гледай от добрата страна на нещата...Другият месец няма да мислите за сметката поне Simple Smile Ще ви ги приспаднат в следващата фактура.

# 9 747
Отбелязана съм на чужда снимка във фейсбук, как да премахна отбелязването?  ooooh!
Отдолу под снимката - кликни на " Възможности" - " докладване/премахване на отбелязване" - " искам да премахна отелязването на мен" - сложи тикче и " продължи".

# 9 748
Чували ли сте, че вместо омекотител в пералнята може да слага оцет с няколко
капки етерично масло? Знаете ли точно колко оцет и колко капки се слагат
и дали резултатът е добър?

# 9 749
Дидева  Hug

Общи условия

Активация на акаунт