?Въпроси всякакви?

• 5 507 681
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 21 495
Благодаря, Алекс!

# 21 496
Някой знае ли при загубена здравноосигурителна книжка - когато отида в РЗОК да ми извадят нова, колко време отнема това? Прочетох в страницата им каква е процедурата, но не пише за колко време издават новата ...  newsm78

# 21 497
Здравейте, някой знае ли как да спра рекламите само в Youtube преди всеки клип... изцяло за нета ми е ясно как става, но специално за youtube има ли начин?  Thinking

# 21 498
Взех млечен десерт бисквита на нестл,но съдържа глутен на етикета пише за след 6-ия месец мога ли да го давам на моята бебка тя е на 6 месеца?
Включила ли си вече глутен в храната на детенце? Ако да - можеш, ако още не си първо включи глутен и тогава. Лично аз на 5 месеца включих глутен.

Ами не съм как трябва да го включа?

# 21 499
Някой знае ли при загубена здравноосигурителна книжка - когато отида в РЗОК да ми извадят нова, колко време отнема това? Прочетох в страницата им каква е процедурата, но не пише за колко време издават новата ...  newsm78

Няколко минути. На дъщеря ми вадихме миналата година, личният лекар беше дал един лист с някакъв номер, в касата се плаща една такса, 3 - 5 лева, не помня точно, попълват ти я и отиваш пак при личния и той да ти я попълни. Това е.

# 21 500
Някой знае ли при загубена здравноосигурителна книжка - когато отида в РЗОК да ми извадят нова, колко време отнема това? Прочетох в страницата им каква е процедурата, но не пише за колко време издават новата ...  newsm78

Няколко минути. На дъщеря ми вадихме миналата година, личният лекар беше дал един лист с някакъв номер, в касата се плаща една такса, 3 - 5 лева, не помня точно, попълват ти я и отиваш пак при личния и той да ти я попълни. Това е.

Благодаря ти, alina_si   bouquet

# 21 501
Някой да е наясно какво става с наградите на вино Тодоров, уж спечелих, а не си получавам наградите?
Има ли срок, регламент, до какъв срок се изплащат/ дават награди от подобни игри?
Как да си потърся правата?

# 21 502
  • софия
За загубена здравноосигурителна книжка , струва 4.08лв. , трябва да носиш номера на старата, който личния лекар трябва да има, ако го няма , минаваш първо през деловодството, после в 208 стая, става на минути стига да няма хора.

# 21 503
Защо не се долива вода на боб? Grinning

# 21 504
Защо не се долива вода на боб? Grinning
кой е казал това  newsm78  аз доливам хладка вода. все пак зависи какъв е боба - някой видове  "смучат" повече вода докато им омекнат кокалите  Laughing

# 21 505
  • sf
Аз доливам студена, нищо му няма на боба  Mr. Green То ако не се долее вода, ще стане
 печен боб  Joy

# 21 506
  • София, България
В Кино Арена за филма Трансформърс: Ера на изтребление пише, че не се препоръчва за лица под 12 години. Това значи ли, че е напълно забранено за лица под 12 години или няма проблем на своя отговорност да си заведеш детето?  Thinking

# 21 507
  • sf
С възрастен пускат.

# 21 508
  • София
Водихме сина ми(6г.)+племенницата(11г.) на Спайдърмен 2.Също беше забранен за деца под 12!Смятаме и на Трансформърс да ги водим.При положение,че в салона има 5 човека на кръст,то всеки продаден билет им е добре дошъл. Peace

# 21 509
препоръката не означава забрана.

Общи условия

Активация на акаунт