?Въпроси всякакви?

• 5 485 795
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 9 795
  • Балчик
Така е, не е трябвало в бюрото да се дава същата сметка. Но ако се напише жалба парите се връщат.
Е с това не съм запозната, но няма ли опция в БТ да се промени сметката на лицето, така както е при болничните ? А това само лицето може да промени.  Peace

# 9 796
Така е, не е трябвало в бюрото да се дава същата сметка. Но ако се напише жалба парите се връщат.
Е с това не съм запозната, но няма ли опция в БТ да се промени сметката на лицето, така както е при болничните ? А това само лицето може да промени.  Peace
Има, но трябва да отиде в БТ, и да ги уведоми.

# 9 797
  • Балчик
Има, но трябва да отиде в БТ, и да ги уведоми.
Е  така де , това и беше целта на задачата, отива сменя сметката и банката за най- сигурно и от новата сметка си насочва пари за кредита.

# 9 798
моля да ми кажете как да отстраня петна от парфюм върху светло сако? Възможно ли е изобщо да ги махна? Намокрих там, но като изсъхна пак си стоят петната. Какво да правя?

# 9 799
  • В сърцето на любимия човек
Пробвай с памук, напоен с амоняк (преди продаваха, скоро не съм виждала).
Ако не стане го дай на химическо чистене и им кажи от какво е петното, за да го третират с подходящ препарат.

# 9 800
  • София
Петна от парфюм имах на една бяла памучна блуза, но веднага изпрах със сапун. И те изчезнаха.
Би трябвало в Химическо чистене да го почистят. Но знам, че не препоръчват петното да е мокрено с вода, защото не се почиства добре.

# 9 801
моля да ми кажете как да отстраня петна от парфюм върху светло сако? Възможно ли е изобщо да ги махна? Намокрих там, но като изсъхна пак си стоят петната. Какво да правя?
накисни в прясно мляко за няколко часа, чисти петна от алкохол, ако не помогне поне няма да навреди.

# 9 802
Ох, благодаря! Ще пробвам всичко. Сега изпрах мястото с вода и сапун, дано изчезне. Парфюмът не е силен. Не знам от какво е сакото, мисля, че са от памучен плат....

# 9 803
  • Варна
Имах час за зъболекар, даже два поредни часа с разлика от 1 седмица. Обаче, сестрата или доктора са пропуснали да отбележат в техния тефтер първият за посещение час, съответно, вчера сестрата с тъп овчи поглед, без едно "извинете" или "съжаляваме" ми каза че просто няма да стане и да дойда другата седмица.  ooooh!
Аз си счупих краката от бързане да бягам от работа, да не закъснея - направо нямам думи. Имах бележка с отразените часове и пак не ме удостоиха с едно извинение.
Много бях бясна и се чудя дали да не им го върна като просто не отида в уречения час - да ме чакат напразно, както аз тях.  Tired
Вече ми мина, но, честно казано, така ми се иска да го сторя.
Вие как бихте постъпили?  Mr. Green

# 9 804
  • София
При зъболекарите е така - никога не спазват записания час. А тук направо са пропуснали да запишат часа в дневника.
Ако е добър зъболекар, премълчи и на следващото посещение деликатно им кажи, че не ти е приятно по този начин да те разкарват, защото си на работа и има други зъболекари, които биха те приели на драго сърце и ще бъдат точни. Всъщност, последното е трябвало да им го кажеш още днес.
Аз имам неприятен спомен от една зъболекарка, която много добре работеше, но за да влезнеш при нея трябваше отпуска да си взимам. И понеже един ден не издържах, споделих това нещо. При следващото ми посещение тя ми го върна - започна да работи зъб, за който не сме говорили и не съм искала да ми прави! И разбира се за това нейно нахалство аз си платих.!  Sad
Зъболекарите са нагли и нахални, а знаят, че сме им в ръцете и си позволяват волности.

# 9 805
Ровя за инфо за УП-та, трябва ли да ми се даде такъв документ, ако напусна по взаимно съгласие, намирам само сайтове от 2008, ако някой знае, ще съм благодарна.

# 9 806
Без значение дали напускаш по взаимно съгласие или не, от счетоводството са длъжни да ви издадат УП-2 и УП-3. Ще ви трябват при пенсиониране.

# 9 807
Без значение дали напускаш по взаимно съгласие или не, от счетоводството са длъжни да ви издадат УП-2 и УП-3. Ще ви трябват при пенсиониране.
благодаря

# 9 808
  • София-Младост
При зъболекарите е така - никога не спазват записания час. А тук направо са пропуснали да запишат часа в дневника.
Не можеш да правиш такова изказване за всички, моята си спазва всичко Simple Smile
Аз пък не мога да си представя да ми работи зъб, за който не сме говорили...че и да си го платя накрая.

# 9 809
  • Варна
Не можеш да правиш такова изказване за всички, моята си спазва всичко Simple Smile
Аз пък не мога да си представя да ми работи зъб, за който не сме говорили...че и да си го платя накрая.

За първи път ми се случва. Ходя при този д-р от над 10 години, познаваме се вече, а сестрата е нова, откъде да знае, че съм стара клиентка, гледа ме, все едно съм се натресла.  ooooh! Докторът беше зает с пациент и не можах да говоря с него.
Хрумна ми една мисъл:  Mr. Green
Да отида следващия път и да кажа: Няма проблем, че ме върнахте тогава, сестрата беше толкова мила и любезна, поднесе извиненията си и каза, че ще ме компенсирате за полученото недоразумение с 20% отстъпка от цената.  Mr. Green
Да й ги спре от заплатата, като е толкова забляна.
Другият вариант е да отида при жена му, която също е зъболекар и  делят смените. Все ще си говорят вечер за пациенти и тя ще му спомене за мен /услугата е специфична/ и той ще се усети, че съм го прескочила.  Laughing
Не че парите няма да отидат на едно и също място. Ама ми се иска възмездие.  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт