?Въпроси всякакви?

• 5 554 690
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 19 170
Здравейте , искам да попитам на какво може да се дължи подуването на клепачите,не минава месец без да се появи,да правя ли някакви изследвания ?
Лисичке, отиди на очен лекар, да те видят, на майка ми й се подуваха клепачите, защото очилата й за четене бяха с по-нисък диоптър, от колкото е необходимо

Благодаря,така ще направя   bouquet

# 19 171
Искам да си купя нещо, намерих го в Амазон, но ми трябва да е с фактура. Има ли такава опция?

На мен винаги ми изпращат фактура от там заедно с покупката, няма за какво да се притесняваш.  Peace

# 19 172
  • София
Аз пък търся препоръка за детски очен, трябва ми ако може преди празниците още! В Токуда д-р Димитрова е в болнични, някой друг?
В Токуда при д-р Топов. Много се чака, но е добър и е точно детски.

# 19 173
Мога ли да блокирам даден абонат и да не получавам sms-си от него, а само обаждания?
Това зависи от телефона ми (с престижио 5500 съм) или от оператора?

# 19 174
  • Бургас
За кръщаване на бебе в църква, кръстникът трябва ли да чете нещо от библията... ?

Аз съм кръщавала в Пловдив, в св.Марина и съм чела. Когато кръщаваха нашето дете ,в Бургас -кръстникът повтаряше след попа.

# 19 175
  • София
За кръщаване на бебе в църква, кръстникът трябва ли да чете нещо от библията... ?

Аз съм кръщавала в Пловдив, в св.Марина и съм чела. Когато кръщаваха нашето дете ,в Бургас -кръстникът повтаряше след попа.

Да - или чете или повтаря след попа.

пак да си побутна въпроса : Тази справка, която са ми издали от ЦКР, същото ли е,к оето виждат и банките?

# 19 176
  • Перник
Има ли такава група във фейсбук ?  ?Въпроси всякакви?

# 19 177
  • Русе/София
От 10 дни имам проблем с монитора на лаптопа. Както си работи и изведнъж екрана става тъмен, след секунди пак се връща образа. Изписва и съобщение: display driver stopped responding and has recovered.
Много ли е страшно положението, лекува ли се това изгасване и как? 

При мен този проблем се оправи с преинсталация.
Аз пък търся препоръка за детски очен, трябва ми ако може преди празниците още! В Токуда д-р Димитрова е в болнични, някой друг?
В Токуда при д-р Топов. Много се чака, но е добър и е точно детски.
Също така с две ръце препоръчвам д-р Велева от Александровска.И при нея се чака доста.

# 19 178
Окепазих един тъмнобежов шлифер в пералнята - на места се боядиса в зеленикави петна /подозирам една зелена долница/. Киснах го 3 пъти с препарат за петна от Лидл - нищо съществено не постигнах.

Има ли други ефикасни препарати?  newsm78
http://ecomaxbio.com/products.php?list=6138&dir=2&subdir … ash.JBweYAbe.dpbs   

# 19 179
Мога ли да блокирам даден абонат и да не получавам sms-си от него, а само обаждания?
Това зависи от телефона ми (с престижио 5500 съм) или от оператора?

Операторите няма как да помогнат. Аз си изтеглих от Гугъл Плей едно безплатно приложение "SMS Filter' и така си реших проблема  Peace

# 19 180

Мисля, че само свещеникът чете от библията, а кръстниците повтаряха след него нещо  Thinking Да не те объркам само  Naughty

# 19 181
Здравейте, дами!
Съжалявам ако това не е правилното място на което пиша за мнение, но просто няма или поне не намерих подходяща тема, затова се обръщам към вас или по - скоро към тези които са ползвали един от двата продукта за мнение.
Дилемата ми е следната, боря се с едни 15кг. които бих искала да сваля в рамките на 4 месеца. Колебая се между Палмов и Кленов сироп, прочетох всички теми за тези два сиропа във формула, съответно всеки си хвали неговият Simple Smile И другият ми въпрос е Кленовият сироп от Аптеките ли е хубаво да се купува, защото съм виждала на много места ?

# 19 182

Мисля, че само свещеникът чете от библията, а кръстниците повтаряха след него нещо  Thinking Да не те объркам само  Naughty

Наскоро бях на кръщене на племенника. Единствено, свещеникът се обърна към кръстницата с думите : "Отричаш ли се от сатаната и от всичките му дела и от всичките му ангели, и от всичкото му служение. и от всичката му гордост?" Кръстницата отговори: „Отричам се." Това се повтаря три пъти. След това свещеникът също три пъти пита: "Отрече ли се от сатаната?" И кръстницата отговаря: "Отрекох се!"

# 19 183
В Била има ли дини? На каква цена?/ Или в Кауфланд- отново цена съответно/.

# 19 184
В Била има ли дини? На каква цена?/ Или в Кауфланд- отново цена съответно/.

В Кауфланд преди около седмица гледах по 2.99лв/кг (а доколко са дини, по това време нямам идея)

Общи условия

Активация на акаунт