?Въпроси всякакви?

• 5 506 569
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 21 315
На решетката отстрани.

# 21 316
Не знам дали мога тук да питам...
Виждала съм тема за програмата Аз мога повече, но не успявам да я открия с търсачката. Може ли да ме насочите в кой подфорум беше? И къде е учебният подфорум?
Извинявам се, ако отговорите са очевидни!  Embarassed

# 21 317
Не знам дали мога тук да питам...
Виждала съм тема за програмата Аз мога повече, но не успявам да я открия с търсачката.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=715921.765;topicrefid=20

# 21 318
labrex , много благодаря!

# 21 319
  • ...край Дунава
Знае ли някой как да премахна Siri от Макбука ми? Не знам как го активирах, но постоянно ми говори и има един черен прозорец, в който излиза това, което посочвам с мишката. Много е досадно, кажете как да го махна? ooooh! Praynig ooooh!

# 21 320
  • София
Бих искала някой да ме насочи, как да си извадя Европейска здравна карта. Вероятно има формуляри от къде мога да закупя.?
Благодаря.

# 21 321
  • Deutschland/HE
Бих искала някой да ме насочи, как да си извадя Европейска здравна карта. Вероятно има формуляри от къде мога да закупя.?
Благодаря.
http://www.ezok.bg/
има два варианта:
1. в РЗОК се подава молба и ти издават формуляр, който важи 3 месеца от датата на издаване;
2. от клоновете на ДСК, те издават пластика, която важи една година, срока на издаване е 15 дни.

# 21 322
  • София
Благодаря.
http://www.ezok.bg/
има два варианта:
1. в РЗОК се подава молба и ти издават формуляр, който важи 3 месеца от датата на издаване;
2. от клоновете на ДСК, те издават пластика, която важи една година, срока на издаване е 15 дни.
Много благодаря!   bouquet

# 21 323
  • В един копнеж!
Благодаря.
Формулярът е безплатен. Фирмата е КИМ 2000. В разл.градове е различно. Или директно в нейн офис отивате или в офис на НЗОК. Обикновено там ги издават. За около 2 седмици е готова.

# 21 324
  • София
Благодаря.
Формулярът е безплатен. Фирмата е КИМ 2000. В разл.градове е различно. Или директно в нейн офис отивате или в офис на НЗОК. Обикновено там ги издават. За около 2 седмици е готова.
  bouquet

# 21 325
  • някъде
Как се пазарува от вип оферта и грабо? След направена регистрация на самият сайт ли ще излезе дали е свободно за датите, които искам или трябва първо в хотела да звънна да питам?

# 21 326
Има ли възможност да застраховам жилище, което не е на мое име?

# 21 327
  • Варна
Как се пазарува от вип оферта и грабо? След направена регистрация на самият сайт ли ще излезе дали е свободно за датите, които искам или трябва първо в хотела да звънна да питам?
Не съм виждала такава опция. Четеш внимателно за кой период е офертата, гледаш важи за уикенди и др. празнични, правиш си сметка и звъниш в хотела. Аз поне така правя.

# 21 328
  • Пловдив
Има ли възможност да застраховам жилище, което не е на мое име?

Аз съм питала за квартира и казаха, че може  Peace

# 21 329
Искаха ли ти договор за наем?
Аз не съм наемател и съответно нямам договор.

Общи условия

Активация на акаунт