?Въпроси всякакви?

• 5 488 197
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 9 750
Да разбирам ли, че се е получило?  Grinning

# 9 751
  • София
Embarassed

Снощи платих тока ни по интернет, от интернет банкирането ми към банката ми. Обаче мъж бе заспал и не му казах. Сутринта той тръгнал на работа, без да ме буди, и отишъл до каса...и той платил същия ток.....

Явно от късното ми плащане по интернет транзакцията ми не е била минала и сутринта на него му е даден неплатен ток.....

Какво следва от тук нататък? Как ще си вземем парите за двойното плащане на ток или...моля за съвет!

Пазете си и двата документа за плащане и следете, дали в следващата фактура няма да е отразено двойната сума.

# 9 752
Благодаря на всички за отговорите!  bouquet Hug beer3

Ще оставим сумата за другото плащане! Peace

# 9 753
Някой да знае как да изпера петна по детски дрешки от капки Коларгол? Малкия се бори всеки път като му ги капя и всичко става ужас  ooooh! Стоят като йод  Sad

# 9 754
  • София
Пробва ли с Вениш?

# 9 755
Не-а дали ще подейства? Защото не винаги ми е изпирал петна Thinking

# 9 756
Някой да знае как да изпера петна по детски дрешки от капки Коларгол? Малкия се бори всеки път като му ги капя и всичко става ужас  ooooh! Стоят като йод  Sad

Темата е стара, но е точно по твоя въпрос.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=72709.0

# 9 757
 newsm51 Много благодаря   bouquet

# 9 758
Ако взема направление от ЛЛ в София, мога ли да го ползвам в провинцията? А за изследвания? Благодаря предварително!

# 9 759
Ако взема направление от ЛЛ в София, мога ли да го ползвам в провинцията? А за изследвания? Благодаря предварително!
Да можеш ,където пожелаеш там можеш да отидеш(дори в друг град)

# 9 760
  • София
Акцизите в различните държави в ЕС от съответната държава ли се дефинират или има нива, които се определят в Бруксел?

# 9 761
Благодаря на всички за отговорите!  bouquet Hug beer3

Ще оставим сумата за другото плащане! Peace
недейте. Вземете двата документа и бягайте да се разправяте Simple Smile ако не подате някаква жалба гаранция няма да ви върнат парите. По скоро да ходи титуляра на партидата.

# 9 762
  • София

При нас не се изпраха абсолютно с нищо, не е като да не опитах  Simple Smile

# 9 763
  • ...на безопасно
Коларголът се прави от сребърна сол / сол на среброто/.
Където падне е за векове.
Ако някой измисли начин за премахването му, задължително ще го номинираме за Нобелова награда.

# 9 764
Коларголът се прави от сребърна сол / сол на среброто/.
Където падне е за векове.
Ако някой измисли начин за премахването му, задължително ще го номинираме за Нобелова награда.

кандидат-нобелист Laughing
някой може ли да пробва все пак с прочутите мокри кърпички и да каже пада ли? наскоро разбрах какви чудеса вършат, не знам дали сте запознаи, но чистят всякакви петна на момента, не знам какви химии им слагат  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт