?Въпроси всякакви?

• 5 507 853
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 21 435
Дъщеря ми изкара варицела и аз след нея от вчера,на нея й помогна - Биодерма Цикабио и ментоловия спирт,и аз ги слагам,но наистина бързо минава действието на спирта,ще го видя този вирасут.Направо не се търпи  #Crazy

# 21 436
  • в огледалото на живота
Дъщеря ми изкара варицела и аз след нея от вчера,на нея й помогна - Биодерма Цикабио и ментоловия спирт,и аз ги слагам,но наистина бързо минава действието на спирта,ще го видя този вирасут.Направо не се търпи  #Crazy
Много добре ще повлия този гел,особено ако вдигаш и висока температура:
Скрит текст:
Можеш безпроблемно да мажеш и участъците с пъпки по тялото.
Бързо и безболезнено преминаване на варицелата  Hug

# 21 437
  • София
Можеш да пробваш, мисля, и някакъв гел с висока концентрация на алое (примерно 90% или нещо подобно).

# 21 438
Някой може ли да препоръча детски кожен лекар във Варна?

# 21 439
Не искам за получавам имейли за нови отговори в темите, които следя. В профила махнах тази отметка /на снимката/, но продължавам да получавам известия в пощата си. Да не би да греша и да трябва другаде да се пипне?  newsm78

Скрит текст:

# 21 440
Най-отдолу в полето трябва да е " нищо", но пък имаш отметка, че искаш известия за първия непрочетен отговор...

# 21 441
Най-отдолу в полето трябва за е " нищо", но пък имаш отметка, че искаш известия за първия непрочетен отговор...

Това, което съм отметнала, не е ли за известия тук, във форума, а не на имейл? И ако дам "нищо", да не ми спрат известията тук?

# 21 442
  • София-Младост
Най-отдолу в полето трябва за е " нищо", но пък имаш отметка, че искаш известия за първия непрочетен отговор...

Това, което съм отметнала, не е ли за известия тук, във форума, а не на имейл? И ако дам "нищо", да не ми спрат известията тук?
Няма, махни я отметката. Така са при мен настройките и си ми изписва, че има нови отговори по темите, в които съм писала.

# 21 443

Не, не, махай я, не е за форума, там всичко е за Известията в пощата, не тук.

# 21 444
Благодаря ви, момичета!  Hug

# 21 445
  • Sofia
от скоро в къщи се появиха някакви големи и летящи буболечки,приличат на гъгрици,но са големи като калинки и летят...от какво може да са се появили?
  ето такава гадинка е https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-1 … bb20358a4cac09dac

# 21 446
Doli
Това не са познатите ми бобени гъргарици. Дано успее някой да ги разпознае.

# 21 447
  • Sofia
ще трябва тия дни да изкарам всичко от шкафовете,за да видя от къде са се пръкнали  ooooh!

# 21 448
Doli, ако имаш желание ,поне ни уведоми , от кой продукт е това досадно нещо (ако е от продукт, де)

# 21 449
Здравейте, някой да знае добър гримьор и маникюристка в гр. Сандански?!

Общи условия

Активация на акаунт