?Въпроси всякакви?

• 5 487 365
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 9 825

искам да си сваля  песничката на магазини Джъмбо
моля за някои работещ линк

http://vbox7.com/play:44795cec39
Благодаря,но ако може да mr3 формат,
за да си я кача на телефона(само този формат подържа ъелефона ми)

# 9 826
  • Русе
 doroti, заповядай от тук http://dox.bg/files/dw?a=2cf5b1a6b1

# 9 827
Имало някаква субсидия, която получава човек, който е работил поне 9 месеца в друга страна от Европейския съюз. Водила се към бюрото по труда. Някой знае ли нещо по въпроса. Нищо не мога да открия...

# 9 828
Light sour cream какво е? Някакъв вид сметана или...?

# 9 829
  • София
къде в профила си трябва да сложа отметка, така че да спра да получавам съобщения в пощенската си кутия, че имам отговор по някоя тема?

# 9 830
къде в профила си трябва да сложа отметка, така че да спра да получавам съобщения в пощенската си кутия, че имам отговор по някоя тема?

В настройка на известията махни отметката на Изпращане на форум известия и важни обявления чрез е-мейл.

# 9 831
  • София

Sour cream e сметана. Light sour cream би трябвало да е ниско-маслена сметана.

# 9 832

Sour cream e сметана. Light sour cream би трябвало да е ниско-маслена сметана.

Благодаря!  Hug

# 9 833
Когато тръгна да пиша в адрес бар-а (с Google търсачка по подразбиране) някакъв текст (дума, израз, не линк), за да потърся нещо в интернет, то автоматично ми показва стари търсения, както и друг случаен текст. Как да ги махна? Трих история, cookies, друго? Уж съм махнала и автоматичните "предсказвания", но... Някакви идеи?

# 9 834
Когато тръгна да пиша в адрес бар-а (с Google търсачка по подразбиране) някакъв текст (дума, израз, не линк), за да потърся нещо в интернет, то автоматично ми показва стари търсения, както и друг случаен текст. Как да ги махна? Трих история, cookies, друго? Уж съм махнала и автоматичните "предсказвания", но... Някакви идеи?

Просто го маркираш с курсора и натискаш Del

# 9 835
Не става, после пак излиза. Аз искам да ги махна перманентно.

# 9 836
Хм... при мен повече не излизат, много пъти съм трила по този начин, дори сега пак пробвах.

# 9 837

Просто го маркираш с курсора и натискаш Del

Ако си с Firefox влез в Настройки->Лични данни и от там на Лента за адрес и от падащо меню избери Нищо.

# 9 838
С Chrome съм, извинявам се, че не съм го споменала по-рано.

# 9 839
Тогава разгледай тази страница https://support.google.com/chrome/answer/95582?hl=bg

Общи условия

Активация на акаунт