?Въпроси всякакви?

• 5 506 509
  • 96 496
  •   4
Отговори
# 21 285
Не тази, за други въпроси, не за майчинство

# 21 286
Здравейте Simple Smile Сина ми от снощи го боли стъпалото на единия крак. Когато се раздвижи остава само куцане, но сутринта след сън не можеше да върви дори. Обича да се катери и да скача от високо та си мисля, че е набита петата newsm78 Някакви компреси да знаете за тази болежка? Ако продължи ще го водя на лекар, разбира се, но мисля да изчакам 1-2 дни.

# 21 287
  • Пловдив
Не мога да намеря темата за счетоводство, моля за помощ

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=765100.0

# 21 288
Много благодаря

# 21 289
  • София
Спешно ми трябва добър стоматолог в София, ако е около Младостите, още по-добре.

Къде остана подфорум "Стоматология"? Там, дали ще има някаква информация?  newsm78

# 21 290
  • I want it all and I want it now.
Спешно ми трябва добър стоматолог в София, ако е около Младостите, още по-добре.

Къде остана подфорум "Стоматология"? Там, дали ще има някаква информация?  newsm78

http://www.bg-mamma.com/index.php?board=415

# 21 291
  • София

Ако не намериш ще ти изпратя координатите на моя. Много добре работи. В Младост 3 е.

# 21 292
  • София

Ако не намериш ще ти изпратя координатите на моя. Много добре работи. В Младост 3 е.

Мерси   bouquet

Syn, и на теб   bouquet за линка.

# 21 293
Здравейте Simple Smile Сина ми от снощи го боли стъпалото на единия крак. Когато се раздвижи остава само куцане, но сутринта след сън не можеше да върви дори. Обича да се катери и да скача от високо та си мисля, че е набита петата newsm78 Някакви компреси да знаете за тази болежка? Ако продължи ще го водя на лекар, разбира се, но мисля да изчакам 1-2 дни.
Лечение при контузия на петата
Поради това че се касае за остра травма, първоначално се предприемат мерки насочени към намаляване на болката, отока и предпазване от допълнителни увреждания.
Веднага след травмата
Лед - Най-често се използва плик с натрошен лед увит с влажна кърпа за 10-15 мин. няколко пъти дневно.
Компресивна превръзка - Прави се превръзка с еластичен тейп с цел намаляване на отока в областта на петата.
Повдигане на крайника - Добре е крайника да се постави на по-голяма височина от тялото, за да се подпомогне лимфотока и да се избегне подуване.
Лекарствени средства  - С цел намаляване на болката и възпалението могат да се използват нестероидни противовъзпалителни средства като ибупрофен.

# 21 294
  • в Низината
Как се казваше кашата за прочистване на дебелото черво, която се пие преди операция, за да се избегне клизмата? Много ми е спешно! Благодаря!
Фортранс.

msrcheva14, много ти благодаря!  bouquet

# 21 295
Някой знае ли откъде мога да купя капки на д-р Бах ето като тези:

Скрит текст:

Онлайн?
Остава този вариант,исках ги за днес и утре,но там,където проверявах ги нямаше.

# 21 296
  • ...на безопасно
Колко пъти могат да те наказват със Забележка по КТ? За различни неща. Вярно ли е , че само веднъж, а после е предупреждение за уволнение?

# 21 297
Колко пъти могат да те наказват със Забележка по КТ? За различни неща. Вярно ли е , че само веднъж, а после е предупреждение за уволнение?
много пъти за различни неща. за едно нещо - 1 път.
може и направо с предупреждение за уволнение - зависи от тежестта на провинението.
чичко Гугъл - КТ - дисциплинарни наказания и ще се осведомиш най-добре.

# 21 298
Kak да смъкна и запаметя снимка от чужд Инстаграм? С Мозила съм.

# 21 299
  • Пловдив
Kak да смъкна и запаметя снимка от чужд Инстаграм? С Мозила съм.

Не става ли с десен бутон на мишката да отвориш изображението в нов подпрозорец, после пак десен бутон преглед на изображението и замъкваш на десктопа или пак десен бутон и запис на изображението като...

Общи условия

Активация на акаунт