?Въпроси всякакви?

• 5 487 546
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 9 840
  • Варна
Проверих си в сайта на МВР, че ми е готова книжката преди да е минал един месец от подаването на документите. Мога ли да се пробвам да си я  получа или да си чакам? Благодаря!

# 9 841
Няма проблем да я вземеш, щом е готова.

Hrisi, много неща разгледах, дори с тази страница започнах, но не открих нещо,
което наистина да ми свърши работа, затова се допитвам до вас. Благодаря все пак   bouquet

# 9 842
  • Варна
Мерси!  bouquet

# 9 843
Забравих да спомена, че книжката ти може да е готова, но да не е доставена в КАТ все още, да го имаш предвид. А може и служителката на гишето просто да се заинати и да ти каже да се върнеш на датата, посочена на картончето. Най-добре е да изчакаш поне да наближи срока за получаване. Не пречи да опиташ да я вземеш и по-рано, но няма гаранция, че ще ти я дадат.

# 9 844
  • Пловдив
Момичета,капките тип "изкуствени сълзи" всъщност лекарствен препарат ли са или нещо от сорта на физиологичен р-р newsm78

# 9 845
  • София
Момичета,капките тип "изкуствени сълзи" всъщност лекарствен препарат ли са или нещо от сорта на физиологичен р-р newsm78
Цитат
Състав:
Препаратът съдържа целулозни деривати, смазващи и омокрящи агенти в буфериран физиологичен разтвор.
Не би трябвало да се водят лекарствен препарат. Използвала съм ги само веднъж.

# 9 846
  • Пловдив
Цитат
Състав:
Препаратът съдържа целулозни деривати, смазващи и омокрящи агенти в буфериран физиологичен разтвор.
Не би трябвало да се водят лекарствен препарат. Използвала съм ги само веднъж.

Става въпрос за дете на 7г. и ако са като повечето какпи(АБ) не искам да ги капя... Peace

# 9 847
  • В сърцето на любимия човек
Ползвала съм ги преди години, когато носех контактни лещи - не са антибиотик, а овлажняващи и промиващи.
За всеки случай прочети листовката или попитай в аптеката.

# 9 848
  • Варна
Забравих да спомена, че книжката ти може да е готова, но да не е доставена в КАТ все още, да го имаш предвид. А може и служителката на гишето просто да се заинати и да ти каже да се върнеш на датата, посочена на картончето. Най-добре е да изчакаш поне да наближи срока за получаване. Не пречи да опиташ да я вземеш и по-рано, но няма гаранция, че ще ти я дадат.

Благодаря! Тъкмо влизам да поясня, че макар да е издаден документа, не е доставен до КАТ Варна. Иначе служителката беше любезна. Peace

# 9 849
С каква програма мога да едитна .pdf-ски документ? Или поне да заменя една от страниците му с моя? Без да се налага да го изкопирам целия в Word, защото се копира много разбъркано и трябва буквално цял ден след това да го оправям, а нямам това време.

# 9 850
  • Deutschland/HE

Благодаря! Тъкмо влизам да поясня, че макар да е издаден документа, не е доставен до КАТ Варна. Иначе служителката беше любезна. Peace

трябва да има поне една седмица минала от дата на издаване и вече ще е в КАТ-Варна. Моята беше издадена на 02.09 според сайта и на 09.09 я взех.

# 9 851
  • UK
Колко горе долу струва прехвърлянето на кола при нотариус?

# 9 852
Не става, после пак излиза. Аз искам да ги махна перманентно.
Отиди на https://www.google.bg/preferences?hl=bg&prev=https://www.goo … channel%3Dsuggest и оправи кога да ти посказва. После най отдолу има линк за "история на търсенията" и от там я изтрий цялата

# 9 853
  • Варна
colibri, мерси! Ще пробвам края на друга седмица, тогава. Ама нЪл съм чевръста бързах да опитам. Laughing

# 9 854
Отиди на https://www.google.bg/preferences?hl=bg&prev=https://www.goo … channel%3Dsuggest и оправи кога да ти посказва. После най отдолу има линк за "история на търсенията" и от там я изтрий цялата

Благодаря ти, но и това опитах вече, няма ефект. Продължавам да пробвам случайни думи в адрес бара, вади ми неща отпреди 100 години (ключови думи, които съм търсила).

Общи условия

Активация на акаунт