?Въпроси всякакви?

• 5 488 099
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 9 765
  • София
Коларголът се прави от сребърна сол / сол на среброто/.
Където падне е за векове.
Ако някой измисли начин за премахването му, задължително ще го номинираме за Нобелова награда.

кандидат-нобелист Laughing
някой може ли да пробва все пак с прочутите мокри кърпички и да каже пада ли? наскоро разбрах какви чудеса вършат, не знам дали сте запознаи, но чистят всякакви петна на момента, не знам какви химии им слагат  ooooh!

Тези на Wet Hankies ли имаш предвид?

# 9 766

без оглед на марката, ти тях ли намираш за полезни в случая? аз още пробвам и досега са ми вършили работа, но ще ми е интересно да се сподели дали и при по-сложни петна дават резултат

# 9 767
  • Пловдив
Ако взема направление от ЛЛ в София, мога ли да го ползвам в провинцията? А за изследвания? Благодаря предварително!
Да, аз го правя в момента. Взимам направление и отивам в друг град. Изпробвано е.

# 9 768
  • София
Благодаря на всички за отговорите!  bouquet Hug beer3

Ще оставим сумата за другото плащане! Peace
недейте. Вземете двата документа и бягайте да се разправяте Simple Smile ако не подате някаква жалба гаранция няма да ви върнат парите. По скоро да ходи титуляра на партидата.

Точно така няма да ги върнат, но ще ги приспаднат от следващата фактура и така ще платят по-малко. Парите са постъпили по партидата на клиента и няма къде да избягат.  Това го пиша от личен опит. Така, ме няма място за излишна паника.

# 9 769
  • София

без оглед на марката, ти тях ли намираш за полезни в случая? аз още пробвам и досега са ми вършили работа, но ще ми е интересно да се сподели дали и при по-сложни петна дават резултат

Те са едни от малкото с алкохол и май бяха спрели да ги внасят. А тези, които ползваме вкъщи, са без алкохол и не вършат никаква работа в случая Simple Smile

# 9 770
  • Варна
Как мога да забраня да се пускат флаш игри? Някакви настройки на браузъра или компютъра?

# 9 771
Акцизите в различните държави в ЕС от съответната държава ли се дефинират или има нива, които се определят в Бруксел?
Размерът на акцизната ставка на различните акцизни стоки се определя от всяка държава. За справка - Закон за акцизите и данъчните складове

# 9 772
Здравейте, имам въпрос за виваком - обадиха ми се по телефона с предложение да си подновя договора и ще получа намаление на таксата и безплатен телефон. Телефона не ме вълнува, казаха ми чу няма допълнителни условия към договора, само е подновяване. Ще ми го изпратят с куриер, аз ще го прочета, няма начин. Но се чудя, имам ли повод да се притеснявам. Някой сключвал ли е по този начин договор и да е доволен?

# 9 773
Здравейте, имам въпрос за виваком - обадиха ми се по телефона с предложение да си подновя договора и ще получа намаление на таксата и безплатен телефон. Телефона не ме вълнува, казаха ми чу няма допълнителни условия към договора, само е подновяване. Ще ми го изпратят с куриер, аз ще го прочета, няма начин. Но се чудя, имам ли повод да се притеснявам. Някой сключвал ли е по този начин договор и да е доволен?

Ох, тези наглеци от БТК  #2gunfire
Не забраниха ли със закон сделките от разстояние  newsm78
при положение, че ги има на всеки ъгъл, защо е нужно да се практикува така?

# 9 774
Не знам, сега чета коментари от миналата година, колко хора са недоволни. Но аз нямам намерение да се прехвърлям на друг оператор и си искам този тарифен план. Притеснението ми е дали могат да сменят плана, предложиха ми, но категорично отказах.

# 9 775
  • София
Без твое съгласие и подпис няма как да сменят плана.

# 9 776
  • София
Нямате договор от разстояние. Ако четете внимателно пише, че договора ще бъде изпратен по куриер. Преди да го прочетете не приемайте нищо по телефон.

# 9 777
Здравейте,
получавам обезщетение за безработица, с което изплащам потребителския си кредит.
Въпросът ми е, имат ли право от банката да ми дърпат от обезщетението или просто са се възползвали от това, че чинно си плащам? newsm78
Дано сте ме разбрали. Praynig

# 9 778
Аз приех да си подновя договора за 2 години на същия тарифен план с по-ниска такса за 6 месеца. Това напълно ме устройва. Ще прочета договора за допълнителни условия.

# 9 779
  • София
Уау! За две години не е ли доста дълъг период???
Ако през този период излезе по-изгоден тарифен план или  друг мобилен оператор предложи по-добри условия и искаш да прекратиш договора, трябва да плащаш неустойка за целия период, който остава.

Общи условия

Активация на акаунт