?Въпроси всякакви?

• 5 485 933
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 9 780
Здравейте, имам въпрос за виваком - обадиха ми се по телефона с предложение да си подновя договора и ще получа намаление на таксата и безплатен телефон. Телефона не ме вълнува, казаха ми чу няма допълнителни условия към договора, само е подновяване. Ще ми го изпратят с куриер, аз ще го прочета, няма начин. Но се чудя, имам ли повод да се притеснявам. Някой сключвал ли е по този начин договор и да е доволен?
На майка така и бяха звъннали и тя се съгласи.Уж нищо нямаше да променят.Накрая се оказа че нейния план бил стар и са и го подновили с друг план без да и кажат и после последва едно звънене на оператори,пускане на жалби че да й върнат стария договор.Така че си имай едно на ум.

# 9 781
И моят е стар и вече не го предлагат. Геринка, а майка ти подписа ли договор? 2-те години не ме притесняват, аз от 4г съм им абонат, цялото ми семейство също, не ме блазнят други планове.

# 9 782
  • София
На сестра ми по същия начин.Никакъв куриер не дойде,направо са и подновили договора,отгоре на всичко нищо не е подписала,а и телефон не видя...

# 9 783
  • София
Преди време и мен ме омайваха от Виваком за подновяване на договора с "по-добър", но за 2 години и подарък телефон. Отказах им категорично. А телефонът беше модел от Първата световна война.  Laughing

# 9 784
  • В един копнеж!
Предполагам, знаете за закона, че никой няма право да подновява договорите без ваше изрично съгласие и подпис. В останалите случай можете да пишете жалба и да ги подведете под отговорност. Време е да се събудим, бе хора, и голяма работа като се поизмъчите малко...важното е да им дадете да се разберат, че не могат д ави правят на овце.

# 9 785
МОмичета имам изкл. важно питане.

Когато ползвам 6 месечният неплатен отпуск за гледане на дете до 8 години, това дете има ли право да посещава детска градина?

четох из интернет, споменава се, че детето не трябва да е настанено в детско заведение /което май не е градина/, и ако посещавало ДГ родителите дължали такси??

надявам се някой да може да ми каже със сигурност как стои въпроса. благодаря ви.

да не ме глобят нещо след време, че уж го гледам това дете, а то посещава градина

# 9 786
  • Варна
МОмичета имам изкл. важно питане.

Когато ползвам 6 месечният неплатен отпуск за гледане на дете до 8 години, това дете има ли право да посещава детска градина?

четох из интернет, споменава се, че детето не трябва да е настанено в детско заведение /което май не е градина/, и ако посещавало ДГ родителите дължали такси??

надявам се някой да може да ми каже със сигурност как стои въпроса. благодаря ви.

да не ме глобят нещо след време, че уж го гледам това дете, а то посещава градина

Има право да посещава детска градина. Peace

# 9 787
Благодаря за бързият отговор. Понеже искам да ползвам този отпуск, от сегашната си работа, и да си потърся друга, и ми беше много важно да знам. ПОнеже детето трябва да ходи на градина, за да мога аз да търся, не мога да го гледам. А в интернет е толкова объркано написано.  ooooh!

# 9 788
Има ли магазин Аванти в центъра или в района на 5те кюшета или Военна Болница?

# 9 789
  • София-Младост
Има ли магазин Аванти в центъра или в района на 5те кюшета или Военна Болница?
http://avanti-bg.com/index.php?option=com_content&view=artic … id=2&Itemid=3

# 9 790
Благодаря за бързият отговор. Понеже искам да ползвам този отпуск, от сегашната си работа, и да си потърся друга, и ми беше много важно да знам. ПОнеже детето трябва да ходи на градина, за да мога аз да търся, не мога да го гледам. А в интернет е толкова объркано написано.  ooooh!
Да, можеш да ползваш неплатен отпуск 6 мес. ти и още 5 мес. от съпруга. Под заведение се има в предвид да си го оставила за отглеждане от държавата.

# 9 791
  • Балчик
Здравейте,
получавам обезщетение за безработица, с което изплащам потребителския си кредит.
Въпросът ми е, имат ли право от банката да ми дърпат от обезщетението или просто са се възползвали от това, че чинно си плащам? newsm78
Дано сте ме разбрали. Praynig
Не ти разбрах много ясно въпроса , но ако парите от обезщетението ти постъпват в банковата ти сметка и тази сметка е и обслужваща кредита - да банката може да го направи това и сигурно го прави , ако не желаеш това да е така , промени банката и сметката .  Peace

# 9 792
Здравейте,
получавам обезщетение за безработица, с което изплащам потребителския си кредит.
Въпросът ми е, имат ли право от банката да ми дърпат от обезщетението или просто са се възползвали от това, че чинно си плащам? newsm78
Не ти разбрах много ясно въпроса , но ако парите от обезщетението ти постъпват в банковата ти сметка и тази сметка е и обслужваща кредита - да банката може да го направи това и сигурно го прави , ако не желаеш това да е така , промени банката и сметката .  Peace
аз доколкото знам такива обезщетения не могат да се взимат дори да има просрочване на кредита.

# 9 793
  • Балчик
Здравейте,
аз доколкото знам такива обезщетения не могат да се взимат дори да има просрочване на кредита.
да така е права си , но банки и ЧСИ-та  целукупно си правят углушки и не спазват разпоредбите ГПК, трябва да ги уведомиш най- добре писмено със съответните приложени документи , че вида на паричните постъпления са вид обезщетения.

# 9 794
Така е, не е трябвало в бюрото да се дава същата сметка. Но ако се напише жалба парите се връщат.

Общи условия

Активация на акаунт