?Въпроси всякакви?

• 5 507 793
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 21 390
  • Пловдив
Днес ходих в няколко - във всички имаше такси 1,5 за картата, 1лв. за управлението на сметката и т.н....Не смятам за редно аз да им плаща, а те да работят с моите пари... Whistling
Досега бях в КТБ, там нямаше такси никакви.Но след ставащото с тях ми се обадиха от социални грижи и да занеса сметка в друга банка..ама в коя да я?  newsm78

Благодаря! Утре ще ги проверя Алфа банк...

Последна редакция: пн, 23 юни 2014, 22:36 от *Бенджи*

# 21 391
  • София, България
Ми мен ме принудиха да е в Alpha Bank, защото с тях работеше фирмата. Отидох, казах, че е за превод на заплата, предложиха ми срещу 2 лева на месец да получавам неограничено SMS-и за движение по сметката (тоест реално аз първа попитах дали може). Казаха ми, че нямам такса за поддръжка на сметката. И така... за сега всичко е точно. Ако нямам пари в сметката не спират да ми пращат смс-и дори и с реклами, защото реално нямам 2 лева в сметката и така не ми трупат някакви задължения. Демек никога не може да е на минус сметката  Peace Аз съм доволна  Wink

# 21 392
Чатът ми във ФБ е изключен, но пак ми отчита като влизам и, когато съм във ФБ с изключен чат, показва, че не съм влизала от 1мин и после си продължава да ги отброява.Преди не беше така...може ли да се направи нещо?  Blush

# 21 393
Днес ходих в няколко - във всички имаше такси 1,5 за картата, 1лв. за управлението на сметката и т.н....Не смятам за редно аз да им плаща, а те да работят с моите пари... Whistling
Досега бях в КТБ, там нямаше такси никакви.Но след ставащото с тях ми се обадиха от социални грижи и да занеса сметка в друга банка..ама в коя да я?  newsm78

Благодаря! Утре ще ги проверя Алфа банк...

Малко ми е стара информацията, но в ОББ имах сметка преди време и си бях открила много малък депозит (250лв) и заради това, че имах депозит не плащах никакви такси по разплащателната ми сметка. Която и банка си избереш - питай дали няма такава опция  Peace

Чатът ми във ФБ е изключен, но пак ми отчита като влизам и, когато съм във ФБ с изключен чат, показва, че не съм влизала от 1мин и после си продължава да ги отброява.Преди не беше така...може ли да се направи нещо?  Blush

До колкото знам в този случай винаги ще показва, че си била в чата преди 1мин когато ти всъщност си онлайн. В момента, в който наистина излезеш от чата ще започне да ти отброява реалното време. Не мисля, че може да се промени.

# 21 394

До колкото знам в този случай винаги ще показва, че си била в чата преди 1мин когато ти всъщност си онлайн. В момента, в който наистина излезеш от чата ще започне да ти отброява реалното време. Не мисля, че може да се промени.
ясно... благодаря  Simple Smile

# 21 395
  • София
Препоръчайте ми банка, в която да си отворя картова сметка за получаване на заплатата и детските, ако може без такси или с възможно най -малките такива.
Благодаря!
ПИБ вземат по 50 ст. на месец за поддръжка на картова сметка. За карта няма такси освен ако не е дебит мастър карт, за нея е 1 лв на месец. СМС известяване по желание, 10 ст. е 1 СМС. И са най-бързи при превод на заплатите. Лично наблюдение!

Последна редакция: вт, 24 юни 2014, 10:24 от alpha_beta

# 21 396
Как мога да си  почистя неща, които стоят в ракла. Одеялата ги пера в пералнята и понеже не ги изпозвам често, мога да ги сложа във вакумни торби, нали?!
А възглавниците,  какво да ги правя?! Как да ги почистя и да им премахна миризмата от стоенето в ракла.

# 21 397
  • Майничка
Аз пера и възглавниците. Синтетичните ги вакуумирам, обикновените - в найлонови торби, с парче ароматен сапун вътре.

# 21 398
Как ги переш?! Някои вътре имат дунапрен. Как съхнат?!

# 21 399
  • Бургас
Мили дами,ще се омъжвам,но съм забравила на коя ръка се носи брачната халка,ще бъда много благодарна ако ми кажете

# 21 400
  • Варна
Дясна!

# 21 401
  • София
Мили дами,ще се омъжвам,но съм забравила на коя ръка се носи брачната халка,ще бъда много благодарна ако ми кажете

В Бг на лявата, а в Европа и САЩ на дясната. Честито!!!  bouquet

# 21 402
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри

Не така Simple Smile Накара ме да погледна към ръцете Simple Smile От 16 години носим с мъжа си халките на дясната ръка Simple Smile До колкото съм запозната православните - на дясната ръка; католиците - на лявата ... Не мога да кажа защо, а сега се замислям ... къде я носят хората от другите религии  newsm78

# 21 403
  • София

Не така Simple Smile Накара ме да погледна към ръцете Simple Smile От 16 години носим с мъжа си халките на дясната ръка Simple Smile До колкото съм запозната православните - на дясната ръка; католиците - на лявата ... Не мога да кажа защо, а сега се замислям ... къде я носят хората от другите религии  newsm78

Всички колеги около мен са на лявата, не знам някой да е католик.  Peace Laughing

# 21 404
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
redlipss, доколкото съм запозната при православните християни халките и от двамата се носят на дясната дъка, а при католиците: жената я носи на лявата, а мъжът на дясната ръка ... На колегите ти може просто да им е по-удобно да я носят на лявата, за да не им пречи ...

Последна редакция: вт, 24 юни 2014, 11:25 от Почти безобидн@

Общи условия

Активация на акаунт