?Въпроси всякакви?

• 5 487 054
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 9 810
Имам една питанка...

Вилата ни се намира в едно село, в което има вода. Голяма част от селото се снабдява с един водоизточник, по-малка с втори. Трети съседи си докарват вода от сонда. Ние също си доставяме вода със сонда, но тя не става за пиене и готвене.  Включени сме към първият водоизточник и години наред пускат за по час - два вода. Но това лято окончателно спряха да пускат към нашата махала вода - от където сме засегнати 3 къщи,  които реално се използват.

Въпросът ми е към кого да се пусне жалба, тъй като явно нарочно не се пуска селската вода към нас. Към кмета на селото, към кмета в областния град, към кого?

Благодаря предварително за отговорите!

# 9 811
И моят е стар и вече не го предлагат. Геринка, а майка ти подписа ли договор? 2-те години не ме притесняват, аз от 4г съм им абонат, цялото ми семейство също, не ме блазнят други планове.
Не не беше подписвала,само по телефона бе говорила с оператора който й звъна

# 9 812
  • Там, където ме обичат
Дайте, моля ви, съвет къде човек може да си направи поща.
Пробвах в gmail.com и в mail.bg, но има някакъв проблем и писмата не се получават.
Не знам защо, изписва се грешка при изпращане до тези адреси, но не разбирам нищо от написаните цифри.
Други безплатни хостинги?

# 9 813
  • София
Дайте, моля ви, съвет къде човек може да си направи поща.
Пробвах в gmail.com и в mail.bg, но има някакъв проблем и писмата не се получават.
Не знам защо, изписва се грешка при изпращане до тези адреси, но не разбирам нищо от написаните цифри.
Други безплатни хостинги?

Не са ти виновни gmail.com и mail.bg, вероятно мястото от където се изпраща пощата до теб. Аз ползвам джимейла и до сега нямам нито един проблем. Виж дали правилно ти изписват адреса.

# 9 814
  • Там, където ме обичат
Благодаря!
Ще проверя.

# 9 815
Бихте ли ме насочили откъде да си купя калъф или кутия за слънчеви очила и колко горе долу струва.
Не нося често слънчеви очила по принцип и не съм запозната, до сега никога не съм си купувала такава кутийка. Трябва ми нещо не много скъпо.

# 9 816
  • Варна
Бихте ли ме насочили откъде да си купя калъф или кутия за слънчеви очила и колко горе долу струва.
Не нося често слънчеви очила по принцип и не съм запозната, до сега никога не съм си купувала такава кутийка. Трябва ми нещо не много скъпо.

Влез в някой мaгaзин тип "всичко по 1 лев".

# 9 817
....... откъде да си купя калъф или кутия за слънчеви очила ...

Влез в някой мaгaзин тип "всичко по 1 лев".
По-хубави можеш да намериш в някоя оптика от 6лв . до.....лв.
И аз искам малко помощ
искам да си сваля  песничката на магазини Джъмбо
моля за някои работещ линк

# 9 818
  • Русе

искам да си сваля  песничката на магазини Джъмбо
моля за някои работещ линк

http://vbox7.com/play:44795cec39

# 9 819
Петна от парфюм имах на една бяла памучна блуза, но веднага изпрах със сапун. И те изчезнаха.
Би трябвало в Химическо чистене да го почистят. Но знам, че не препоръчват петното да е мокрено с вода, защото не се почиства добре.

Специално влязох пак в темата да ти благодаря за включването. Изпрах петната по сакото си с топла вода и сапун, изсъхна, прегледах го, нямаше нищо и го прибрах преди малко на закачалката. Значи: петна от парфюм върху каквато и да е дреха се почистват като се изпере веднага с топла вода и сапун. Спести ми едно тичане до химчето, а сакото нямаше още сефте, чисто ново.

# 9 820
  • Германия
Здравейте!
Погледнах в темата за намаления в "На пазар", но не видях необходимата ми информация. Можете ли да ми кажете къде в София могат да се намерят дамски дънки за 20-30лв. Пазарите са ясна история, но някакси ми се иска да е от магазин покупката. Устройват ме главно магазини в широкия център или такива, до които има удобен транспорт.
Благодаря предварително!

И още нещо: по-рано бях питала и ми дадоха само едно предложение, което обаче не ме устройва. Някакви идеи за места (онлайн или офлайн в София) за принтиране върху единични бройки тениски?

# 9 821
  • София
Здравейте, имам въпрос за виваком - обадиха ми се по телефона с предложение да си подновя договора и ще получа намаление на таксата и безплатен телефон. Телефона не ме вълнува, казаха ми чу няма допълнителни условия към договора, само е подновяване. Ще ми го изпратят с куриер, аз ще го прочета, няма начин. Но се чудя, имам ли повод да се притеснявам. Някой сключвал ли е по този начин договор и да е доволен?

Аз си преподписах така договора - за 1 година и съм много доволна като цяло. Опитаха се да ме навият за 2 години, отрязах ги, веднага се съгласиха за една  Mr. Green Също бях на стар план, който вече не се поддържаше, предложиха ми съвсем адекватни условия и съвети (после, разбира се, проверих наживо в офис - наистина ми е добър договорът).

# 9 822
Илайза,
За щампи виж тук:
щампи.com/
http://sedem.bg/
http://teniski.eu/?id=yourdesign&menu=1

Евтини дънки и всякакви наистина има по пазарите.
Ако искаш да е от магазин...и ти е удобно. В началото на Женския пазар от към ул. "Екзарх Йосиф", от лявата страна на пазара. Има магазин за чанти, за хляб...Има едно павилионче на тротоара за продажба на дамска конфекция. На този тротоар ще видиш два магазина, един до друг. И в двата има много дънки в упоменатия ценови диапазон.
Дано съм ти обяснила ясно. Ако не, питай Simple Smile
До там се стига с трамваи 20, 22.

# 9 823
Здравейте, имам въпрос за виваком - обадиха ми се по телефона с предложение да си подновя договора и ще получа намаление на таксата и безплатен телефон. Телефона не ме вълнува, казаха ми чу няма допълнителни условия към договора, само е подновяване. Ще ми го изпратят с куриер, аз ще го прочета, няма начин. Но се чудя, имам ли повод да се притеснявам. Някой сключвал ли е по този начин договор и да е доволен?

Аз си преподписах така договора - за 1 година и съм много доволна като цяло. Опитаха се да ме навият за 2 години, отрязах ги, веднага се съгласиха за една  Mr. Green Също бях на стар план, който вече не се поддържаше, предложиха ми съвсем адекватни условия и съвети (после, разбира се, проверих наживо в офис - наистина ми е добър договорът).

Деси, много ти благодаря за отговора  Hug И на мен ми предложиха да избера за една или две.

# 9 824
  • Германия
Илайза,
За щампи виж тук:
щампи.com/
http://sedem.bg/
http://teniski.eu/?id=yourdesign&menu=1

Евтини дънки и всякакви наистина има по пазарите.
Ако искаш да е от магазин...и ти е удобно. В началото на Женския пазар от към ул. "Екзарх Йосиф", от лявата страна на пазара. Има магазин за чанти, за хляб...Има едно павилионче на тротоара за продажба на дамска конфекция. На този тротоар ще видиш два магазина, един до друг. И в двата има много дънки в упоменатия ценови диапазон.
Дано съм ти обяснила ясно. Ако не, питай Simple Smile
До там се стига с трамваи 20, 22.

Благодаря за отговорите и на двата въпроса!   bouquet Достатъчно ясно си го обяснила, защото живея на близо и се сещам за какво говориш. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт