?Въпроси всякакви?

• 5 507 737
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 21 465
  • Варна
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=385696&hit=1 Ето   линка за Cyberlink Powerdirector 12  НАЧИН НА ИНСТАЛАЦИЯ!
1.Стартирайте кейгена като Admin(десен бутон и изпълни като администратор/run as administrator) и натиснете "Patch", за да пачнете hosts  файла.НЕ ЗАТВАРЯЙТЕ КЕЙГЕНА!!!
2. Инсталирайте 1-setup.exe
3. Инсталирайте 2-update.exe
4. Инсталирайте 3-premium_content.exe
5.Стартирайте програмата и използвайте кода генериран от Кейгена(На вече отворения кейген натискате"Serial",копирате кода и го поставяте в програмата)
6.Вземете някоя апликация от изброените горе(1 снимка е достатъчно)и я влачете до видео пистата.
7.Натиснете "Produce" и изберете MPEG-4 и натиснете Старт
Тук вече трябва да активирате програмата за да я използвате на 100%
8.Копирате това ---> httpwww.cyberlink.comcae2581powerdirectoractivationid=819ffe11-000
9.Поставяте го във Кейгена на мястото на" Enter Your Activation URL here !"
10.Натискате Activation и получения код го поставяте в програмата.
По този начин я инсталирах и стана от първия път!Надявам се да съм спестил на някого главоблъсканицата   
  bouquet за изчерпателната информация! Я сега да видим дали ще се справя?

# 21 466

Много благодарности   bouquet

# 21 467
  • София
Имам стар акаунт в gmail, пазя си някои важни неща там. Днес се опитвам да вляза, ама глупавият Гугъл профил ме препраща да си правя нов мейл адрес и не ми позволява да се логна в съществуващия. И, какво правя?!

# 21 468
Хвърли едно око тук.
http://gmailaccountrecovery.blogspot.com/
Може да има нещо полезно.
Колко време не си влизала? Да няма опция за автоматично изтриване?

# 21 469
  • София
Хвърли едно око тук.
http://gmailaccountrecovery.blogspot.com/
Може да има нещо полезно.
Колко време не си влизала? Да няма опция за автоматично изтриване?
Гледах, не е изтрит, просто ми изписва, че името ми е заето  Close /влизам през телефона/

# 21 470
  • София
от скоро в къщи се появиха някакви големи и летящи буболечки,приличат на гъгрици,но са големи като калинки и летят...от какво може да са се появили?
  ето такава гадинка е https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-1 … bb20358a4cac09dac
Този буболечка не е гъгрица!! Те са много малки едва няколко милиметра, това и аз не зная какво е.

Ято лястовички (поне 25-30) непрекъснато хвърчат в кръг
на ниско, на нивото на трети-четвърти етаж, между блоковете, вече повече от час.
Признак на нещо ли е това или просто родителите учат децата си да хвърчат?  newsm78

Някъде имат гнездо, нищо друго не е.

# 21 471
Аз знам, че когато птиците летят ниско, ще вали дъжд  Peace

# 21 472
  • 1st floor
Фейсбукът не ми работи!  Crossing Arms Само при мен ли е така? newsm78

# 21 473
  • софия
Фейсбукът не ми работи!  Crossing Arms Само при мен ли е така? newsm78
При мен е ок.

# 21 474
  • 1st floor
Фейсбукът не ми работи!  Crossing Arms Само при мен ли е така? newsm78
При мен е ок.
Мерси.  Излиза ми без снимки и без нищо...Само подредени в колонка от ляво : съобщения, известия и пр. Които не са активни и не се отваря нищо през тях. Какво е сътворила вчера щерката, не знам...Може само да се влиза и излиза... Tired Tired Tired

# 21 475
  • Уистерия Лейн
Знае ли някой каква е температурата на кърмата? Ще правя каша и не знам дали трябва да я притопля първо.

# 21 476
  • София
Телесна

# 21 477
  • в огледалото на живота
Имам въпрос:лаптопа ми е на ремонт;извадих стария  снощи обаче проблем...сложила съм парола която не помня... Confusedима ли начин за някоя хитринка за да го отключа или е мисия невъзможна..... Sad

# 21 478
Ето един начин, който често помага:
1. Натискаме power бутона на компютъра.
2. При първи признаци на живот от негова страна натискаме многократно F8 до отваряне на Windows Advanced Options.
3. От Boot options избираме Safe mode with command prompt.
4. Избираме опреционната система, която искаме да стартираме ( в случая Windows XP/Vista/7*).
5. Изчакваме зареждането на нужните драйвъри за подкарване на системата.
6. Избираме акаунта Administrator .
7. В command prompt-a пишем net user и натискаме enter.
8. Излиза списък с всички съществуващи акаунти.
9. Пишем net user AdminAcc 123 (където AdminAcc е блокираният администраторски акаунт (който видяхме в стъпка 9), а 123 е новата парола за акаунта) и натискаме enter. Успешно сме сменили паролата на акаунта.
10. За изключване на компютъра пишем shutdown -r -t 00 и натискаме enter.
11. Изчакваме зареждането на операционната система и влизаме с желания акаунт.  Но все пак ако не работи пробвай с Linux дистрибуцията Ophcrack Ако няма специални символи паролата за 10-тина мин. max ще знаеш паролата

Последна редакция: чт, 26 юни 2014, 09:55 от vasi_56

# 21 479
Само при мен ли мамата е бавна.
Трудно ми зарежда страници във всички подфоруми. Така е откакто всички сме на новата визия.

Общи условия

Активация на акаунт