?Въпроси всякакви?

• 5 507 021
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 21 345
Най-лесно става от chitanka.info , но трябва да имаш и качено приложение reader на устройството.

# 21 346
Правим малък ремонт вкъщи и се чудим как да закрепим алуминиевата лайсна между теракота и ламината. Веднъж пробвахме с топъл силикон, но се разлепи. Сега мъжете са готови да дупчат с бормашината, но ми се струва, че ще стане доста грозно. Някякви идеи? Със студен силикон дали ще стане?  newsm78 Моля, давайте идеи, че в 16 бормашината ще влезе в действие Simple Smile

# 21 347
Здравейте!

Тъй като свършихме 7 клас и ще купуваме подарък на сина, имам въпрос: да му купим лаптоп или да го изпратим на езикова ваканция другото лято (и двете предложения са на една и съща цена). Моля ,дайте мнения.  Confused Confused Confused

# 21 348
  • sf
Правим малък ремонт вкъщи и се чудим как да закрепим алуминиевата лайсна между теракота и ламината. Веднъж пробвахме с топъл силикон, но се разлепи. Сега мъжете са готови да дупчат с бормашината, но ми се струва, че ще стане доста грозно. Някякви идеи? Със студен силикон дали ще стане?  newsm78 Моля, давайте идеи, че в 16 бормашината ще влезе в действие Simple Smile

Нашите са със студен силикон. Не са мръднали , а у нас не пазим кой зна еколко    Joy  малкия рита топка непрекъснато  Mr. Green

# 21 349
Файловете в специален файл ли се свалят от там или като имам програмата всеки файл се отваря за четене? И коя програма ще ми препоръчате

# 21 350
  • София
Здравейте!

Тъй като свършихме 7 клас и ще купуваме подарък на сина, имам въпрос: да му купим лаптоп или да го изпратим на езикова ваканция другото лято (и двете предложения са на една и съща цена). Моля ,дайте мнения.  Confused Confused Confused
Аз винаги залагам на изживяването,ще остане един спомен а и ще му бъде полезно! Peace
А и съм сигурна,че и лаптоп ще му купите,макар и да не е сега. Peace

# 21 351
Кажете някакво лекарство за често пишкане, но по малко. Не се издържа вече. Пробвах да се загрея с Аспирин, но проблемът продължава.

# 21 352
  • sf
Прилича на цистит. Вземи си Уринал  Thinking

# 21 353
  • София
Някой да е виждал някъде да се продава бланширан ориз с марка Noe?
Бяхме купили такъв преди време и ми хареса и сега от доста време не успявам да го намеря.  newsm78

# 21 354
  • Другата България
Прилича на цистит. Вземи си Уринал  Thinking
За цистит ципрофлоксацин, но да е доказан все пак.....

# 21 355
  • Sofia
Колко е нормално да са стойностите на кръвната захар след нахранване?

# 21 356
  • русе
чета ,че плодовете на черният бъз са полезни,някой пил ли  е ?

# 21 357
Здравейте,
 Въпроса ми не е за тук, но го задавам.
Днес се стисках  и не можах да отида  да пишкам до тоалетната. Сега имам болки в корема. Почти поносими са.

Мога ли да ги облекча по някакъв начин  без лекарства ?!

# 21 358
  • ...на безопасно
как да махна петно от белина върху бяла памучна тъкан?
Петното жълтее.

# 21 359
Kakва е връзката между аспартам, инсулин и гъбички? Четох някаква статУя и нищо не разбрах.
В кои храни се среща? Какво му е обозначението? Колко е препоръчителната дневна доза? Има ли нещо като противоотрова  Crazy - храна, която да неутрализира действието му?

Пункт на частна детска кухня в Люлин едно или две?
Знам в четвърта част, една спирка след пазара. Питай в темата за Люлин http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=747675.0

Успях,от този сайт http://prikachi.com/  Praynig Най накрая и аз със собствена снимка.
Нямаш снимка.  Simple Smile Опитай пак!

Здравейте!

Лаптоп.
Най-добре го питайте него.

Общи условия

Активация на акаунт